• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Biz 1 et tane. Ile zor baş ederken sen 3 minikle bravo CNm hiç tahammülüm kalmayıp kızlara kızdığın yada dövdüğün oluyor mu:KK43:
Dövmem kesinlikle ama bazen çok sesimi yükseltiyorum çünkü birbirileriyle çok dalaşıyorlar gerçekten abartmışlarsa popolarına şaplak atarım Yavaşça ;) kesinlikle evi dağıttınız döktünüz saçtınız diye kızmam. Sadece çok kavga etmeye başladılar bazen deliriyorum devamlı inatlaşmalarına :)))

ilk bebeği olanlar bebişiniz gündüz uyuyunca muhakkak dinlenin uyuyun ..bebiş uyuyunca hemen öbürü devreye giriyor bugün 10 dkk içim geçmiş günaydın anne diyip tepeme çıkmış:mad: bi de diyo ki anne aslında sen hep benimle ilgilenmek istiosun ama kardeşim var demi:KK70::KK70:
:D :D ay koptum yerim onu
Ben gündüz sadece emzirirken uyukluyorum hiç öyle bi şansım yok :(

Dövmem kesinlikle ama bazen çok sesimi yükseltiyorum çünkü birbirileriyle çok dalaşıyorlar gerçekten abartmışlarsa popolarına şaplak atarım Yavaşça :KK66: kesinlikle evi dağıttınız döktünüz saçtınız diye kızmam. Sadece çok kavga etmeye başladılar bazen deliriyorum devamlı inatlaşmalarına :)))
BiMev içinde sıkılıyoruz, çocuklar napsın, enerjilerini boşaltacaklar işte:(, kendi evlerini döksün saçsınlar en güzeli, kardeş denek inatlaşmak demek:))ne güzl arkadaş gibiler ,seneye bir arkadaşları daha olacak :))elmiş

BiMev içinde sıkılıyoruz, çocuklar napsın, enerjilerini boşaltacaklar işte:KK43:, kendi evlerini döksün saçsınlar en güzeli, kardeş denek inatlaşmak demek:))ne güzl arkadaş gibiler ,seneye bir arkadaşları daha olacak :))elmiş
:D ay nasıl inat ama bıraksam saatlerce sürüyo
Onlar uyuyunca kendimi öyle Özgür hissediyorum ki
Kamping yeri bulduk sakinmiş bazı günler çadırımızı alıp kamp yapıcaz onlarda enerjisini atsın hep evdeler hergün çıkartıyorum 1 saat büyük kızım kendi sitenin Bahçesinde oynuyo ama küçüğü bensiz olmuyo.
Ah bi büyüseler ne hayallerim var kendime bolca vakit ayırcam :)))

Calisan anneler cocugunuza kim bakacak kv ya da kendi annelerinize baktirma isine ne diyorsunuz ?

Calisan anneler cocugunuza kim bakacak kv ya da kendi annelerinize baktirma isine ne diyorsunuz ?
Bebeğimle eve geldiğimden beri kafamdaki en büyük soru ve sıkıntı bu! Bebeğimi hangi vicdanlı ellere teslim edeceğim???Annem şehir dışında maalesef gelmez. Bakıcı bulmak zorundayız. Gel gör ki onu evde bana bu kadar muhtaçken nasıl başka birine emanet edeceğim??? Bu konuyu düşündükçe yüreğim darlanıyor :(

Guya bizim ikiside donusumlu grlckte yaln gelmzler bu sene ucretsize ayrilcm bi ay gelirlerde seneye kesin bakici bul dicekler.cok zor cslisan.icin.iyi bakici bulmk ya
Bn de ucretsiz izne ayrilcam .. ama seneye de bakici dusunuyorum evde kalici bi insan hauatima cok mudahale eder gibi geliyo ikisi de sehir disinda mecbur yatili kalcaklar aylarca bu da isime gelmedi acikcasi 1 yasindan sonra da bakici cok sknti olmaz gibi geliyo hayirlisi bakalim

Bn de ucretsiz izne ayrilcam .. ama seneye de bakici dusunuyorum evde kalici bi insan hauatima cok mudahale eder gibi geliyo ikisi de sehir disinda mecbur yatili kalcaklar aylarca bu da isime gelmedi acikcasi 1 yasindan sonra da bakici cok sknti olmaz gibi geliyo hayirlisi bakalim
Aynibdurumdayz cnm.yalnizcguvenilir birinibbulmk zor.bide biim ark.goruyorum ogln arasi okulda toplnti oluyo soyluyo bakn kisiye bi saa snra gelcm diye.yok birakiyorum bn cocugu diyen.oldu yani.obyuzden vicdanli mamuslu ins.olur insallh

canım ne zor senin için ama olsun bebişin sağlıklı yanında ya inşallah bu zamanların acısını çıkarırsınız yakın bi zamanda..Rabbim şifa versn sana da.. sonuç ne zaman çıkacak
Amin canım inşallah. O iyi yanımda ya ona şükür bende iyi olurum toplarım kendimi. Yarın belli oluyor canım. Böbreğimdeki darlık düzeldiyse belimden takılı olan kateteri çıkartıcaklar. Eğer düzelme yoksa galiba ameliyat olucak. Bundan da korkuyorum zaten çok uzun süre hastanede yattım yine yatmak istemiyorum :( inşallah herşey düzelmiştir kateteri alırlar sağlıkla dönerim yarın evime :(

Boşver canım öyle uyusun seni kendiyle bi bütün görüyo düzelip gidicek öyle uyumak istemesi en fazla 3-4 aylık olana kadar sürerkii her bebek Büyüdükçe farklı huylar farklı alışkanlıklar çıkarır
Varsın koynunuzda uyusun bidaha bebek olamıycak kuzu :KK66:
Kendini güvende hissediyordur sen onu yatırınca arkasına önüne yastık koy sıkışık bişekilde yan yatır kucaktaymış hissi olur.
Dogru soyluyosun cnm. Bidahami bebek olcak. Doya doya koynumda uyusun, opup kokluyayim bari. Bidaha bugunlere donemicez. Buyuyunce o bukadar opturmucek zaten biz istesekte. Cok sagol..

Kızlar bebeğim kırk günlük bügün ateşi var takibe aldım 37 ile 38 arası oynuyor doktor 38 ve ustu olunca getir demişti ne yapcam ben uyuyamıyorum da korkudan ya ateşi yükselirse diye yavrum ya bügün pek bir iştahsızlık zaten akşam üzerinde ateşi olduğunu fark ettim banyo falan yaptık ama aynı durum

Kızlar bebeğim kırk günlük bügün ateşi var takibe aldım 37 ile 38 arası oynuyor doktor 38 ve ustu olunca getir demişti ne yapcam ben uyuyamıyorum da korkudan ya ateşi yükselirse diye yavrum ya bügün pek bir iştahsızlık zaten akşam üzerinde ateşi olduğunu fark ettim banyo falan yaptık ama aynı durum
canım bebeklerde 37,5 üzeri riskli bizim de yüksrlmişti 18 günlüklen calpol verdik hemen bi de bol bol emzirdim. bence drna sor ve biraz calpol ver

Cem Yılmaz'ın bayılırım , yıllar önce gösterine gitmiştik eşimle o zaman sevgili idik ve çok sevdiğim için biletleri alıp bana sürpriz yapmıştı hey gidi günler

Bende çok severşm. Gösterisine gidemedim hiç. İsterim ama bende gitmek. Eşin ne güzel incelik yapmış

:KK70: cimcime cadoloz şimdiden
Takma valla bak nerdeyse 2 aylık olucak gece illa takıyordum ağlıyarak uyanıyo tırnaklıyo diye artık takmıycam Alışsın sende erken alıştır

Başladım bırakmaya ama o el hep yüzde. Usg de de öyleydi açmazdı yüzünü :)

Ben 20 gün hastanede yattım hala ilaç kullanıyorum bu yüzden emziremiyorum bebeğimi. Sütüm kesildi zaten okadar çok ilaç aldım ki hastanede de. Sert etmeyin az da olsa verebiliyorsunuz anne sütü. Ben bazen çok üzülüyorum anne sütü alamadıgı için. Ama kafaya takmamaya çalışıyorum. Mesela eve geldim bende susmuyor çocuk teyzesi alıyor sesi kesiliyor. Hep o baktı ben yokken. Canım sıkılıyordu onu annesi sanıyor diye. Yeni yeni alıştık birbirimize. Hatta bazen teyzesinde daha sakin olabiliyor. Şükredin sağlıklı ve bebeklerinizin yanındasınız. Dün sintigrafi çektirdim böbreğim için. Radyasyon aldığım için 24 saat yaklaşmadım uzaktan baktım o bile çok üzdü beni

Allah yardımcın olsun canım. Sonuç iyi çıkar inşallah. Eninde sonunda en çok sevdiği yanunda sakinleştiği kişi sen olacaksın canım. Anneden ötesi mi var. Benimkide eşimde saha çabuk sakinliyor bende bozulmuyor değilim :)

Mrb kızlar yarın bir aylık oluyoruz. Aşımız varmıs. Hepatit sanırım. Ateş falan yapıyor mu?
Bir de ateş yapan aşılarda ates düşürücü falan veriyor mu dr?

Biz yaptırdık ateş olmadı. Dr calpol verdi. Ateş olursa 1 çay kaşığı ver demişti

mia__2015 mia__2015 ne yaptın emzirme işini var mı bi gelişme. Benim kız kolikmiş. Gaz sancısından dolayı ememiyor dedi. Önce emmeye başlıyor 2-3dk. Bağırmaya başlayınca o memedeyken yaylana yaylana geziyoruz evde. Birazda öyle emiyor. Çok inatlaşınca sağıp biberonla veriyorum. Metsil ve biogaia damla veriyorum. Bide kimyon rezene çayı

Kızlar benim kızda kolik. Nöbeti akşam 8-12 . Bazen gündüzde tutuyor tabi. Kolik bebeklere sallanmak iyi geliyor dedi dr. Bende alışmasın diye salkamıtyordum. 3. Ayda geçiyor dedi hadi bakalım. Herkese musmutlu günler diliyorum :KK36:

Kizlar merhaba uzun zamandir yazamiyorum,malum kizlardan vakit bulamiyorum.Hepiniz iyisinizdir insaAllah :) Kuzularinizda iyilerdir insaAllah, hepsine masaAllah :) Ben dogumdan beri totoyu toparlayamadim maalesef :) Safra kesemde tas cikti,dis etlerim hasta dis koklerim erimis,hamileyken preeklempsi oldugum icin gozlerim bozuldu.Bir yandanda bunlarla ugrasiyorum,hastanelere git gel :) Vakit buldukca yazmaya calisacagim.Sizleri cok opuyorum,sevgiler...

Back