• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

E
ay

aynen ya sabah uyumuyo gece uyumuyo uyumasa da dursa tamam sürekli cıyak cıyak bi tek memede susuyo orda da uyumuyo tam yatırıyorum yine uyanıyo. çok bunaldım:KK43: zaten bazı geceler de kolik ağlaması oluyo :KK43:
Emzik almiyomu emzik rahatlatir onu ben bide bisey tutturmaya alisiyorum tulbent yada battaniye kendini oyle sakinlestiriyo

Canım ama ben mama destekli annsütü veriyorum sütüm yetmiyor malesefki kaç gün dür dış ağrısı çekiyorum doktor antiyotik verdi bende antiyotik alyorum diye çak az sadece gece emziyorum mamaya ağırlık vardım ondan oldu sanırım e mama aldığı halde kaka yapmaması dahamı kötü bir durum ne yapmam lazım yarın kulak ç9pümü denesene

mamasına hakiki zeytinyağı varsa 1 çay kaşığından az yarım çay kaşığı gibi koy canım bende bi kaç kere mama verdim öyle yaptım..bu eski annelerin tecrübesi ;) içtiğin antibiyortik de yapmış olabilir tabii..daha çok olmamış canım panik yapma..youtube da egzersizler var onlardan yaptır bebeğine

Bnmkide terliyo cok kafadan doktr s dedim de en cok kafsdan su kaybeder sapka tak dedi.de bunsliyo bnmkiz.biz ilk defa yikdik cnm.annm.yikiyo.bn su dokuyom.korkuyom.bi zarar veririm diye.bizim gobek bagi anca dustu.
benim kizin gobekbagi inceymiş 4 gunlukken dustu benim kv yikiyo ben su dokuyorum yikadikdan sonra gobegini nasil temizliyorsun

Onuda yapıyorum zamanın içine 4 damla damlatıyorum aksam ları ama durum bu yarın olmazsa bende kulak çöpünü denicem ama o yöntemlere de çalışsın istemiyorum alışınca hep öyle yaparmış diyorlar neyse belki bu gece yaparda birşey gerek kalmaz
mamasına hakiki zeytinyağı varsa 1 çay kaşığından az yarım çay kaşığı gibi koy canım bende bi kaç kere mama verdim öyle yaptım..bu eski annelerin tecrübesi :KK66: içtiğin antibiyortik de yapmış olabilir tabii..daha çok olmamış canım panik yapma..youtube da egzersizler var onlardan yaptır bebeğine

Onuda yapıyorum zamanın içine 4 damla damlatıyorum aksam ları ama durum bu yarın olmazsa bende kulak çöpünü denicem ama o yöntemlere de çalışsın istemiyorum alışınca hep öyle yaparmış diyorlar neyse belki bu gece yaparda birşey gerek kalmaz

Canm bnm kızımda birkaç hafta önce iki kez kakasını yapmakta zorlandı ilkinde kulak çubupuna zysğı denedik faydası olmadı 4.gün kendi kendine yaptı ikinci kere yapmadığında zeytinyağı ile poposuna parmağımlamasaj yaptım 5dk snra yaptı kakasını. Ondan snra hergün yapıyor birde onu dene istersen ama eğer çok zorlanması ağrısı yoksa 2 günden birşey olmaz yarında yapmazsa doktorunu ara cnm.

AA gerçekten mi bende yapayım hergün masaj yaparım yeterki yavrum rahat olsun sağol canım ben bi deniyim o şekilde olabilir ben fitil kulak çöpüdür bunlarla yaptırıp alışmasını istemiyorum
Canm bnm kızımda birkaç hafta önce iki kez kakasını yapmakta zorlandı ilkinde kulak çubupuna zysğı denedik faydası olmadı 4.gün kendi kendine yaptı ikinci kere yapmadığında zeytinyağı ile poposuna parmağımlamasaj yaptım 5dk snra yaptı kakasını. Ondan snra hergün yapıyor birde onu dene istersen ama eğer çok zorlanması ağrısı yoksa 2 günden birşey olmaz yarında yapmazsa doktorunu ara cnm.

benim kizin gobekbagi inceymiş 4 gunlukken dustu benim kv yikiyo ben su dokuyorum yikadikdan sonra gobegini nasil temizliyorsun
Bugun icindeki.kaln.oarckrda dustu.snra sari bisey geldi icinden.bnm.kv.bevek banyodan ilk ciktiginda kaput bez yapmis oyali buna sar suyunu alsin snrada havluya sar demisti.bugunnoyle yaptik.gobk baginida kuruldik.iyice o sey suyunu dmdi.bnm.icim.rht etmedi dktra gotrdumdevgobegi icin krem verdi.mikrop kapmsin diye ins.ise yarar

Gotrdum cnm simdi akinti vardi da gecmis doktr iyilesiyo bi sknti yok dedi ama krem verdi iki uc gun sur dedi.ustune mi dedi ne dedi.unuttum :)d vitaminine baslayin.dedi 11 gunluk olduk .d vitaminini ne kdr kullncaz bi sene mi.onu.demedi.ya bn cok sakarim cocugu emziriyodum kolumas haa tam yerlestrcektim.bi an.kafsdu hafif kayfi hirt sesi geldi bisey olmamistr ins.
Olmamistir Allahin izniyle cnm merak etme. D vitamini 1 yil kullaniliyo. Bebek 15 gunluk olunca basliyosun. Aile hekimi veriyo 1 yil boyunca. Gunde 2-3 damla kasiga damlatip iciriyosun. 4 aylik oluncada demir vitaminine baslicaz. Onuda Aile hekimi veriyo. Birde aile hekiminin yaptigi ucretsiz aşıların disinda ucretli ikitane daha aşı var. Ishal ve menenjit aşısı. Onlarida eczaneden parayla alıp yaptircaz.

Bu saat oldu bn hala uyuyamdim.sezerysn.yerlerim.hep sis semsert olmus nasil gecer bu zikim.ya.antibiyotik ictim.pansumnda yaptik ama yok.semsert tas gbi.kizimi surekli kucagima aliyorum enzirmk.uyutmk icin ondan mi.oldu nedr.oyle sinirlerim bozukki annm.odada yalniz klmayayim guya be ek.uyanrsa yardim edeyim dite kaliyor.fosur fosur uyuyor .o kdr ses oluyo uynmiyo .gece bi Allahin.kulu yardim.etmiyo.kndim bakiyorum iki buklum oldum baski yapio gobekte dikise.agliyorum artik esimlede aram bozuk.iyice yiprandim :KK42::cry:

Bugun icindeki.kaln.oarckrda dustu.snra sari bisey geldi icinden.bnm.kv.bevek banyodan ilk ciktiginda kaput bez yapmis oyali buna sar suyunu alsin snrada havluya sar demisti.bugunnoyle yaptik.gobk baginida kuruldik.iyice o sey suyunu dmdi.bnm.icim.rht etmedi dktra gotrdumdevgobegi icin krem verdi.mikrop kapmsin diye ins.ise yarar

mrb mesajlarınıza bıkac defa denk geldım gobegınız dustu galıba benım bebegımde 23 gunluk gobegı dusunce banyo yaptırdık fakat gobegıne strec fılm sardım bonyodayken tabı sıkı olmayacak sekılde dırek yapısıyor zaten vucuduna hıc su almadı daha yenı yenı sarmıyorum tam kurudu cunkı sızede fıkır olur dıye yazdım ıns kısa zamanda ıyılesır... bu arada bende temmuz annesıyımm :))

mrb mesajlarınıza bıkac defa denk geldım gobegınız dustu galıba benım bebegımde 23 gunluk gobegı dusunce banyo yaptırdık fakat gobegıne strec fılm sardım bonyodayken tabı sıkı olmayacak sekılde dırek yapısıyor zaten vucuduna hıc su almadı daha yenı yenı sarmıyorum tam kurudu cunkı sızede fıkır olur dıye yazdım ıns kısa zamanda ıyılesır... bu arada bende temmuz annesıyımm :))
Sagol cnm.doktrads gotrdum iyilesmeye baskmis dedi ana kremde verdi.olmadi bi kac gun dedigin gbi yapayim cnm sagol.bnse temmuz annesi olxakkwn agustos annesi oldumn kismett :))

Allahim uyumuyo bu cocuk .kucagimda uyuyo besige koyunca uyaniyo 6 saattr boyle napcm bilmiyorumm.nasil.uyutayim.bn bu cocugu

Allahim uyumuyo bu cocuk .kucagimda uyuyo besige koyunca uyaniyo 6 saattr boyle napcm bilmiyorumm.nasil.uyutayim.bn bu cocugu
aynen memede uyuyo yere koymaya teşebbüs ettiğimde bile uyanıyo:( bi de ağız sürekli meme arıyo. aç değil emînim 60cc mama berdikten sonra emip yine meme arıyo:( bi de aşırı gazımız var bizim:( Allahım 3 ayda geçse bari. herkes bu zamanlarını çok iyi geçiriyo biz de zaman geçsin diye gün sayıyoruz. erkes bu vakitleri özleyeceksiniz tadını çıkarın diyo ama tat çıkaracak gibi değil ki:( sürekli ağlama uykusuzluk kolik.... Allahım yar ve yardımcımız ol

Back