• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar oyun halisi almak istiyorum.tiny love tekmele ve oyna jimnastik oyun halisi dusunuyorum.200 tl ustu fiyati.deger mi ne dersiniz?baska tavsiyeleriniz var mi bu konuda?

ayy cok sevındım ben de çıkarmak istiyrum ama cesaret edemiyorum eşim de çıkarma taraftarı değil zaten geç gelıyo. saat kaç gibi cıkıyosun. bir de bebek arabasıyla mı çıkıosun yoksa port bebe falan mı. tek mi eşinle falan mı? çok sordum ama kızımla gezmek için gün sayıyorum bugun 15 olduk
Biz simdiye kadar 3 4 kere gezmeye cikardik. Hastane kontroller harici.
Bebek arabasina koyuyorum yatar pozsyonda. Tek cikarmadim hic, esim veya annemle.

kızlar hayırlı cumalar eşim izne ayrılıyor ve tatile gidelim diyor ömer 3 haftalık sizce gidilir mi çok ağlayan bir bebek değil ama kırkımız çıkmadı hastalanırmı drahat edermiyiz vb endişelerim var birde uçağa binebilirmi aranızda ylculuk eden yada tatile giden var mı
Bizde ucak biletlerimizi aldik canim bakalim nasil olacak. 40 imiz cikmadi. Ama yeni dogum yapip amerikadan 10 saat ucan bebekler varken bizim. I iki saatimizden bise olmaz bence.
Iniste ve kalkista emzircem kismetse ;)

:KK15:
Ben :KK14:
Filesine yatırıyorum oynaya oynaya ayaklarından başlıyorum su dökmeye pipisini bacak katlarının aralarını köpürtrek karnına geçiyorum masaj yaparak karnını dairesel hareketlerle bastırmadan süngerle ovuyorum sonra koltuk altlarınıyıkıyorum kolunu incitmeden kaldırıyorum aralarını güzel sabunluyorum sonra kolumu ensesinin altına koyup hafif kaldırıyorum ki boynunun altını sabunlamak için sonra tasla suyu yavaş yavaş dökerek boynunun altını duruluyorum sonra koltuk altlarını sonra aşağıları duruluyorum suyu yavaş yavaş dök konuş şarkı söyle sakin bi şekilde acele etme yıkayıp çıkartayım diye. Sırt üstü pozisyonunda yatıyo ya filede kafasından geriye doğru tepesinden ıslat su dök az az şampuanla sonra aynı şekilde durula kulağına gelmeyecek şekilde sağını solunuda yıka başının kulak arkalarınıda durulama bitince yüzüstü çevir sol koluna yatır Sırtını poposunu ensesini başının arkasını sabunla durula bitti :KK66: omuzuna al üzerine havlusunu at sar çık

Çok Detaylı anlattım ama ben çok bocalamıştım kimsede anlatmamıştı bu yöntemle alıştım inş yardımım olur
Ben filesiz bile yıkadım.) üstündeki elbiselerini suya koy düm gövdesinden başlıyorm , sonra koluma koyup arkadan döküyrm, kulaklarını kapatmıyrm, bişi olmadı

Şart değil canım ama doktor 40 gün sonra serbest dedi. Yani demek ki onu yapacak kadar iyileşmiş olacak ama bana hiç öyle gelmiyor. Bizde suya alyans, prinç, tuz ve yumurta kabuğu konur
Biz bugĞn tuz, şeker, buğday, altın, para, tAş, yüzük koyup yıkadık , B'nde yıkandım, birazdan da gezmeye çıkcaz

Aaaa sag
Kızlar biyopsi için içeri aldı doktor. Sonra dedi ki ben önce enjektör ile çekmek istiyorum. Enjektör ile bir çekti süt geldi. Süt birikmiş meğer. Doktor bi boynuma sarılmadı. O kadar sevindiki. Çok kötü görünüyordu nasıl rahatladım anlatamam diyor doktor. Benim sevincim zaten anlatılmaz. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Seviyorum sizi :KK36:
. Aaaa sahiden mi! Sen kadar sevindim CNm çok geçmiş olsun, kurtuldun bak:)) artık daha sok emzir ufaklığı , ben az emziriyırım halsiz bitkin ve şişkinlik oluyrm , emzirdikçe hafifliurm ,

Kızlar mecbur kaldım bebeğimi yine emzikle uyutmaya çalışıyorum :KK43: çok canım sıkılıyor ama sanki ona karşı köyü bişey yapıyormuşum hissi var :KK43: daha 26 günlüğüz ya :KK43:
Keşke bnmkisfe alsa, milyonlar öyle büyümüş,neden sıkıyorsn canını, kimsenin dilinde damağında sorunda yok, emzik alan bebek sakin olur, büyüyünce bile , hiç sıkılma ver gitsin

Bugün ikinci gün yaptım canım benimki ninsanım sabahları başlıyor gene verdim sonrada hemen emzirdim uyudu birde yıkadım şimdi uyuyor rahatladı gbi çok ağladı gebe sabah bacakları bi çekiyor mini minnacık kalıyor kucağımda
Aynen canım benimki de top gibi oluyo kucağımda. İşe yaradı diyosun yani? Denesem mi?

canım anlatırmısın atil uzakmıydı nasıl geçti zorladımı seni eğleneildin mi birde uçaklamı gittiniz

8 saatlik yoldu biz 10 saatde geze gittik yemek yedik alışveriş falan arabayla gittik şükür hiç bunalmadık klima da açtık çok sıcaktı ama o zaman ben ablamların yazlığına gittm yalnız kalmamış oldum çok iyi geldi akrabalar falan denize gitmedim tabi kızımla eşim gitti..dua et git canım ya iyi geliyor..dönüşte de geze geze döndük

Ben filesiz bile yıkadım.) üstündeki elbiselerini suya koy düm gövdesinden başlıyorm , sonra koluma koyup arkadan döküyrm, kulaklarını kapatmıyrm, bişi olmadı
Maşallah kız sana bende mecbur 1 ay sonra filesiz yıkıycam file şuan bile çöküyo :D ben filesiz yapamıyorum

canım ben kimuonu denedim. 1 su bardağı sya yarım çay kaşığı tane kimyon bi taşım kaynattım soğuttum 2 öğünde 1 çay kaşığı verdim. bi de 1 kez biogaia. hangisi ii geldi bilmiyorum gazını çıkardı
Hmm tabe kimyon alcaz demek. Tamam deneyim. Biogaia biz de kullanıyoruz bugün 5. Gün galiba. İşe yaradı mı bilemiyorum. Her gün bellli saatlerde susturamıyorum. Genelde akşam saatleri oluyo.

Kizlar beveklerimizi ne zmna kdr 2 saatte bir uyandrmamiz biticek.bn bazen.uc saatte emziriyom.bazen hic uyumuyo suan.oldugu gbi.menede uyuyo gbi oluyo ylbesige koyuyorun gozler fildr fildr

Kizlar beveklerimizi ne zmna kdr 2 saatte bir uyandrmamiz biticek.bn bazen.uc saatte emziriyom.bazen hic uyumuyo suan.oldugu gbi.menede uyuyo gbi oluyo ylbesige koyuyorun gozler fildr fildr
Canım senin bebeğin daha yeni dogdu sen sık sık emzir saat başı emzir 3 saat felan bekleme ben ilk haftalar her saat başı uyandıriyordum sık sık emsin seni

Back