- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.201
Çöz zor kolik allah yardımcın olsun benim oğluşum da bugün sabah dan bi başladı tam uyuyor 5 dakika sonra gene Uyanıyor ağlıyor meme veriyorum ağrısı olduğu için kabul etmiyor çok zor bi gündü birde misafirimde vardı ogleden sonra genelde bizim kolik sabah başlıyor ogleden sonraya kadar devam bide akşam hafiften yokluyor bugün çok ağladı bugunde şunu denedim sanada öneririm bakalım ise yaricakmi bir cezveye bir kup şekerin dörtte birini ve yarım çay kaşığı kimyonu kaynatıp iki çay kaşığı bebege ver geri kalanını da kendin iç bugün bu yönteme başladım bakalım nolacakCanım 24 saat değil ama mesela bir başlıyo 4 saat. Morarana eli yüzü şişene nefes alamayana kadar... İnsan mahvoluyo.
Evet benim kızin ağzında çıktı iki taneydi ama cildine bişey yok suan bi gösterim bendeÂmin inş valla maya dan duymasam anlamazdım çok berbat bişey ağlamaktan yemek yiyemiyo büyük kızım küçüğü daha iyi
Ağzında beyaz uçlu yaralar çıkıyo işte sonra bi kaç güne vucüdunda döküntü başlıyo dizlerde dirseklerde avuç içinde ayaklarda çok yüksek ateş yapıyo Ateş'i olmasada düzenli ver 2 gün dedi Dr bana. Sende bi göster sağlık Ocağına yeni başlamıştır belki inş değildir
Canım yalnız değilsin bende öyleyim çok fazla vakit ayıramiyorum kendime ama arada vakit bulunca da bişeyler yapmaya çalışıyorum kizimda hiç kendime bakamadım tim bunda genede arada sırada fırsat buldukça artık ama sende kendini üzme Şeymanin dediklerini aynen katılıyorum önerilerini yapabilirsin bir kalem çekmek bile insanın havasını değiştiriyorKızlar kabus gibi bir günün ardından bugün şükür bebeğim normale döndü. Bir günü bir Gününe tutmuyor anlamadım yani.
Kendimi çok Bakımsız hissettim bi kaş aldırmaya gideyim dedim ona da izin vermedi bizim paşa uyanacak gibi yaptı başında bekliyorum. Benim kilolarda bana miras kaldı sanırım süt olsun diye ne bulursam yedim doğumdan sonra. Sadece 9 kilosu gitti geriye kaldı 9. Göbeğimde hafif var, bu Sıcakta korsede takamadım, yalnız asıl basenler almış başını gitmiş benim ya. hiç bir kıyafetim olmuyor resmen 38 den 42 ye çıkmışım hala hamile kıyafeti giyiyorum dışarı çıkarken. Bi taraftan da eşime nasıl görünüyorum diye aklıma geliyo bazen sürekli Dağınık saçlar, kusmuk kokuyorum genelde ve sürekli pijamalı bi tipim.. Geçer inşallah bu günlerde daha çok erken değilmi? 25. Günümüzdeyiz kırkı çıkınca herşey daha güzel olur değilmi?
Belki saçma gelecek bebeklerimize ilgili endişelerimizin yanında bu yazdıklarım ama içimi dökmek istedim, belki yalnız değilimdir diye.
Canım geçmiş olsun Seyman kullandığı Çıralı korse varya onlardan al canım hem sıklığını kendine göre ayarlamis olursun bende ondan alıcam eczaneden vardıGunydin kizkr bugun doktra gittim kontrole bnm dikisker odem yaomis.korse tak dedi annm saralim demisti bnde dikskerim agriyo die istemedim.hala agriyi yaniyo sanki.antibiyotuk kullaniyorum da korse yada sarmktan baska odeme ne yaoabilirim doktr bisey demedi.alttanda agrim var .naosam baska .bu odem nasil gecerki sislik var dikiskerde
Gozunuz aydin canım allah damatliginida gostersin insallahSunnet olduk biz buarada :))