• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlarya araç tutmasına kesin çözüm yok mu ya
Arabayla yolculuk kabus oluyo kızları araba tutuyo :(

Afkadaslar su karindan guk guk diye ses neden geliyor gazdan mi acaba ozellikle su saatlerde huysuzlaniyor sinirlerim bozuluyor artik karni tok alti temiz

Afkadaslar su karindan guk guk diye ses neden geliyor gazdan mi acaba ozellikle su saatlerde huysuzlaniyor sinirlerim bozuluyor artik karni tok alti temiz
Canım hava yutmuş oralar sanırım benim olanda ilk memeyi aldığında guk guk ses geliyor hava yitirir sanırım oda bağırsaklarda gaz sıkışması yapıyo bebekler büyüdükçe aglamalari dahada artacak sen sakin olmaya çalış biliyorum zor ama o aglamalari biz ne yaparsak yapalım tamamen gideremeyiz allah yardımcın olsun bebeğine biran önce sancıları biter insallah

Biz berdeyse 25 gundurlu oyleyiz canim :mad: uyaniyo iste yataga koyunca sinir oluyorummmmm :)))
Ayni canim bsk.4 sattr ayniyiz sirtim.agriuo yemin dderim.komsukr geldi gecmis olsuna cocuk.ondn snra uyumanaya baskdi.diyom.nazar mi.oluyo.kims desem sukur bugun.uyudu yok arkdas o gecd uykusz geciyo.kiziyorum snrada diyorim bilerek mi yapio kuzumm bnm :)

Canım hava yutmuş oralar sanırım benim olanda ilk memeyi aldığında guk guk ses geliyor hava yitirir sanırım oda bağırsaklarda gaz sıkışması yapıyo bebekler büyüdükçe aglamalari dahada artacak sen sakin olmaya çalış biliyorum zor ama o aglamalari biz ne yaparsak yapalım tamamen gideremeyiz allah yardımcın olsun bebeğine biran önce sancıları biter insallah
Kucagima alip evi gezdirince susuyor oyalayacam illa aksam olunca basliyor gece 11 12 ye kadar gazi mi var huysuzluguna mi yapiyor anlamiyorum

Ayni canim bsk.4 sattr ayniyiz sirtim.agriuo yemin dderim.komsukr geldi gecmis olsuna cocuk.ondn snra uyumanaya baskdi.diyom.nazar mi.oluyo.kims desem sukur bugun.uyudu yok arkdas o gecd uykusz geciyo.kiziyorum snrada diyorim bilerek mi yapio kuzumm bnm :)
Deme sende cok yaramaz iste hic uyumuyo falan de:) analar bebelerimize nazar ediyoruz inanki ben severken annem siii sevme tamm diyordu nazar edevem diye :)

Deme sende cok yaramaz iste hic uyumuyo falan de:) analar bebelerimize nazar ediyoruz inanki ben severken annem siii sevme tamm diyordu nazar edevem diye :)
Bn demiyomda annem. Diyo.bisey olmz bn.okudum ustunu diyo.bnde ediyorum herhl nazar.valla bes dakiks bile uyumuyo bugun :(

Sen nasıl yıkıyors n cnm

sabahları duşu açıyorum suyu ılık kıvama getirince elime alıyorum direk yüz üstü koluma alıyorum sol elimle vücuduna şampuan yapıp su tututyorum bu kadar ..
akşamları küvete küçük bi havlu koyuyorum üstüne yatırıyorum..hafif bi su döküp şampuanla masaj yapıyorum sonra yine yüz üstü yıkıyorum şampuanını yapıyorum sonra çeviriyorum elimde ensede bol bol su döküp yıkıyorum..elde yıkıyorum daha çok çabuk oluyor ;) zaten kuzuların ne kiri var ki

Igde canim :) kendi cocuklugum aklima geldi. Annem alirdi 1kilo igdeyi kucagima verirdi yiye yiye giderdim. Hem ayiklamasi da ugrastirici. Cocuklarda oyalanir biraz.

benimde çok bulanırdı canım naneli şeker bulunurdu sürekli ağzımda..yola çıkmadan bi dilim limon yesinler bir de o da iyi geliyo
Sağolun kızlar deniycem ama herşeyde yediremiyorum hanım sultanlara :(

Canim ben rezeneyle tane kimyonu beraber demliyorum hem ben iciyorum hemde ogluma veriyorum ama ise yaramiyor gibi
Hmm bilemedim o zaman canım ama istersen bide tek dene bakalım kup sekerin dörtte birini yarım çay kaşığı kimyon cezveye kaynatıp ver bi dene bakalım belki bu gece rahat edersin bunu ver sonra hemen emzir

Kizlar bebislere su veriyor musunuz. Kimi anne sutu yeter diyo.kimi yazin hava sicak gunde bir kac cay kasigi ver diyo.kimi bebegini dr a goturmus bobrekleri susuz kalmis demis dr . vermek lazim demis . ben emziriyorum ama kafam karisti

Kizkr bmm bebegim uyumuyo 6 saat oldu ikindi gbi anneminnkomsulri geldi o saatten beri bebege bisey oldu uyumuyo.annme kiziyorum tum herkes girsun.istiyo gordu noldu.esimde bna kiziyo cocugu gosteriyon onune gekebe nazar olck diye.konusmuyo bnmle cocuk uyumadi diye :(

yaaa arkadaşlaar oğlum resmen memeyi emmiyor, 2 gündür evde savaş yapıyoruz neredeyse. memeyi ağzına alıyor bir kere emerse emiyor sonra bağıra bağıra ağlamaya başlıyor :mad: çok üzülüyorum. benim göğüs ucum çok çok yara olmustu doğumdan beri sağarak biberonla verdim ama memeyi de hic bıraktırmadım hergün biraz veriyordum. yine de biberon istiyor:cry: bunu anladığımdan beri vermeyeyim diye uğraşıyorum bazen ağlamaktan uyuyakalıyor, bazen de çok ağladığı için biberonla vermek zorunda kalıyorum her zaman da sağılmış süt olmuyor mama vermek zorunda kalıyorum. Var mı boyle olup yeniden memeyi emen?? tanıdıklarınızda falan da varda bir yöntem söyleyin de yapayım. biberonun ucunu göğsüme takmayı bile düşünüyoooorum:KK42::KK42:

Kızlar biyopsi için içeri aldı doktor. Sonra dedi ki ben önce enjektör ile çekmek istiyorum. Enjektör ile bir çekti süt geldi. Süt birikmiş meğer. Doktor bi boynuma sarılmadı. O kadar sevindiki. Çok kötü görünüyordu nasıl rahatladım anlatamam diyor doktor. Benim sevincim zaten anlatılmaz. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Seviyorum sizi :KK36:

Gözün aydin cok sevindim güzel haberler almana.

Back