• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ah canim sorma hani gelince hersey ust uste gelir ya bizde de oyle oldu sanirim:KK43: ev isini filan attik bir kenara gunlerdir buyuk kizimla ugrasiyoruz :KK43: el ayak
Agiz hastaligi diye illet bir hastalik var asiri bulasici ve cok acili. Yuksek ates, ozellikle agizda sonra el ve ayaklarda buyuk yaralar yapiyor yavrum gunlerce agzina lokma koymadi suyu bile siringayla agzina damlatarak verdik. Eridi bitti cocuk. Bir taraftan bebege gecmesin diye ugrastik . Hasta cocuk
Anne istiyor ben bebege baktigim icin surekli alamadim kucagima anne aciyo diye agladikca bende agladim:KK43: cocugun agzi bogazinin asagisina kadar yara kapli. Hala yemek yiyemiyor az az yumusak seyleri zorla birkac lokma yedirmeye calisiyoruz:KK43: Herzaman dedigim gibi cocuklar saglikli olsun gerisi bos. Her problemin caresi bulunur . O yuzden kucuk seyleri simdi kafaniza hic takmayin. Buyudukce dertlerde artiyor bugunlerin keyfini cikarin. Uykusuzluk yorgunluk filan hicbisey degil. Iki cocukla hasta cocuk coook
Zormus:KK43: omrumden omur gitti bir haftada!
:( yawrum kıyamam ben ona ya çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin seninde yardımcın olsun. Hiç bitmeyen mesaideyiz yeterki onlar iyi olsun.

Canim senin yasin daha genc ama yine de dedigim gibi her bunye farkli birde yan etkileri hemen cikmayabilir. Ben disardan hormon alimini pek begenmiyorum basima gelenlerden dolayi:KK43:
Normal spiral nasıl sence bi şekilde korunmam lazım eşim korundu hep ama bu sefer ben tedbirimi alayım diyorum hap kullanamam iğne varmış 3 aylık o da Güvenilir gelmiyo. Spirallede hamile kalan oluyo ama napim Allah nasip etti derim öyle bişeyde olursa

Kızlar siz emzirirken hep memeleriniz sert mi oluyor? Yoksa yumuşak memeden de emziriyormusunuz bebeğinizi? Bizimki sanki sertleşmeden doymuyor gibi geliyor o yüzden elim hep memelerimde kontrol ediyorum sertleştimi falan diye. Kafayı ona taktım şimdi de. Sürekli onu düşünüyorum.
Birde benim ilk zamanlar daha çok sertleştirdi şimdi daha az oluyo sanırım çocuk daha çok emmeye başladığı için değilmi?
Benim sag memem resmen sondu yimusacik ilk onu veriyorum oyuzden 15 dkka falan emsinki artsin diye sol onun yarim boy buyugu ve sert aynada baya fak ediyorum esit boyutta diiller ama ikisinide esit veriyorum

Kızlar siz emzirirken hep memeleriniz sert mi oluyor? Yoksa yumuşak memeden de emziriyormusunuz bebeğinizi? Bizimki sanki sertleşmeden doymuyor gibi geliyor o yüzden elim hep memelerimde kontrol ediyorum sertleştimi falan diye. Kafayı ona taktım şimdi de. Sürekli onu düşünüyorum.
Birde benim ilk zamanlar daha çok sertleştirdi şimdi daha az oluyo sanırım çocuk daha çok emmeye başladığı için değilmi?
Ona takılma çocuk emerken her emdiğinde yutkunuyorsa sütün iyi geliyo demektir.

Benim oğlum 3 gündür kaka yapmadı yaw
Ablasına benziyo oda 4-5 günde bi yapardı. Ama Sancısı çok oluyo tabi

Ya emzirirkrn bir meme tam bitince öbürüne gecmiuor musunuz. ..memede onden gelen süt su orani yuksek olan süt arkadaki yag orani yuksek olan ve asil doyurucu ve besleyici olan...ben o yuzden buri tamanen bitene kadar oburunu vermiyorum...bir diger konu 15dk biri 15dk biri diyisunz ya bnm oglan tekini en fazla on dk emiyo yarm saat boyinca nasil emzryosunz

Ya emzirirkrn bir meme tam bitince öbürüne gecmiuor musunuz. ..memede onden gelen süt su orani yuksek olan süt arkadaki yag orani yuksek olan ve asil doyurucu ve besleyici olan...ben o yuzden buri tamanen bitene kadar oburunu vermiyorum...bir diger konu 15dk biri 15dk biri diyisunz ya bnm oglan tekini en fazla on dk emiyo yarm saat boyinca nasil emzryosunz
Canim benimki beş dk falan emiyo her birini doyuyoda her bebek farklı bende biri bitmeden diğerini vermiyorum galiba sen dış doktoruydun benim dışetimde iltihaplanma var çok kötü ağrı yapiyo dra gittim parol farhex ve rovamycine verdi kullanıyorum fayda etmiyo çok zorlanıyordu distasida var napim bilmiyorum yapabileceğimiz bisey var mi cevaplarsan çok sevinirim

Kizlarr moralim cook bozuk esimle tartistik.ve bu logusa halimle iki cocukla beni birakip cekip gitti nereyr gitti napıyo hicbi fikrim yok..dahasi bosanmk istiyor ciddi ciddi arastrmis bide telini karıştırınca buldum...daha dun kulagma guzel seyler fisildaysn adam bi gundr bi tartismayla ki kesinlikle ben hakliyim bosanmayi nasil bu ksdar ciddi dusunebilir ya
Canım inşallah düzelirsiniz
Kizlar bnm bebegim cok.uyuyor.mesela en son 9.30 gbi biraz emzirmeye calistum yatis o yats kalkmiyo.nasil uyndircm.ayagindan rahtsz ediyorum kaldiriyorum cocuk gozunu acmiyo esniyo surekli.napcm bn nasil uynck.bide dunde bugunde kakasini yapti sukur.bu doydugunumu goteriyo
Canım altını değiştir üzerini çıkar ben de ilk günler hep öyle yaptım saat başı uyandırmak a başlıyorum ilk günler uykuya düşkün oluyorlar ama sonra acıktikca Uyanıyor bebekler inşallah sarılık olmadan atlatırsınız şu gunleri
Ah canim sorma hani gelince hersey ust uste gelir ya bizde de oyle oldu sanirim:KK43: ev isini filan attik bir kenara gunlerdir buyuk kizimla ugrasiyoruz :KK43: el ayak
Agiz hastaligi diye illet bir hastalik var asiri bulasici ve cok acili. Yuksek ates, ozellikle agizda sonra el ve ayaklarda buyuk yaralar yapiyor yavrum gunlerce agzina lokma koymadi suyu bile siringayla agzina damlatarak verdik. Eridi bitti cocuk. Bir taraftan bebege gecmesin diye ugrastik . Hasta cocuk
Anne istiyor ben bebege baktigim icin surekli alamadim kucagima anne aciyo diye agladikca bende agladim:KK43: cocugun agzi bogazinin asagisina kadar yara kapli. Hala yemek yiyemiyor az az yumusak seyleri zorla birkac lokma yedirmeye calisiyoruz:KK43: Herzaman dedigim gibi cocuklar saglikli olsun gerisi bos. Her problemin caresi bulunur . O yuzden kucuk seyleri simdi kafaniza hic takmayin. Buyudukce dertlerde artiyor bugunlerin keyfini cikarin. Uykusuzluk yorgunluk filan hicbisey degil. Iki cocukla hasta cocuk coook
Zormus:KK43: omrumden omur gitti bir haftada!
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sifasini versin boncuk kızının inşallah çocuk bi hastalıktan kurtulamadı allah sanada sabır versin inşallah üzme kendini bu günlerde gelip geçicek içini ferah tut biran önce iyi olur insallah
Yok canım o ilk günkü sertlik gitti daha çok emdikleri için yumuşak oluyor ama sut üretiminde artıyor zaten onlar emdikce

Ay ne biliyim o kadar inatci ki bnm kp aylarca küsyo kv.ye oyle bi ortamda buyudgu icin iki uc gunluk küskünlk bisey değil onun icin ama bana iki saat bile cok...allhm sabir versin bana o da kalp yumusakligi versin....dua edin nolur...
aranız öyle böyle düzelir canım merak etme. kendi eşimden biliyorum. senin eşinle çok benziyorlar. o da böyle günlerce küser konuşmaz beni evde duvarlarla başbaşa bırakır. ben de dayanamam konuşmaya başlarım bşy olmamış gibi davranırız ama bunun kötü tarafı konuşup sorunları çözmediğimiz için herşey birikiyor maalesef. eskisi kadar tartışmıyoruz şimdi ama bu da benim sayemde. çünkü hep alttan alıp susuyorum. evliliği yürüten kadınlar kim ne derse desin

Benim oğlum 3 gündür kaka yapmadı yaw
Ablasına benziyo oda 4-5 günde bi yapardı. Ama Sancısı çok oluyo tabi
Benimkide gaz çıkarmaya çalışıyor baya ağladı şimdi göğsümde uyuyor bugün sabah dan beri çok huzursuz doğru uyumadim sürekli kucağımda yatiyor taş çatlasin 20 dakika uyuyor doping alıp tekrar basliyor..

nutraks nutraks canım mesajlarını daha yeni okudum çok üzgünüm bizde aynı durumları yaşadık eşim ayrı eve çıkacaktı sana düşen biraz sabır inşaallah duzelir Rabbim evimizin huzurunu bozmasin

Canim daha cok emiyorlar be daha gucluler eskisi kadar sert olmaz artik cok normal. Ancak 5-6 saat emzirmezsen cok sert olur. Birak surekli memelerini ellemeyi yahu, rahat birak sut yapsinlar:):)

Benimkide gaz çıkarmaya çalışıyor baya ağladı şimdi göğsümde uyuyor bugün sabah dan beri çok huzursuz doğru uyumadim sürekli kucağımda yatiyor taş çatlasin 20 dakika uyuyor doping alıp tekrar basliyor..
Gazı alttan çıkarıyo bildiğin leş gibi kokuyo ama :D kaka yaptı sanıyorum bakıyorum yok bişey. Benimkide öyle hiç uzun uyumuyor gazı çok oluyo kucağımda mayışıyo

Normal spiral nasıl sence bi şekilde korunmam lazım eşim korundu hep ama bu sefer ben tedbirimi alayım diyorum hap kullanamam iğne varmış 3 aylık o da Güvenilir gelmiyo. Spirallede hamile kalan oluyo ama napim Allah nasip etti derim öyle bişeyde olursa
Canim notmal spiral yani hormonsuz olani yillardir kullanan arkadasim var cok memnun ama adet suresini uzatiyormus o dogru:( ama
Ignelerde hormon sirf zaten birde adet olmuyorsun biraz dogal gelmiyor bana. Ben normal spiral taktirirdim yerinde olsam . Benim esim halledecek olayi:) sen dogum yaptin iki kere bende bu sorumlulugu alayim dedi:):)

Gazı alttan çıkarıyo bildiğin leş gibi kokuyo ama :KK70: kaka yaptı sanıyorum bakıyorum yok bişey. Benimkide öyle hiç uzun uyumuyor gazı çok oluyo kucağımda mayışıyo
:KK70:doğal parfüm yayıyor ortalığı be güzel.. kucağımıza da daha raht ediyorlar sanırım olsun bee bu günlerde gelip geçer yapışık ikizler gibi dolaşalim nolcakki sanki :KK59:

Canim benimki beş dk falan emiyo her birini doyuyoda her bebek farklı bende biri bitmeden diğerini vermiyorum galiba sen dış doktoruydun benim dışetimde iltihaplanma var çok kötü ağrı yapiyo dra gittim parol farhex ve rovamycine verdi kullanıyorum fayda etmiyo çok zorlanıyordu distasida var napim bilmiyorum yapabileceğimiz bisey var mi cevaplarsan çok sevinirim
Cnm distasin varsa once onun temizlenmesi lazim antbyotk vs tek basina ise yaramaz.distasini temizlet sabah aksam fircalayip aksam disipi yapmaya çalış. Cocuklarla biraz ugrastirici olucak ama

Kizlar sag gogsumun ucu cok cikmiyo emmiyo orayi sut yik ama bn emsin.istiyorum.napcm cikmasi icin.bide bebekler ginde kac kere kakasini yapr.komsumuz her acmada yapr dedide .

Gazı alttan çıkarıyo bildiğin leş gibi kokuyo ama :KK70: kaka yaptı sanıyorum bakıyorum yok bişey. Benimkide öyle hiç uzun uyumuyor gazı çok oluyo kucağımda mayışıyo
Bende sunu farkettim bnm oglan bezi varken kaka yapmiyo gazla çıkan oluyo sadece bende altını aciyorum bi on dk bekliyorum genelde yapıyo daha rahat oluyo sanki

Back