• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kizlar bebegimde koroid pleksus kisti var 11 mm ve 10 mm olarak ikitane doktor beyni buyudukce kistler kuculur kaybolur dedi ama korkuyorum yine de boyle bi sorunla karsilasan var mi ??

Maşallah sizede 1 ayınız dolmuş :KK66:
Spiral hiç taktırmadım bende ilk defa deniycem. Adet düzensizliği duymadımda adet kanamasının süresini uzatıyormuş 7 gün oluyorsan 10 güne çıkıyor mesela. Herkesde değil tabi bünye farklı olabilir. Deniycem bakalım olumsuz bişey yaşarsan çıkarttırırım
Hormonlu sprel hakkinda bilgi al drundan hic adet gormuyosun sadece akinti seklinde ben onu taktiricam.. hicbir yan etkisi yok internettende arastirdim sende druna sor bence

kizlar bebegimde koroid pleksus kisti var 11 mm ve 10 mm olarak ikitane doktor beyni buyudukce kistler kuculur kaybolur dedi ama korkuyorum yine de boyle bi sorunla karsilasan var mi ??
Cnm bnm iki hamileliğimdede göründü bu kist. Kizimda cift tarafliydi oglumda tek.26.haftada kayboldu ikisindede.ins sende de bişey çıkmaz bozma moralini

Oyle cnm.cok sukur.simdi diyorum nasil sigdn sen.iceriye.tek derdim sutum.gelmedi memeyi tutturuyoruz biraz o sari akintiyi emziriyoruz.hemsire mana enjekte edelim agizdan dedi bnde emzirmeye calistum gne gogsumde uyudu.istemedim simdilik yarinki seker durumu kacsa ona gore belki veririz dediler.yarin cikicakmisz.bnm gazi beklicekmisiz iki kere simdi cikrdim :) yetiyomu bilmiyorum .
Cnm o sari süt cok kiymetli:))bi iki gun gelmeyebilir hic stres yapma kendine.

Cnm o sari süt cok kiymetli:))bi iki gun gelmeyebilir hic stres yapma kendine.
Doktrda mama ver dedi.bi hemsire sakin verme dedi oburu sarilik.olur ver dedi napcm bilemedim.bnm kizda hep.uyumk istiyo hic uynmiyo.rahtsz ediyorum ama yok.butun gun uyuyabilir modda

Doktrda mama ver dedi.bi hemsire sakin verme dedi oburu sarilik.olur ver dedi napcm bilemedim.bnm kizda hep.uyumk istiyo hic uynmiyo.rahtsz ediyorum ama yok.butun gun uyuyabilir modda
Bebeğin kan şekerine bakarak karar veriyorlar mama vermeye gerek olup olmadığına aslında ;) bende de birkaç gün sadece sarı süt gelmişti mama vermedik sütün gelir merak etme canım ;) bol bol su iç ben ısırgan çayını içtiğim gibi gelmişti

Bebeğin kan şekerine bakarak karar veriyorlar mama vermeye gerek olup olmadığına aslında :KK66: bende de birkaç gün sadece sarı süt gelmişti mama vermedik sütün gelir merak etme canım :KK66: bol bol su iç ben ısırgan çayını içtiğim gibi gelmişti
Ay cnm ins.dun 57 idi kn sekeri bugun taburcu olduk.i.s.gelir de emziririm

Kizlar bnm bebegim cok.uyuyor.mesela en son 9.30 gbi biraz emzirmeye calistum yatis o yats kalkmiyo.nasil uyndircm.ayagindan rahtsz ediyorum kaldiriyorum cocuk gozunu acmiyo esniyo surekli.napcm bn nasil uynck.bide dunde bugunde kakasini yapti sukur.bu doydugunumu goteriyo

Kizlar bnm bebegim cok.uyuyor.mesela en son 9.30 gbi biraz emzirmeye calistum yatis o yats kalkmiyo.nasil uyndircm.ayagindan rahtsz ediyorum kaldiriyorum cocuk gozunu acmiyo esniyo surekli.napcm bn nasil uynck.bide dunde bugunde kakasini yapti sukur.bu doydugunumu goteriyo
Bebek doğduğunda bir iki gün idare edecek depoyla mı doğuyormuş ne öyle bişey var bi de benimki üçüncü gün çok ağlamaya başlamıştı anladım ki sütüm yok ısırgan çayını içtim, yeşil bi salata yaptım yedim bol su içtim ardından duşa girdim çıktığımda göğüslerim taş gibi sert olmuştu emzirdim de rahatladı yavrum ;)

Bebek doğduğunda bir iki gün idare edecek depoyla mı doğuyormuş ne öyle bişey var bi de benimki üçüncü gün çok ağlamaya başlamıştı anladım ki sütüm yok ısırgan çayını içtim, yeşil bi salata yaptım yedim bol su içtim ardından duşa girdim çıktığımda göğüslerim taş gibi sert olmuştu emzirdim de rahatladı yavrum :KK66:
Bnmki yarin.acikir sanirim.uyuyo anca.uyandiramiyoruz.gozuds kapali hic acmiyo .ins.gogusjmude tutaR.tutmuyo birini

Ilk günler öyle oluyo bir kaç gün sonra kendisi uyanmaya başlar acıkdıkça, sen uyandırıp emzirmeye devam et bende öyle yapmıştım. Benim de sütüm ilk 3 gün falan çok gelmedi sonra arttı, arttığı zaman oğlumda kendisi uyanıp emmeye başladı.
Merak etme gün geçtikçe kolaylaşacak bana ilk günler çok garip gelmişti

Kac gunluk bebegin bukadar saat uyumasi iyi diilki kansekeri duser oda uyku yapar istesede uynamaz dua sok gerekirse islak pamukla yuzunu gozunu sil soy bebegini .. uyandirmaya kiyamayip sonra uzulme kilo kaybi fln olmasin mamaya baslamasin yazik.. uyandirmak icin her seyi dene bence

Yok cnm konusmuyo yatıyor kendisini çok karaktersz hissettrmsm oyle diyo..ama bnm cnm cok yanıyor
Konunda hakli olabilirsin ama erkeklerin gururunu kirmamak gerekiyo.. belkide hak etmistir bilemiyorum ama belliki kirilmis .. aranizdaki konu senin gururunu zedelicek bisey diilse gonlunu almak icin cabala istersen:KK66:

Gururumu deldi gecti zaten ama beb yine yuzsuzluk yaptim kosuyorm resmn pesinden adam gelip hayatm ozur dilerm hata yaptim oldu bikere diyeceğine sanki o halti yiyen benmisim gibi davraniyo...isin ilginc tarafi butun bunlara rağmen onsuz nefes alamiyor olusum

Canim sutun cok geliyordur emzirme hemsiresi bana bas parmagimi memenin ustune bastirmami soylemisti tazyikli geliyosa tayzigi kesiyomus. Benim oglumda arada boguluyo o da nefes almayi unutuyo emerken hemen dik pozisyonda tut bebegi sonra yan tut geciyor insallah

ya bende öyle yapıyorum zaten ama bazen nefesinin düzene girmesi çok uzun sürüyor bende korkuyorum elim ayağım titriyor

Ben de ilk haftalar cok cektim bu bogulmadan, daha emmeyi cok iyi biomiyolar cene kaslari zayif ondan sanirim. Biz 44 gunluk oldk hala boguluyo bazen, eskisi kadar olmasa da. Hrmen dik pozisyona getiriyorum duzeliyor.

evet emerken nefes almayı falan unutuyor bende çekiyorum hemen nefes alsın diye ama ona rağmen bir hısrla emicem diye boğazına kaçırıyor :(

Oyle cnm.cok sukur.simdi diyorum nasil sigdn sen.iceriye.tek derdim sutum.gelmedi memeyi tutturuyoruz biraz o sari akintiyi emziriyoruz.hemsire mana enjekte edelim agizdan dedi bnde emzirmeye calistum gne gogsumde uyudu.istemedim simdilik yarinki seker durumu kacsa ona gore belki veririz dediler.yarin cikicakmisz.bnm gazi beklicekmisiz iki kere simdi cikrdim :) yetiyomu bilmiyorum .
CNm yavru doğduğunda 4 gün aç kalsaa olur şiyorlar , o sarı süt ilk aşısı tüm memelilerde öyle

Back