- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.741
Narin tesrkkur ederm canm insallh duzelirz disardsn geldi simdi yine yatti muhatsp olmak istemiyo ssnkim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm benzyolar bizde de azaldi tartismalar ama dedigin gibi ben Susup kabullendgm için sesimi cikarinca boyle oluyo malesef. Neyse akisina biraktim artik bi iki gune duzelicrk nasılsa giden gecen gunlere yazik sadecearanız öyle böyle düzelir canım merak etme. kendi eşimden biliyorum. senin eşinle çok benziyorlar. o da böyle günlerce küser konuşmaz beni evde duvarlarla başbaşa bırakır. ben de dayanamam konuşmaya başlarım bşy olmamış gibi davranırız ama bunun kötü tarafı konuşup sorunları çözmediğimiz için herşey birikiyor maalesef. eskisi kadar tartışmıyoruz şimdi ama bu da benim sayemde. çünkü hep alttan alıp susuyorum. evliliği yürüten kadınlar kim ne derse desin
Salı gününe randevu alıcam uzatsın adetimi napayım artık. Ya benim eşim hep korunurdu ama 4. Çocuk diye kandırabilir işimi sağlama alayım hiç istemiyo kaç gündür şakayla karışık surat yapıyo spiral taktırcam diye napim ya inan yeter artık şu 3 çocuğu hayırsıyla yetiştirelim yeter bana son doğumum bu kadar zor olunca pes ettim oda pes etti aslında oda Şahit oldu herşeye ama unutur çabucak :)))Canim notmal spiral yani hormonsuz olani yillardir kullanan arkadasim var cok memnun ama adet suresini uzatiyormus o dogru ama
Ignelerde hormon sirf zaten birde adet olmuyorsun biraz dogal gelmiyor bana. Ben normal spiral taktirirdim yerinde olsam . Benim esim halledecek olayi:) sen dogum yaptin iki kere bende bu sorumlulugu alayim dedi:):)
Aynen kaç ay yapışıcaklar dimi uyyyyy yerim ben yapışmalarını kız yiyesim geliyo Karşımda uyuyo şuandoğal parfüm yayıyor ortalığı be güzel.. kucağımıza da daha raht ediyorlar sanırım olsun bee bu günlerde gelip geçer yapışık ikizler gibi dolaşalim nolcakki sanki
Bende öyle açık tutayım bakayım ama işiyo o zamanda fiskiye gibi heryer sidik oluyo temizlik yapıyom bideBende sunu farkettim bnm oglan bezi varken kaka yapmiyo gazla çıkan oluyo sadece bende altını aciyorum bi on dk bekliyorum genelde yapıyo daha rahat oluyo sanki
Canım silikon meme ucu var meme ne koyuyorsun bebek onu emiyor ucundaki deliklerden bebeğe süt gidiyor bi kaç gün onu kullan ucunu da çıkarıyor sonraKizlar sag gogsumun ucu cok cikmiyo emmiyo orayi sut yik ama bn emsin.istiyorum.napcm cikmasi icin.bide bebekler ginde kac kere kakasini yapr.komsumuz her acmada yapr dedide .
Maşallah sübhanallah allah nazarardan sakınsın Benimkide uyudu sabahda beri çok yorulduk..Salı gününe randevu alıcam uzatsın adetimi napayım artık. Ya benim eşim hep korunurdu ama 4. Çocuk diye kandırabilir işimi sağlama alayım hiç istemiyo kaç gündür şakayla karışık surat yapıyo spiral taktırcam diye napim ya inan yeter artık şu 3 çocuğu hayırsıyla yetiştirelim yeter bana son doğumum bu kadar zor olunca pes ettim oda pes etti aslında oda Şahit oldu herşeye ama unutur çabucak :)))
Aynen kaç ay yapışıcaklar dimi uyyyyy yerim ben yapışmalarını kız yiyesim geliyo Karşımda uyuyo şuan
Bende öyle açık tutayım bakayım ama işiyo o zamanda fiskiye gibi heryer sidik oluyo temizlik yapıyom bide
10 gün bile yapmasa normal anne sütü alıyo.
Canım emdikçe sut gelir ondan memeni sağ canı uçu çıkar birde emzirme silikonlari var onunla da deneyebilirsiniz ama asıl önemli olan memenin ucu değil memeden kahverengi bölgeyi komple ağzına alırsa güzelce emerKizlar sag gogsumun ucu cok cikmiyo emmiyo orayi sut yik ama bn emsin.istiyorum.napcm cikmasi icin.bide bebekler ginde kac kere kakasini yapr.komsumuz her acmada yapr dedide .
Bnm hep ucunu emiyo sanirim.sokmaya calisiyorum agzina ama sadece ucunu aliyo. sagma akinesimi alsam napsam.ins,sutum gelirde emer ya.Canım emdikçe sut gelir ondan memeni sağ canı uçu çıkar birde emzirme silikonlari var onunla da deneyebilirsiniz ama asıl önemli olan memenin ucu değil memeden kahverengi bölgeyi komple ağzına alırsa güzelce emer
Canım benim o emdikçe sut gelicek zaten zamanla komple ağzına almaya alışık zaten sen sagma makinesini al sağ ama sağ memeni genede tutturmaya çalışır kahverengi yeri buzustur ağzına vermeye çalış ben öyle yaptım zaten birini güne kalmaz sütun bollasir daha rahat olur sagman sütüm gelirim diye düşünme zaten geliyor sütun sagma makinası al lazım olacak ilk haftalarBnm hep ucunu emiyo sanirim.sokmaya calisiyorum agzina ama sadece ucunu aliyo. sagma akinesimi alsam napsam.ins,sutum gelirde emer ya.
Çok güldüm ya valla artık rahat bırakcam bende :)Canim daha cok emiyorlar be daha gucluler eskisi kadar sert olmaz artik cok normal. Ancak 5-6 saat emzirmezsen cok sert olur. Birak surekli memelerini ellemeyi yahu, rahat birak sut yapsinlar:):)
Bizimkide günün belli saatlerinde aynı şeyi yapıyor uyuyana kadar ölüyorum sonrada uyanmak bilmiyo falan :) Eşek sıpası beni de oynatıyorBnm paşa eskiden emerkn uyuyordu yatags koyuyordm genelde dalmis oluyordu iki uc gundur uyuyo yayityorm uyaniyo.kucagms alip yatiyos tekrar uyuyo hrp benle olmk istyo sipa ..ama bi de ilgilnmem gerekn kizimm var bnmmm
Hepsi syni bunlarinn:)Bizimkide günün belli saatlerinde aynı şeyi yapıyor uyuyana kadar ölüyorum sonrada uyanmak bilmiyo falan :) Eşek sıpası beni de oynatıyor
Büyüyor bebişlerimiz kaç günlük oldu bebeğin.Evet ya bende hastabe çıkışını tekrar bugun giydrdm ilkkez dogdugunda pantolonu bays buyuk geliyordu bugün tam geldi. Haftaya küçük gelir herhalde büyüyorlar insallh
19bitti:) senin ki ne kadarlik olduBüyüyor bebişlerimiz kaç günlük oldu bebeğin.
Benimki 39 günlük yarın 40 ımız çıkıyor:)) Oğlum 20 gün büyükmüş:))19bitti:) senin ki ne kadarlik oldu
Allah saglik versin hepsineBenimki 39 günlük yarın 40 ımız çıkıyor:)) Oğlum 20 gün büyükmüş:))
aminn canımmAllah saglik versin hepsine
insallah gecer ya dua ediyorum ama dusundukce korkuyorum bebegim her kustuguda bisey olacakmis gibi kalbim sizliyoCanim doktor gececek dediyse serin tut icini sen. Gecer insallah kisa zamanda!