• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bnm bebegim cok.uyuyor.mesela en son 9.30 gbi biraz emzirmeye calistum yatis o yats kalkmiyo.nasil uyndircm.ayagindan rahtsz ediyorum kaldiriyorum cocuk gozunu acmiyo esniyo surekli.napcm bn nasil uynck.bide dunde bugunde kakasini yapti sukur.bu doydugunumu goteriyo
canım uyanmıyorsa uzerındekılerı cıkar.bize hemşire oyle soylemıştı yaptık ıse yaradı.soy cocugu.ama zorlada olsa emzır sarılık olmasın.

Gururumu deldi gecti zaten ama beb yine yuzsuzluk yaptim kosuyorm resmn pesinden adam gelip hayatm ozur dilerm hata yaptim oldu bikere diyeceğine sanki o halti yiyen benmisim gibi davraniyo...isin ilginc tarafi butun bunlara rağmen onsuz nefes alamiyor olusum
ben de aynı senin gibiyim maalesef. bi tartışma olduğunda haklı ben olsam bile eşim kendini haklı görür ben suçlu olurum üstelik yine de aramız düzelsin diye uğraşırım. bilmiyorum bütün erkekler mi böyle? şimdi bile adam buluttan nem kapar olmuş. sanki lohusa olan ben değilim de o. ben de sessiz kalıyorum napıyım aklımdan geçirdiğim şeylerin birçoğunu söylemiyorm olan bana olacak çünkü söylersem o alınacak afra tafra yapacak ben strese giricem bebeğime yansıyacak bu da sütümü etkileyecek falan. en iyisi hiç söylememek diyorum

ben de aynı senin gibiyim maalesef. bi tartışma olduğunda haklı ben olsam bile eşim kendini haklı görür ben suçlu olurum üstelik yine de aramız düzelsin diye uğraşırım. bilmiyorum bütün erkekler mi böyle? şimdi bile adam buluttan nem kapar olmuş. sanki lohusa olan ben değilim de o. ben de sessiz kalıyorum napıyım aklımdan geçirdiğim şeylerin birçoğunu söylemiyorm olan bana olacak çünkü söylersem o alınacak afra tafra yapacak ben strese giricem bebeğime yansıyacak bu da sütümü etkileyecek falan. en iyisi hiç söylememek diyorum

en iyisini yapıyosun tatlım bizde de durumlar böyleydi ama artık ben onun gibi yapıyorum anlasın canım ne olduğunu şimdi ben o o ben oldu ama eşim o kadar da hani afra tafra yapmazdı

canım uyanmıyorsa uzerındekılerı cıkar.bize hemşire oyle soylemıştı yaptık ıse yaradı.soy cocugu.ama zorlada olsa emzır sarılık olmasın.
Soyduk bi altini degistrdik acti gozunu snra geri uyudu zorla yarim saat once uyndrdimda sol gogsumu 10 dk emdi sag gogsumu ememiyo ucu kucuk agladi agladi yatrdim bnde.ins.sarilik olmzda .hemsireler hVaya atickti nerdeyse :) uyndrmk icin.

Kizlarr moralim cook bozuk esimle tartistik.ve bu logusa halimle iki cocukla beni birakip cekip gitti nereyr gitti napıyo hicbi fikrim yok..dahasi bosanmk istiyor ciddi ciddi arastrmis bide telini karıştırınca buldum...daha dun kulagma guzel seyler fisildaysn adam bi gundr bi tartismayla ki kesinlikle ben hakliyim bosanmayi nasil bu ksdar ciddi dusunebilir ya
Canim bebekler dogdugunda eslerde logusa sendromuna girebiliyormus. Hemen karamsarliga kapilma buyuk ihtimalle gelip gecici bir seydir.
Umarim en kisa zamanda duzelir araniz.

M maya2013 canım ne yaptın? Bikaç gündür göremedim seni.. Ev işini ne yaptınız?
Ah canim sorma hani gelince hersey ust uste gelir ya bizde de oyle oldu sanirim:( ev isini filan attik bir kenara gunlerdir buyuk kizimla ugrasiyoruz :( el ayak
Agiz hastaligi diye illet bir hastalik var asiri bulasici ve cok acili. Yuksek ates, ozellikle agizda sonra el ve ayaklarda buyuk yaralar yapiyor yavrum gunlerce agzina lokma koymadi suyu bile siringayla agzina damlatarak verdik. Eridi bitti cocuk. Bir taraftan bebege gecmesin diye ugrastik . Hasta cocuk
Anne istiyor ben bebege baktigim icin surekli alamadim kucagima anne aciyo diye agladikca bende agladim:( cocugun agzi bogazinin asagisina kadar yara kapli. Hala yemek yiyemiyor az az yumusak seyleri zorla birkac lokma yedirmeye calisiyoruz:( Herzaman dedigim gibi cocuklar saglikli olsun gerisi bos. Her problemin caresi bulunur . O yuzden kucuk seyleri simdi kafaniza hic takmayin. Buyudukce dertlerde artiyor bugunlerin keyfini cikarin. Uykusuzluk yorgunluk filan hicbisey degil. Iki cocukla hasta cocuk coook
Zormus:( omrumden omur gitti bir haftada!

Hormonlu sprel hakkinda bilgi al drundan hic adet gormuyosun sadece akinti seklinde ben onu taktiricam.. hicbir yan etkisi yok internettende arastirdim sende druna sor bence
Canim hormonlu spiraller 35'ten sonra onerilmiyor. Hormonlu korunma
Yontemlerini benim doktorlarimin hicbiri tr ve buradakinden bahsediyorum onermiyorlar.zaten benim yasim dolayisiyla kullanamam ama hormonlarin yan etkileri var maalesef. Ben yillarca dogum kontrol hapi kullandim rahim zarimi inceltti neredeyse hamile kalamayacak duruma getirmis asilama yaptirmak zorunda kaldik hamile kalabilmem icin:( her bunye farklidir ama yan etkisi kesinlikle var.

Ayni durumdayiz resmen cogunlukla bende susuyorum olayin ustune gitmiyorum fln ama dun dayanamadim ondads oyle abarti bisey söylemedm yani.aslinda o hata yaptgini anladi ama gururundan kabul etmiyor.boyle yaparak uste çıkıyo. Basariyorda.simdi yine cikti dışarı ve ben evde boguluyormmmm

Canim bebekler dogdugunda eslerde logusa sendromuna girebiliyormus. Hemen karamsarliga kapilma buyuk ihtimalle gelip gecici bir seydir.
Umarim en kisa zamanda duzelir araniz.
Yok canim logusalik fln degil hep Böyleyiz malesef...en ufak bisryde küsüyo böyle. Haksizken bile yapiyo bunu ve duvar mubarek gunlerce sürdürüyor. Eskiden küsse de evde olurdu yatagini ayirmaz yemegini yerdi.bu siralar yatagi da ayiriyo ikidir evi birakip gidiyor. Dun bombaydi zaten gecenin bi yarisi beni hiçkiriklar icinde logusa hlimle iki çocukla birakti gitti. Sabah geldi.sonra kahvalti yapmadı zorla oturdu sofraya. BenBen dayanamıyorum biliyorum azcik sıksam disimi o benm pesimde kossa anlar belki ama yok yapamiyorm duramiyorm onunla konusmsdan

en iyisini yapıyosun tatlım bizde de durumlar böyleydi ama artık ben onun gibi yapıyorum anlasın canım ne olduğunu şimdi ben o o ben oldu ama eşim o kadar da hani afra tafra yapmazdı
Bunu nasil basariyorsun. Nasil onun gibi davranmaya başladın cunku bnmde ogrenmem lazim bunu...cocuklarma ragmen olmuyo yapamiyorum

Canim hormonlu spiraller 35'ten sonra onerilmiyor. Hormonlu korunma
Yontemlerini benim doktorlarimin hicbiri tr ve buradakinden bahsediyorum onermiyorlar.zaten benim yasim dolayisiyla kullanamam ama hormonlarin yan etkileri var maalesef. Ben yillarca dogum kontrol hapi kullandim rahim zarimi inceltti neredeyse hamile kalamayacak duruma getirmis asilama yaptirmak zorunda kaldik hamile kalabilmem icin:KK43: her bunye farklidir ama yan etkisi kesinlikle var.
Hadi yaa ama benim drum onu onerdi 32yim ben arkadasimda 5 sene kullandi cikartti hamile kaldi onun druda onu onermisti hic yan etkisi yok diye internettede olumsuz biseye rastlamadim ama biraz daha bqkiim bari

Bunu nasil basariyorsun. Nasil onun gibi davranmaya başladın cunku bnmde ogrenmem lazim bunu...cocuklarma ragmen olmuyo yapamiyorum

Canım bu benim ilk doğumumdu daha 24 günlük anneyim ben bütün ilgim bebeğime oldu haliyle hani onun bana olan tavırlarını ona yaptım pek ilgilenmiyorum zaten oda öyle üstüne düşmeye başlıyor haliyle ne biliyim pek düşme üstüne bebişinle ilgilen kendine ilgi göster yapabilirsin sende üste çık dişini göster bak bakalım aynı olabiliyo mu

Canım bu benim ilk doğumumdu daha 24 günlük anneyim ben bütün ilgim bebeğime oldu haliyle hani onun bana olan tavırlarını ona yaptım pek ilgilenmiyorum zaten oda öyle üstüne düşmeye başlıyor haliyle ne biliyim pek düşme üstüne bebişinle ilgilen kendine ilgi göster yapabilirsin sende üste çık dişini göster bak bakalım aynı olabiliyo mu
Ay ne biliyim o kadar inatci ki bnm kp aylarca küsyo kv.ye oyle bi ortamda buyudgu icin iki uc gunluk küskünlk bisey değil onun icin ama bana iki saat bile cok...allhm sabir versin bana o da kalp yumusakligi versin....dua edin nolur...

Ay ne biliyim o kadar inatci ki bnm kp aylarca küsyo kv.ye oyle bi ortamda buyudgu icin iki uc gunluk küskünlk bisey değil onun icin ama bana iki saat bile cok...allhm sabir versin bana o da kalp yumusakligi versin....dua edin nolur...

canım benim üzülme düzelirsiniz elbet anlıycak onu bu kadar seven bi kadının değerini

Hadi yaa ama benim drum onu onerdi 32yim ben arkadasimda 5 sene kullandi cikartti hamile kaldi onun druda onu onermisti hic yan etkisi yok diye internettede olumsuz biseye rastlamadim ama biraz daha bqkiim bari
Canim senin yasin daha genc ama yine de dedigim gibi her bunye farkli birde yan etkileri hemen cikmayabilir. Ben disardan hormon alimini pek begenmiyorum basima gelenlerden dolayi:(

Kızlar siz emzirirken hep memeleriniz sert mi oluyor? Yoksa yumuşak memeden de emziriyormusunuz bebeğinizi? Bizimki sanki sertleşmeden doymuyor gibi geliyor o yüzden elim hep memelerimde kontrol ediyorum sertleştimi falan diye. Kafayı ona taktım şimdi de. Sürekli onu düşünüyorum.
Birde benim ilk zamanlar daha çok sertleştirdi şimdi daha az oluyo sanırım çocuk daha çok emmeye başladığı için değilmi?

Maşallah sizede 1 ayınız dolmuş :KK66:
Spiral hiç taktırmadım bende ilk defa deniycem. Adet düzensizliği duymadımda adet kanamasının süresini uzatıyormuş 7 gün oluyorsan 10 güne çıkıyor mesela. Herkesde değil tabi bünye farklı olabilir. Deniycem bakalım olumsuz bişey yaşarsan çıkarttırırım
Hmm sen taktırdı nca yorumlarını bekliyorum belki bi cesaret bende taktıririm

Back