2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri : )

simerenyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
904
248
48
Eskişehir
Hadi kizlar miniklerimize aldigimiz guzelmi güzel cicilerimizin fotolarini paylasaliiiimmm : ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlki benden olsun. Koca totolu olacak sanirim benim minigiimm annesi ona küçük bir don bulamadı. Don al donansin dediler en küçüğü 2'li oda 30 liraydi içim acidi gittim 2 yas don bulup aldim : ))) yanindaki corabi da çok beğenip ilk hediye olarak aldim.

Hastane takimini da bugün anneannesi aldiii : ) çok mutluyuz biz coookk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406147398967.webp
    $1406147398967.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 460
  • $1406147740452.webp
    $1406147740452.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 461
Ben henuz bi sey almadim ama gelen hediyeler bunlar $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406187652.920224.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406187673.812368.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406187721.698315.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cinsiyetini öğreneyim inşallah aldıklarımı koyarım henüz bir şey almayı doğru bulmuyorum kendi açımdan :)

Çok güzelmiş cicileriniz, güle güle kullanırsınız inşallah.
Ben de kısmet olursa şubat sonu gibi bebeğime kabuşacağım ama şu an çok yeni olduğu için ben hiçbir şey almadım.uzun bir süre de almayı düşünmüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güle güle kullanın cicilerinizi
ben henüz bişey almadım almayıda düşünmüyorum
inşallah ileriki aylarda alacağım bişeyler:nazar:

henüz hiçbir şey almadım. hala kabullenemedim sanırım. bu sefer zor bir hamilelik geçirdim. hala da zor geçiriyorum psikolojik olarak çöküntüdeyim :(

kızlar cici konu da açılmış. hayırlı olsun. sağlıkla kullanın ciclerinizi.

ben daha bir iğne almadım ama 3-4 miniş hediyemiz var. foto çekince yüklerim.

Bende hiç bir şey almadım, ama bebek odamı beğendim gibi kafamda odamı nasıl yapacağımı planlıyorum :) ayyy çok heyecanlı... oğluşumun odası beyaz renksiz olacak çünkü çok uzatmadan tekrar gebe kalmayı istiyorum Allah nasip ederse. yaşım 32 çok uzatamam herhalde gönül ister dört beş sene ara vermek ama 35 i geçirmek pek istemiyorum.

henüz hiçbir şey almadım. hala kabullenemedim sanırım. bu sefer zor bir hamilelik geçirdim. hala da zor geçiriyorum psikolojik olarak çöküntüdeyim :KK43:

Allah yardimcin olsun canim benim. Bireysel farkliliklarda eklenince hamilelik daha da zor bir hal alabiliyor. Moralini yuksek tutmaya calis. Dua edeceğim senin için.

Bende hiç bir şey almadım, ama bebek odamı beğendim gibi kafamda odamı nasıl yapacağımı planlıyorum :) ayyy çok heyecanlı... oğluşumun odası beyaz renksiz olacak çünkü çok uzatmadan tekrar gebe kalmayı istiyorum Allah nasip ederse. yaşım 32 çok uzatamam herhalde gönül ister dört beş sene ara vermek ama 35 i geçirmek pek istemiyorum.

Beyaz takımlar ideal gibi canim onları düşünüyorsun sanirim. Ben odadan Vazgeçtim ev küçük 4 yasina kadar yetecek bir yatak alacagim simdilik. Sonra allah kerim.

Güle güle kullanın, bende henüz almayı düşünmüyorum ufak tefek var zaten ileriki aylarda tamamlarım :)

henüz hiçbir şey almadım. hala kabullenemedim sanırım. bu sefer zor bir hamilelik geçirdim. hala da zor geçiriyorum psikolojik olarak çöküntüdeyim :KK43:
nasıl ya ? yanlış hatırlamıyorsam bize telkinlerde bulunan sen değil miyidin? niye böyle oldun canım morelini yüksek tut lütfen yarıladık sayılır ;)

ben de sabırsalıyorum aslında ama bizim şansımız aralık indirimlerini yakalayabilecek olmamız:) tabi o zamana kadar sabredebilirsek :))

Ben de minişime geçen ay bu tulumu almıştım ilk ve tek aldığım bu şirin tulum :) cinsiyet öğrenince başlicam ufaktan cicişler almaya. Şu sıra park yatak mı beşik mi alsam die araştırma yPıyorum bir de bebek arabası seçimini nasıl yapsam diye modellere bakınıyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    118,1 KB · Görüntüleme: 208
Ben de minişime geçen ay bu tulumu almıştım ilk ve tek aldığım bu şirin tulum :) cinsiyet öğrenince başlicam ufaktan cicişler almaya. Şu sıra park yatak mı beşik mi alsam die araştırma yPıyorum bir de bebek arabası seçimini nasıl yapsam diye modellere bakınıyorum

Çok güzelmiş :))
Yatak konusunda bizde arastirdik bayagi. Park yatak kullanissiz ve basit duruyor. Daha saglikli bir mobilya yatak beğendik şöyle 4 yasina kadar. Beşikte almicam. Gönül istiyor ki odasini tamamen yapalim ama sabir diyorum.

Ben kafamda belirledim bebek arabasını ama çok pahalı biraz indirime girer mi diye bekliyorum:)

Oy benim minnoşumun çok az eşyası var onlarda hediye gelenler :KK76: Bir ara çekip yüklerim harika şeyleri var :KK76:

Back
X