2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri : )

aklıma bu da geliyor. yani ufak bi park yatakla idare edip sonrasında oda almak maddi açıdan daha ekonomik olacak gibi geliyor. kısmet bakalım :-)

ay zaten su oda meselesı benımde kafamda dert oldu. benım boş bır cocuk odam var suan. fazlalıkları koydum bugune kadar supurge, utu masası falan. sımdı orası bebişin olucak ama ben oraya ufak bı gardrop yerıne 4 kapılı bı gardrop alıp yarısını bebek esyası yarısınıda fazlalıklar ıcın kullanmak ıstıyorum. ama suan maddı olarakta özel bır dolap yaptırmak benı biraz zorlayacak. cocuk 1 yasına yaklasınca odayı duzenlıyım sımdlıkte bır besık alıp yatak odasında ıdare edıyım dedım. ama bu seferde mevlutte falan herkes gelıcek hanı bebgın odası dıye sorucak ozaman kendımı kotu hısseder mıyım acaba dıye dusundum. kaldım ıkı arada bı derede.

ay zaten su oda meselesı benımde kafamda dert oldu. benım boş bır cocuk odam var suan. fazlalıkları koydum bugune kadar supurge, utu masası falan. sımdı orası bebişin olucak ama ben oraya ufak bı gardrop yerıne 4 kapılı bı gardrop alıp yarısını bebek esyası yarısınıda fazlalıklar ıcın kullanmak ıstıyorum. ama suan maddı olarakta özel bır dolap yaptırmak benı biraz zorlayacak. cocuk 1 yasına yaklasınca odayı duzenlıyım sımdlıkte bır besık alıp yatak odasında ıdare edıyım dedım. ama bu seferde mevlutte falan herkes gelıcek hanı bebgın odası dıye sorucak ozaman kendımı kotu hısseder mıyım acaba dıye dusundum. kaldım ıkı arada bı derede.

aynen canım ben de ikilemdeyim işte.
ama şöyle bir şey var; her bebeğin bebek odası olmuyor ki. sen de süslersin beşiğini, yatak odanın kapısına tüller falan : ) misafirler de yatak odanda gelip görürler bebeğini. bebek odasını da bütçen yetince hazırlarsın.
benim de bir odam boş. nasıl yapsam diye düşünüp duruyorum. ben de beyaz büyük bi dolap düşünüyorum. ayrıca bi park yatakla idare edip biraz büyüyünce de bazalı yatak alıp odasını kurmayı düşünüyorum.
sağlıkla gelsinler de olur bi şekilde.

aynen canım ben de ikilemdeyim işte.
ama şöyle bir şey var; her bebeğin bebek odası olmuyor ki. sen de süslersin beşiğini, yatak odanın kapısına tüller falan : ) misafirler de yatak odanda gelip görürler bebeğini. bebek odasını da bütçen yetince hazırlarsın.
benim de bir odam boş. nasıl yapsam diye düşünüp duruyorum. ben de beyaz büyük bi dolap düşünüyorum. ayrıca bi park yatakla idare edip biraz büyüyünce de bazalı yatak alıp odasını kurmayı düşünüyorum.
sağlıkla gelsinler de olur bi şekilde.

ya benım odam boş dedım ama ben oraya bır bazalı yatak koydum ılk evlendıgımde. kardesım gelınce kalsın dıye. benım bırde o var. amaan yapıcaz artık bıseyler. takmayalım kafamıza bari :)

canım ben de çok emin değilim. oda mı alsak, yoksa ileride de kullanabileceği bir dolap ve park yatak mı alsam emin olamıyorum. kısmet bi 3-4 ay geçsin de. bakarız sonra.
ben oda düşünüyorum yiğenime öle yapmıştık sonradan yatak olandan bide yanında bi park yatak alırım oda nasıl olsa yapılıyor ne biliyim ben çok özeniyorum odayı süslemek falan

ben kzımdan tecrubelıyım.. gercı oda olayı kısıden kısıye deısıyo benım arklardan 4 5 aylıkken odansını ayıranda var hala beraber yatanda.. ben kızımda buyuk ve genıs vede ses cıkarmayan hısır hısır kuması olmayan bı park yatak almısstım oglumada onu kullancam ınsallah. sonra 2.5 yasına gelıncede guzel bır oda takımı yaptırdık bebksı olmayan beyaz guzel bır model kendı sectı hanfendı zaten :) sımdı oglana ana seyler var sadece kıyafettır ayakkabıdır bunları alıcam ınsallah... bebek arabasınıda ben oyle 500 600 verenlere acıyorum... 200 250ye bıle gayet saglam cıft yonlu yagmurlugu olan guzelmı guzel arabalar var kızımınkını temızlettım oglana hazır:)
yaa benim baktığım arabalar hep 1000 1500 hata 2000 ben bu eski zaman bebek arabaları gibi dolaşdırılan var ya onlardan istiyorum hem daha ilk arkasındakilerede kullanırım=)

ya benım odam boş dedım ama ben oraya bır bazalı yatak koydum ılk evlendıgımde. kardesım gelınce kalsın dıye. benım bırde o var. amaan yapıcaz artık bıseyler. takmayalım kafamıza bari :)
benimde bi odam boş cocuk için ayırdım oraya çekyat almıştım bitane onu karanlık odam var oraya koyucam

canım mevlütte o yatağı al oraya fazlalıkları kaldır etrafıda tüller müller süsle bebek odasını senesine basınca yaptırıcaz daha sağlıklı de çık işin içinden hem seni kınıcak olan insan hiç gelmesin daha ii hadi geldi kınadı ne takıcan sen boşwer öle insanı zaten

yaa benim baktığım arabalar hep 1000 1500 hata 2000 ben bu eski zaman bebek arabaları gibi dolaşdırılan var ya onlardan istiyorum hem daha ilk arkasındakilerede kullanırım=)
canım tabıkı begendıgını kullanabılecegını alman onemlı oncelıkle ama arabada ozellıklerın neler olmasını sayıyım ben sana en azından ona gore karar verırsın bırıncısı cok buyuk ve agır olmasın cocukla hem araba hem cocuk zor tasırısın hatta tasıayamayım baston pusete bıle gecebılrsın. ıkıncısı tam yatar olursa ufakkende dısarı cıkarabılırsın ıllakı herzaman esın yanında olmnıcak bı asıya goturmen gerekecek 6 ay oncesı dedıgım gıbı alırsan atarsın arabaya kendın gıdebılırsın.. sonra yagmurlugu olsun cok ıse yarıo ben kızımı 3 yasına kadar hıc avm ye goturmedım goturuncede cocuk sok oldu zaten :) bız yagmur camur demeden gezdık... temız hava herseyden onemlı .. cıft yonlu olması ıyı olur ama herkes tercıh etmıyoda bazen ama bana ıyı oldu elıne bıseler verdıgım zamanlar takıbı kolay olmustu kemırgen zamanlarında.. on ıkı tekerı heryone donebılen almıstım ankara kaldırımlarına baya ısıme yaradı.. ben arabamdan cok memnun kalmıstım yaa oyle cok parada vermemsıtık.. bakalım bunda da kullanmak ıstıyorum hayırlısı...

canım mevlütte o yatağı al oraya fazlalıkları kaldır etrafıda tüller müller süsle bebek odasını senesine basınca yaptırıcaz daha sağlıklı de çık işin içinden hem seni kınıcak olan insan hiç gelmesin daha ii hadi geldi kınadı ne takıcan sen boşwer öle insanı zaten

dogru soyluyosun valla. bende artık dolap yaptıramazsam besıgı kendı odama koyar orayı suslerım :) bebeklerımız saglıklı olsunda derdımız bu olsun :)

kuzucum çocuğu olan arkadaşlarımla konuştum daha doğrusu bebeği olan :) hepsi oda aldığı için çok pişman. ben kim ne derse desin kesinlikle sadece 1 yatakla işi bitiricem inşallah. millet ne der diye düşünüp maddi,manevi sıkıntıya girdiğine değmez. eşimle konuştuk odanın duvarlarına yapışkan bordürlerden alıcaz. Halı ve avize değişicek o kdr. Benim çocuk odası olarak ayırdığım yerdede koca bir dolap var onun yarısınıda bebek için ayırıcam. Bitti gitti işte. Allah gösterirde anaokulu falan o dönemleri görürsekte bir oda almayı planlıyorum çalışma masalı falan. Onun dışında bana görede çok gereksiz ve tecrübeli insanların çoğu bunu onaylıo. Rahat ol boşver :)

kuzucum çocuğu olan arkadaşlarımla konuştum daha doğrusu bebeği olan :) hepsi oda aldığı için çok pişman. ben kim ne derse desin kesinlikle sadece 1 yatakla işi bitiricem inşallah. millet ne der diye düşünüp maddi,manevi sıkıntıya girdiğine değmez. eşimle konuştuk odanın duvarlarına yapışkan bordürlerden alıcaz. Halı ve avize değişicek o kdr. Benim çocuk odası olarak ayırdığım yerdede koca bir dolap var onun yarısınıda bebek için ayırıcam. Bitti gitti işte. Allah gösterirde anaokulu falan o dönemleri görürsekte bir oda almayı planlıyorum çalışma masalı falan. Onun dışında bana görede çok gereksiz ve tecrübeli insanların çoğu bunu onaylıo. Rahat ol boşver :)

ay evet ya sizinde dusuncelerınızı ogrendıkce bende bu oda fıkrıne takılmamaya karar verdım. ılk once besık alır yatak odasına koyarım. daha sonra bebek odasına guzel bır gardrop yaptırıp bebısı oraya gecırırım. en ıyısı bu olacak sanırım

ay evet ya sizinde dusuncelerınızı ogrendıkce bende bu oda fıkrıne takılmamaya karar verdım. ılk once besık alır yatak odasına koyarım. daha sonra bebek odasına guzel bır gardrop yaptırıp bebısı oraya gecırırım. en ıyısı bu olacak sanırım
ben bebek odalarının o fiyatlarını gördükçe hepten vazgeçiyorum valla Allah biliyo yani.. Ona o parayı verene kadar daha bir sürü güzel ve istediğim şeyi alırım çocuğuma hiç gerek yok :)

kızlar herkes aldıklatrını yazmış bende yazayım bana hiç hediye gelmedi ama :( sevmiyolar heralde :D
bambu beşik (beyaz )
mama sandalyesi
anakucağı
çıtçıtlı atler , body
1 çift ayakkabı
battaniye (kendim ördüm )
yelek hırka ve süveterler yünden örülme
bide tavşan oyuncak :)

Dr.umuz cinsiyet icin gelecek ayı bekleyelim, buyuk ihtimal kiz olacak ama kesin degil hazirlik yapmayin dedigi icin herhangi birsey almadim. hediye getiren de olmadi. aa sadece oyuncak kuzu aldik bir heves :)

Back
X