2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri : )

Oy benim minnoşumun çok az eşyası var onlarda hediye gelenler :KK76: Bir ara çekip yüklerim harika şeyleri var :KK76:

Benim de öyle... nasılsa parayla alınacak şeyler. aklına "bi şeyler almak" geldikçe, 10-20 tl at kenara, zamanı gelince alırsın : )
benimkinin bebek arabası, yürüteci ve salıncağı var (babam çok sene önce getirmişti.)
ayrıca minik bir su biberonumuz, meyve filemiz, tırnak bakım setimiz ve minicik bir sırt çantamız var. bunlar da hediye geldi.
ayrıca küveti ve su kovası da var. (bunlar eşimin kız kardeşinin bebeğinden kalmıştı.)

yine de bayağı eşya varmış :-D
yazınca gözüme çok göründü.

Benim de öyle... nasılsa parayla alınacak şeyler. aklına "bi şeyler almak" geldikçe, 10-20 tl at kenara, zamanı gelince alırsın : )
benimkinin bebek arabası, yürüteci ve salıncağı var (babam çok sene önce getirmişti.)
ayrıca minik bir su biberonumuz, meyve filemiz, tırnak bakım setimiz ve minicik bir sırt çantamız var. bunlar da hediye geldi.
ayrıca küveti ve su kovası da var. (bunlar eşimin kız kardeşinin bebeğinden kalmıştı.)

ohooooo sen bize göre baya öndesin eşya konusunda :KK46: bence sevinmelisin:KK71: bizde 1-2 tulum 1-2 ayakkabı falan :KK70:

benim de oğluşumun
2 tane tulumu
1 adet yeleği
2 adet patiği
inşallah almaya devam edeceğim
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize :nazar:

Çok güzelmiş :))
Yatak konusunda bizde arastirdik bayagi. Park yatak kullanissiz ve basit duruyor. Daha saglikli bir mobilya yatak beğendik şöyle 4 yasina kadar. Beşikte almicam. Gönül istiyor ki odasini tamamen yapalim ama sabir diyorum.

Ben beşik alırsan mothercare'da gördüm büyüyebilen 5 yaşa kadr kullanılabilenlerden alıcam. 6 aya kadr yanımda yTsın istiyorum bunun için yenidoğan beşiklerine baktım ayrıca, deli gibi pahalı yahu. O yüzden park yatak alıp böyle tekerlekli olanlardan odadan odaya taşıyım diyorum ilerde de oyun parkı olarak kullanırız yada onda yatmaya devam edebilir sonuçta onunda içine yTak konuyor

ooo siz böyle yazıyorsunuz eve gidip ağlıyorum kimse bizi sevmiyor hediye almıyor diye.

ooo siz böyle yazıyorsunuz eve gidip ağlıyorum kimse bizi sevmiyor hediye almıyor diye.
al bendende okadar herkes daha erken diyor annem almış ama göstermiyor nezaman zamanı gelicek kayınvalidem oda takımını doğduktan sonra alırız diyor ne olur ne olmazmış:mad::KK34:

üstelik benim mağazam var var çocuk ve bebek kıyafeti satıyorum=) o yönden biraz şanslıyım

al bendende okadar herkes daha erken diyor annem almış ama göstermiyor nezaman zamanı gelicek kayınvalidem oda takımını doğduktan sonra alırız diyor ne olur ne olmazmış:mad::KK34:

tatlım oda takımı dediğin mobilyaysa eğer, arkadaşlar hep mobilya kokusunun çıkması için 1-2 ay önceden alınmasından yanalar. ama bilemem tabi.

ayrıca evet çok erken. bizimkiler de alış-veriş yapalım diyorlar, ben de "3,5 aylık bebek için ne alıcaz. daha erken" deyip geçiştiriyorum.

Mrhb kizlar bende 16 haftalk ikinci bebegime hamileyim cinsiyetini haftays ogrenicez ins bi kizim var ikincide nasip bakalim

Kilzar su hafta hesaplamasini nasil yapip yapistiriyorduk kizimda yapmistim ama unuttum

en azından senin almış göstermiyor. benim alsalar göstermeseler ona da razım ama herkes yokmuş gibi davranıyor.

tatlım oda takımı dediğin mobilyaysa eğer, arkadaşlar hep mobilya kokusunun çıkması için 1-2 ay önceden alınmasından yanalar. ama bilemem tabi.

ayrıca evet çok erken. bizimkiler de alış-veriş yapalım diyorlar, ben de "3,5 aylık bebek için ne alıcaz. daha erken" deyip geçiştiriyorum.
hadi ya ozaman 7 aylıkken alayım iidir ozaman herhalde. ben almak istiyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum bi çarşıya çıkmak lazım

hadi ya ozaman 7 aylıkken alayım iidir ozaman herhalde. ben almak istiyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum bi çarşıya çıkmak lazım

canım ben de çok emin değilim. oda mı alsak, yoksa ileride de kullanabileceği bir dolap ve park yatak mı alsam emin olamıyorum. kısmet bi 3-4 ay geçsin de. bakarız sonra.

ben kzımdan tecrubelıyım.. gercı oda olayı kısıden kısıye deısıyo benım arklardan 4 5 aylıkken odansını ayıranda var hala beraber yatanda.. ben kızımda buyuk ve genıs vede ses cıkarmayan hısır hısır kuması olmayan bı park yatak almısstım oglumada onu kullancam ınsallah. sonra 2.5 yasına gelıncede guzel bır oda takımı yaptırdık bebksı olmayan beyaz guzel bır model kendı sectı hanfendı zaten :) sımdı oglana ana seyler var sadece kıyafettır ayakkabıdır bunları alıcam ınsallah... bebek arabasınıda ben oyle 500 600 verenlere acıyorum... 200 250ye bıle gayet saglam cıft yonlu yagmurlugu olan guzelmı guzel arabalar var kızımınkını temızlettım oglana hazır:)

ben kzımdan tecrubelıyım.. gercı oda olayı kısıden kısıye deısıyo benım arklardan 4 5 aylıkken odansını ayıranda var hala beraber yatanda.. ben kızımda buyuk ve genıs vede ses cıkarmayan hısır hısır kuması olmayan bı park yatak almısstım oglumada onu kullancam ınsallah. sonra 2.5 yasına gelıncede guzel bır oda takımı yaptırdık bebksı olmayan beyaz guzel bır model kendı sectı hanfendı zaten :) sımdı oglana ana seyler var sadece kıyafettır ayakkabıdır bunları alıcam ınsallah... bebek arabasınıda ben oyle 500 600 verenlere acıyorum... 200 250ye bıle gayet saglam cıft yonlu yagmurlugu olan guzelmı guzel arabalar var kızımınkını temızlettım oglana hazır:)

aklıma bu da geliyor. yani ufak bi park yatakla idare edip sonrasında oda almak maddi açıdan daha ekonomik olacak gibi geliyor. kısmet bakalım :-)

Back
X