• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

2 bucuk yıldır beraberiz:) emin değilim çünkü biz böyle iyiyiz iş ciddi olunca herkes karışıyo falanya kaçıyorum galiba :)

karıştırmazsan karışmazlar genel geçer bir kural değil ki bazen görüyorum çiftler gayet her şeyi kendi isteğine göre yapıyor bence bu korkun olmamalı bu yüzden ertelememelisin tek sebep buysa tabi :)

Selam bende geldim aranıza :52: arada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da :50:

hoşgeldin aramıza :) sen çok geç kalmışsın sanki hazırlıklara ama merak etme fikirlerini söyle hepsini oluşturursun kafanda :)

Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}

hakkında inşallah hayırlısı olur :)

Kızlar bugün ehliyet kursuna yazıldım inşallah yaza ehliyetim olacak :52:

hayırlı olsun ben de çok istiyorum ya kısmet artık :1:

burcu nerelerde ya ben hiç görmez oldum :44:

evet burcu hiç uğramıyo buraya nerelerde acaba:44:

Eki Görüntüle 1042379
nişan için seçtiğim renk fuşya-toz pembe :)
masalarda fuşya toz pembe ortanca çiçekler,serpilmiş boncuklar,ufak mumlar diğer detaylar beyaz ya da krem olacak peçetelerimde fuşya-beyaz desenli :)
sandalye süslemelerim toz pembe tül ve fuşya kurdale aynı şekilde kapı süsüm ve giriş yolum bu şekilde olacak :)
elbise olarak da resimde olduğu gibi renk geçişi olan bir elbise bulursam oh değmeyin keyfime :)
Sizin fikirlerinizi alayım ?

nişan için fikirlerin çok güzel canım masalar için özellikle detayları beğendim :)

Eki Görüntüle 1042296 buda patates soğan kabım aynısı değil ama benziyo benimki plastyik böyle pembiş fiyonklu:)Eki Görüntüle 1042295 12 tane güveç kalıbım :)Eki Görüntüle 1042294 6 lı bim havlularım :)

güle güle kullan hepsini de canım :) ne güzel şeyler alıyorsun öyle :1: çeyiz işine hız vermişsin anlaşılan:1:

hoşgeldin aramıza :) sen çok geç kalmışsın sanki hazırlıklara ama merak etme fikirlerini söyle hepsini oluşturursun kafanda :)

hakkında inşallah hayırlısı olur :)

hayırlı olsun ben de çok istiyorum ya kısmet artık :1:

evet burcu hiç uğramıyo buraya nerelerde acaba:44:

nişan için fikirlerin çok güzel canım masalar için özellikle detayları beğendim :)

güle güle kullan hepsini de canım :) ne güzel şeyler alıyorsun öyle :1: çeyiz işine hız vermişsin anlaşılan:1:

ay inşallah yaza ehliyetim olacak darısı sana canım :)
Nişan için fikirlerimi beğenmene sevindim sizler güzel yorum yaptıkça bende çok hevesleniyorum :)

slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim :9:
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyor :16: benim için bol bol dua etin canlarım:16::21::78:

inanmıyorum burcuu :52::53: ben de nerde bu kız diyordum :) çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gider senin için sevinicini bizimle paylaşmayı unutma pazartesi günü nasıl geçecek merak ediyorum:44: :)

inanmıyorum burcuu :52::53: ben de nerde bu kız diyordum :) çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gider senin için sevinicini bizimle paylaşmayı unutma pazartesi günü nasıl geçecek merak ediyorum:44: :)

yarın ilk arkadaşımızı veriyoruz hayırlısıyla :)
İsteme söz ayrı mı olacaktı aynı mı hatırlıyor musun canım belki ilk sözümüzü de yaparız yarın ve gelsin resimler :)

Arkadaşlar bana bi fikir verin söz için minik kavanozlarda türk kahvesimi yapym yoksa minik yastıklara ismimzi mi yaziym her ikisininde mknatsli yapcm hatıra olması için çok kararsız kaldm kardeslerim yardım lütfen :)

bence de kesinlikle yastık derim ben :1: sözü simgeliyor sanki o yastıklar anlamı var bence:44::1:

karıştırmazsan karışmazlar genel geçer bir kural değil ki bazen görüyorum çiftler gayet her şeyi kendi isteğine göre yapıyor bence bu korkun olmamalı bu yüzden ertelememelisin tek sebep buysa tabi :)

yok canım başka bir sebep :) olursa da umarım aileler de anlaşır bizim kadar :)

yarın ilk arkadaşımızı veriyoruz hayırlısıyla :)
İsteme söz ayrı mı olacaktı aynı mı hatırlıyor musun canım belki ilk sözümüzü de yaparız yarın ve gelsin resimler :)

evet ya sümeyra gider diyordum ben ilk önce burcuyu önce veriyoruz=)
hatırlamıyorum canım galiba aynı gündü : o telaşı heyecanı atlatsın resimleri görmeksez olmaz :):1:

Back
X