- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
bence de kesinlikle yastık derim ben sözü simgeliyor sanki o yastıklar anlamı var bence:44:
Bncde karar verdm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de kesinlikle yastık derim ben sözü simgeliyor sanki o yastıklar anlamı var bence:44:
5 -6 ay die dsnuoruz cnm babm ikna olursa
bi kaç yastık örnegi buldun mu canım bulduklarımızı paylaşalım fikir olsun
Bldm ama hepsinin brlesmi bnm kafmdaki bitane yapip kendi yaptgmi paylsicm en kısa zmnda paylasiorz intrntten alnti sonra sahibi ckio izinsiz paylaşım yapmssnz dil basmz agrio onun için en saglami bn yapiym :)
tam oturtamıyorum kafamda önce büyük yastağımın yapılması lazım ki diğerleri olsun
Öyle ama 6 cay tabagm oldu sadece ikide stand
Minik taşlarla ismimizi yazcm kenarlarına ufak kvrmli bi desen yapcm cnm karar veremedm ama yastkmi kavanozun die
o süzgeci gördüm hatta benim odun alalım dedi güldüm ne gerek var diye o diyince saçma gelmiştii ama sen diyince mantıklı geldi
tabi canım gösteririm :)
aynı şeyleri düşünüyoruz ama kararsızız
Arkadaşlar bana bi fikir verin söz için minik kavanozlarda türk kahvesimi yapym yoksa minik yastıklara ismimzi mi yaziym her ikisininde mknatsli yapcm hatıra olması için çok kararsız kaldm kardeslerim yardım lütfen :)
Bna soz icn turk kahvesi vermen daha manidar geldi
Eki Görüntüle 1044611 bunlar evde bulduğum boncuklar daha var sanırım ama işime yarar mı bilmiyorum
Cnm nasıl diktn yastgni ölçüleri kaça kac
Yastik sni ugrastirir kndin yapcaksn cnku.bnce 1er ornek yap oyle karar ver :)
15 e 15 canım kesme payıda içinde dikilince 12 ye 12 kalıyor
Km dikio cnm snmi
Gelin arabamın bebeğini yapmaya başladım birazdan fotosunu yükleyeceğim =)
ugraşmadım canım terziye diktirdim
Gelin arabamın bebeğini yapmaya başladım birazdan fotosunu yükleyeceğim =)