• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bi kaç yastık örnegi buldun mu canım bulduklarımızı paylaşalım fikir olsun :1:

Bldm ama hepsinin brlesmi bnm kafmdaki bitane yapip kendi yaptgmi paylsicm en kısa zmnda paylasiorz intrntten alnti sonra sahibi ckio izinsiz paylaşım yapmssnz dil basmz agrio onun için en saglami bn yapiym :)

Bldm ama hepsinin brlesmi bnm kafmdaki bitane yapip kendi yaptgmi paylsicm en kısa zmnda paylasiorz intrntten alnti sonra sahibi ckio izinsiz paylaşım yapmssnz dil basmz agrio onun için en saglami bn yapiym :)

tam oturtamıyorum kafamda önce büyük yastağımın yapılması lazım ki diğerleri olsun:1::1:

o süzgeci gördüm hatta benim odun alalım dedi güldüm ne gerek var diye o diyince saçma gelmiştii ama sen diyince mantıklı geldi:1:

tabi canım gösteririm :)

aynı şeyleri düşünüyoruz ama kararsızız:1::1:

İlk etapta annem almisti bn almamistm.snra evde kullandikca pratik geldi bende aldim:)celik sarimsak ezicisi var bak bn aldm oda guzel saglam:)birde beyaz saksilar var orda kenarlari dantelli gbi.bn onlardan her boy aldim.tezgah ustunde durur icine renkli c.k.b ve tahta kasiklari koyarim diye.

$Resim 139.jpg bunlar evde bulduğum boncuklar daha var sanırım ama işime yarar mı bilmiyorum:52:

Yastik sni ugrastirir kndin yapcaksn cnku.bnce 1er ornek yap oyle karar ver :)

Kavanozlr için kavanoz alcm bulablrsm tabi stcker bastricm türk kahvesi ve lokum alcm kurdela alcm mknats alip onlari yapstricm suslicem ama yastkta taslari için kalip ckarip dizip makinada yapdtrcm sadece dktip suslicm snce hangisi daha ugrastrici olur cnm :)

Gelin arabamın bebeğini yapmaya başladım :D birazdan fotosunu yükleyeceğim =)

Back