• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

seçim sonuçlarının yanında birde bunu merakla bekleyeceğim:1:

heyecanla bekliyorum canm nasıl yaptgnida anlat tabi :)

$300320142538.jpg $300320142536.jpg

üst kısmına inci işliyordum yetmedi, 2 hafta sonraya kaldı :D

Altta 4 kat tül kullandım, ucuna papatya dantellerden diktim, aynı danteli uzun duvağın ucuna da diktim =) çiçekleri kurdeleden =) üst etek biraz uzun olmuş tekrar sökmek istemedim, ön tarafını biraz topladım o yüzden =) kol yapmayacaktım ama bebek plastik olunca durmuyor üstünde :52: belki eteğin bi kaç yerine de inci dikerim tek tük =)

Çok güzel ve şirin olmuş cnm ne zmn düğün :)

daha ortada hiçbir şey yok, ben biraz fazla ileriden gittim =) herkes söz hazırlığı yaparken :D ekime ya da ocağa söz nişan olur sanırım, onlar için herhangi bir hazırlık düşünmüyorum :D :51: 2015 temmuz sonu ağustos başı gibi düğün olur diye konuşuyoruz sevgilimle, bakalım kısmet =)

benim sandık çeyizinde bi havlularım kaldı annem şu an liflerimi yapıyor:1:
neler aldın hiç bahsetmiyorsun:1:

Bzde annemle sürekli öruyoruz annem salon takmimi oruyo şuan bnde renk renk amerikan servisler örüyorum :)
Aldklarm fransız dantelli pike takimi 12 kişilik kare yemek takimi günlük için vakumlu saklama kablari yagdanlk cerzlik renkli kadehler cam cay kasiklari türk kahvesi fncanlari vs hatrladklarm bu kdr cok bsey almadm daha erkek arkdsmla aldi bazilarnida bn surekli oruyorm valla cnm unuttum bile valla neler olduğunu :)

daha ortada hiçbir şey yok, ben biraz fazla ileriden gittim =) herkes söz hazırlığı yaparken :D ekime ya da ocağa söz nişan olur sanırım, onlar için herhangi bir hazırlık düşünmüyorum :D :51: 2015 temmuz sonu ağustos başı gibi düğün olur diye konuşuyoruz sevgilimle, bakalım kısmet =)

Hayrlisi olsun cnm bnde söz hazrlklari yapmaya dusunuyorm ama cesaret edemiyorm :)

Bzde annemle sürekli öruyoruz annem salon takmimi oruyo şuan bnde renk renk amerikan servisler örüyorum :)
Aldklarm fransız dantelli pike takimi 12 kişilik kare yemek takimi günlük için vakumlu saklama kablari yagdanlk cerzlik renkli kadehler cam cay kasiklari türk kahvesi fncanlari vs hatrladklarm bu kdr cok bsey almadm daha erkek arkdsmla aldi bazilarnida bn surekli oruyorm valla cnm unuttum bile valla neler olduğunu :)

ben bilmiyorum valla örmeyi annemle anneannem örüyolar :)
pasta takımında sorun yaşıyorum ben:1:

Kızlar birşey soracağım, hani yatak örtüleri oluyor ya gelin yatak örtüsü fln, beyaz kocaman gelinlik gibi :53: onlardan almayı düşünüyor musunuz? Ben onlar yerine taç'ın jakar evlilik seti fln var onlardan istiyorum, annem de sen ne istersen o diyor :34: siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Back