- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
İkea kurtarici resmen bayiliyorm oraya:)gule gule kullan
çok haklısın canım :) çok dolaşamadık biz yarım saatte bunları aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkea kurtarici resmen bayiliyorm oraya:)gule gule kullan
Arkadaşmz minyatür yastk yapickti ve şuan etamn fln görünce yeni bi fikir geldi aklima etamnden mini yatklr yapicm üzerine ismimizi yazicam nakisla tarihi fln a4 karta belli olunca yazrm arkasna mknats yapstricm buz dolabna fln assinlar die sizce mini kavanozlarmi daha guzl olur mini yastkmi fikrinizi söylersenz çok sevnrim :)
O gunun fotoraflarini cok merak ediyorum canim herseyi mukemmel dusunmussunçiçekleri koyarkenkarışık koyucam canım meselabir masanın ortasına iki açık iki koyu renk yada iki açık bir koyu-iki koyu bir açık diye koyarım diye düşündüm.Bende beğendim elbiseyi böyle uçuş uçuş olur bahçeye uygun beğenmene sevindim :)
İnanmiyorumm super bi haber canim insallah hersey yolunda gider haberlerini :)slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyor benim için bol bol dua etin canlarım:78:
Carrefour a ckk guzel seyler gelmis standlar dolu doluyduu:))
Eki Görüntüle 1043567 Eki Görüntüle 1043566 Eki Görüntüle 1043562 bugün ikeaya ugradıkda 17 parça saklama seti pizza kesici ve buz kalıbı aldırdım benimki pembe
Arkadaşmz minyatür yastk yapickti ve şuan etamn fln görünce yeni bi fikir geldi aklima etamnden mini yatklr yapicm üzerine ismimizi yazicam nakisla tarihi fln a4 karta belli olunca yazrm arkasna mknats yapstricm buz dolabna fln assinlar die sizce mini kavanozlarmi daha guzl olur mini yastkmi fikrinizi söylersenz çok sevnrim :)
O gunun fotoraflarini cok merak ediyorum canim herseyi mukemmel dusunmussun
İnanmiyorumm super bi haber canim insallah hersey yolunda gider haberlerini :)
Su ara durduramiyorum kendimi ama yinede bakarim canim tesekur ettimm
Hayirli olsun canimm keske burda da ikea olsaydi cok seviyorum ürünlerini
çok haklısın canım :) çok dolaşamadık biz yarım saatte bunları aldım
benim yastıklardan önceki fikrim mantar tıpalı şişelerdi canım ondan vazgeçtim :)
mor ve beyaz boncuklar buldum evde onlarıda kullanıcam sanırım :)
bide yastıkların içine biraz lavanta yada koku vericek başka bişey koyucam hala uçları dikilmedi
Aa biliyorm o tepsileri.ayaklimi ayaksiz tepsimi aldin?ayaksiz yuvarlak olan tepsileri eminonundede gormustm
Bn desinatörlük yapiorm bu taş yapstrmalarda acaba etamn yerine taşla yazaam ismimizi nasil olurKendin yapacaksan birz ugrastirici olabilir.ama miknatisli olabilirr.ama mini kavanozlarn icine kymayi dusunduklerin anlamli olmstu bana gore
benim yastıklar gibi düşünmüşsün canım tabi benim islemesi farklı ve hazır sen görmüştün dimi :)Eki Görüntüle 1043940
Aa mutlaka gndrrirler canim ama pesini birakma hatirlat kendini
Evt cnm buda çok güzel ama bn kare cickli böcekli bseyler dusnuyorm
anladım canım sen nasıl beğeniyorsan öyle yap :)
Taşla mı yazsam cnm yoksa etaminlemi :)
üzerinde ne gibi desenler ve yazı olacağına bağlı canım çok fazla kalabalık olacaksa taş karışık ve fazla durabilir :)
Ayaksz cnm bnm aldgm ama krldi
Bn desinatörlük yapiorm bu taş yapstrmalarda acaba etamn yerine taşla yazaam ismimizi nasil olur