Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var faceden sadık yıldız photog....sayfasını beğenip oradan da benim özge gökmen olarak paylaşılan resmi beğenirmisiniz en yüksek beğeni alan resme ücretsiz çift çekimi ve albüm yapılacak ama mutlaka sayfayıda beğenmeniz gerekiyormuş yoksa fotoğraftaki beğeni sayılmayacak fotoğraf için yardım edermisiniz arkadaşlarınızada yaptırabilirseniz daha fazla beğeni olur ? :)

Son düzenleme:

sayfayı bulamadım ki :)

inşallah canım arkadaşlarına da beğendirebilirsen çok mutlu olurum sayfayı beğendin dimi yoksa fotoğraf beğenisi sayılmaz :)
çokk çookk teşekkür ederim :)

rica ederim canım ne demek önce sayfayı sonra resminizi beğendim arkadaşlarıma da beğendirticem

cerenciğim sağol beğendiğin için var mı kuzenlerden arkadaşlardan akrabalardan sayfayı da resmide beğenecek olan yarışma yeni bitmesine daha 2 hafta var ama diğerleride beğenilerde hiçte altta kalmıyor yaa :)

Hemen begendim özgecim hem sizide gormus oldum masallah cok yakisiyosunuz :))

Hemen begendim özgecim hem sizide gormus oldum masallah cok yakisiyosunuz :))
teşekkür ederim orda kötü çıkmışız canım ya ama diğerleride sarılarak falan olduğundan herkese açık alana koyamadık bak şimdi resim koyacağım buraya daha net görürsün :)

Son düzenleme:

Cevreme soylerim canim yok yok sizde gayet iyi gidiyosunuz bu gidisle olur bence :) olmadi fake hesap acarsin riske atma

Cevreme soylerim canim yok yok sizde gayet iyi gidiyosunuz bu gidisle olur bence :) olmadi fake hesap acarsin riske atma

ceren sevgilimin üzerindeki uyumsuzluk süper dimi neden biliyor musun kahverengi siyah çizgili hırka benim üşüdüğü için vermiştim ah canım o bana vermesi gerekirken ben veriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…