• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben kırıkkaleden :) bır ogrencııı :)
unıverısıte 3.sınıfta okuyorum
askım senı alacam dyıp duruyo bende ıstemıyomus ayaklarındayım. :((( 1 yıllık ılıskımız daha 14 subatta 1 yıl olcak dogrusu. benden 6 yas buyuk :D

ben kırıkkaleden :) bır ogrencııı :)
unıverısıte 3.sınıfta okuyorum
askım senı alacam dyıp duruyo bende ıstemıyomus ayaklarındayım. :((( 1 yıllık ılıskımız daha 14 subatta 1 yıl olcak dogrusu. benden 6 yas buyuk :D

Bende Bolu'da okuyorum adım Özge ünv 2.sınıftayım 19 yaşındayım 20 ye giricem temmuzda inşallah :)
6 yıllık ilişkim var sevgilim beni alacakta ölmez sağ kalırsak :)

Kızlaaaarrr sevdiğim ile konuştuk 1 sene sözlü 1 sene nişanlı kalacaktık fakat çok uzun diye düşünerek şöyle bir plan yapmaya karar verdik temmuz 2015 söz ocak sonu şubat başı 2016 nişan ve yetişirse ekim 2016 gibi düğün yani toplamda 1 sene 3 ay gibi bir süre oluyor :)

canım normalde 6000 TLlik yüzük adam iş yapamıyoruz dedi annemin iki yüzüğünü de 1500 TL olarak geri alacak yani biz pazarlık falan yaptık adam bize indirim de yaptı beş taş bize 3000 TL ye gelecek özel tasarımmış taşın berraklığı rengi de en iyi olanındanmış fiyatı düşük diyosan alsak mı ki çok harika bi şeydi taşları falan oldukça büyüktü :16:

Canim icine sindiyse alin bence ama kararsizsan biraz daha arastir su ara sevgililer gunu kampanyalarida vardir degerlendirin ne guzel biz daha vitrinden bakiyos :1:

Benimkide 3o u cok yakinmis :) ne guzel ya bizimkide 2o ocak ayni zamanda anemin dogum gunu :9: canim yeni ayarladiginiz planida okudum bizde 2o16 da istiyoruz ama is askerlik yuzunden olmicak galiba :((

ne güzel 2 gün var aramızda :)
bizimde sevgilim bu sene okulu bitirmeseydi benimle aynı dönem mezun olsaydı biz bırak düğünü 2016 yapmayı sözü bile seneye yapamazdık erkek arkadaşımın okulu önce bitip işe girmesi bize avantaj inşallah ben ocakta bitireceğim okulu 2016 ta o sene kpss hazırlanıcam inşallah olur olmazsa özelde işe girmeyi düşünüyorum zaten bende işe girdikten sonra engelimiz kalmıyor okul bitti hemen evlendi de diyemezler 9 ay geçmiş oluyor üstünden planladığımız gibi olur umarım :)
Canım inşallah sizinde olur senin erkek arkadaşın ne zaman mezundu askerlik falan durumu ne zaman ?

Son düzenleme:
ne güzel 2 gün var aramızda :)
bizimde sevgilim bu sene okulu bitirmeseydi benimle aynı dönem mezun olsaydı biz bırak düğünü 2016 yapmayı sözü bile seneye yapamazdık erkek arkadaşımın okulu önce bitip işe girmesi bize avantaj inşallah ben ocakta bitireceğim okulu 2016 ta o sene kpss hazırlanıcam inşallah olur olmazsa özelde işe girmeyi düşünüyorum zaten bende işe girdikten sonra engelimiz kalmıyor okul bitti hemen evlendi de diyemezler 9 ay geçmiş oluyor üstünden planladığımız gibi olur umarım :)
Canım inşallah sizinde olur senin erkek arkadaşın ne zaman mezundu askerlik falan durumu ne zaman ?

Masallah size ya senden once mezun olmasi cok buyuk avantaj insallah hersey planladiginizdanda cabuk olur canim biz ayni sene mezun olucaz o yuzden bi yil daha beklicez ama insallah hersey icimize sinicek önemli olanda o :16:

Masallah size ya senden once mezun olmasi cok buyuk avantaj insallah hersey planladiginizdanda cabuk olur canim biz ayni sene mezun olucaz o yuzden bi yil daha beklicez ama insallah hersey icimize sinicek önemli olanda o :16:

İnşallah her şey gönlümüzce olur canım hepimizin geç olsun güç olmasın diyemicem hem erken olsun hemde güç olmasın :1:
Aslında bizde yetiştiremicez gibi ama bir umut işte ekime kadar olmazda artık 2017 nin ilk güneşli zamanlarında sözden sonra 2 sene bitmeden olsun istiyoruz çünkü 2 sene süre zaten uzun bir de geçerse ohooo

İnşallah her şey gönlümüzce olur canım hepimizin geç olsun güç olmasın diyemicem hem erken olsun hemde güç olmasın :1:
Aslında bizde yetiştiremicez gibi ama bir umut işte ekime kadar olmazda artık 2017 nin ilk güneşli zamanlarında sözden sonra 2 sene bitmeden olsun istiyoruz çünkü 2 sene süre zaten uzun bir de geçerse ohooo

Yetisir yetisir iyi dusun iyi olsun canim benim anlamadigim mezun olur olmaz evlensen nolucak ki kim ne derse desin okurken evlenen hatta anne olan arkadaslarim var bi sure ozelde calisirsin evliykende kpss ye girersin :)

Back