- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Hoşbuldum :)) 3.yılımız
ne güzel daha nice 3-33 yıllara :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum :)) 3.yılımız
ne güzel daha nice 3-33 yıllara :)
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var faceden sadık yıldız photog....sayfasını beğenip oradan da benim özge gökmen olarak paylaşılan resmi beğenirmisiniz en yüksek beğeni alan resme ücretsiz çift çekimi ve albüm yapılacak ama mutlaka sayfayıda beğenmeniz gerekiyormuş yoksa fotoğraftaki beğeni sayılmayacak fotoğraf için yardım edermisiniz arkadaşlarınızada yaptırabilirseniz daha fazla beğeni olur ? :)
sayfayı bulamadım ki :)
kızlar yıldız değil yldz yazılacak :)
beğendim bile inşallah sen birinci olursun tatlımm
inşallah canım arkadaşlarına da beğendirebilirsen çok mutlu olurum sayfayı beğendin dimi yoksa fotoğraf beğenisi sayılmaz :)
çokk çookk teşekkür ederim :)
rica ederim canım ne demek önce sayfayı sonra resminizi beğendim arkadaşlarıma da beğendirticem
çok sağol birinci biz olursak resimlerimizi burada paylaşacağım :)
bekliyoruz
Kızlar bende geldimm😃😃 24 yaşındayım bu yıl mezun olacam, okul iş derken 2015'e kaldık. Söz,nişan beraber olacak.. Babamı ikna edebilirsek tarihi öne çekecez
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var faceden sadık yıldız photog....sayfasını beğenip oradan da benim özge gökmen olarak paylaşılan resmi beğenirmisiniz en yüksek beğeni alan resme ücretsiz çift çekimi ve albüm yapılacak ama mutlaka sayfayıda beğenmeniz gerekiyormuş yoksa fotoğraftaki beğeni sayılmayacak fotoğraf için yardım edermisiniz arkadaşlarınızada yaptırabilirseniz daha fazla beğeni olur ? :)
teşekkür ederim orda kötü çıkmışız canım ya ama diğerleride sarılarak falan olduğundan herkese açık alana koyamadık bak şimdi resim koyacağım buraya daha net görürsün :)Hemen begendim özgecim hem sizide gormus oldum masallah cok yakisiyosunuz :))
cerenciğim sağol beğendiğin için var mı kuzenlerden arkadaşlardan akrabalardan sayfayı da resmide beğenecek olan yarışma yeni bitmesine daha 2 hafta var ama diğerleride beğenilerde hiçte altta kalmıyor yaa :)
Cevreme soylerim canim yok yok sizde gayet iyi gidiyosunuz bu gidisle olur bence :) olmadi fake hesap acarsin riske atma
Cevreme soylerim canim yok yok sizde gayet iyi gidiyosunuz bu gidisle olur bence :) olmadi fake hesap acarsin riske atma