ceren sevgilimin üzerindeki uyumsuzluk süper dimi neden biliyor musun kahverengi siyah çizgili hırka benim üşüdüğü için vermiştim ah canım o bana vermesi gerekirken ben veriyorum :)
yok vala canim hic farketmedim onemli olan sizin uyumunuz bende bizim fotomuzu koyim o zaman :)
Cerencim senin maşallahın varmış yani :)
Diğer kızlardan da resim bekliyoruzz :)
Canim asil senin guzelligin ortada masallah gozler yesil galiba :)
Kızlar selam bir süre sonra bende geldim sonunda, Birçok aksilik olumsuzluk kotu zaman geçirdikten sonra aranızdayım Allah daha kötülerini vermesin,
Sizinle olmak iyi olacak okudum butun yazılanları çok güzel devam ediyor
kızlarr özgenin fotosuna beğeni toplamamız lazım ama ben de bişey sorucambugün ön araştırma için ünlü bi pırlanta mağazasına gittik markasını yazmak belki yasaktır diye yazamıyorum adam bize beş taş pırlanta yüzüğü 3000 bin TL ye bırakabileceğini söyledi ben normal alyans yerine önce 5 taş altına da tek taş istiyorum öyle hoşuma gidiyo. ama fiyat çok mu bilemedim pırlantanın berraklığı rengi falan en iyisindenmiş bi el atıverin soruma şimdiden teşekkürler
Anladım canım ben de kararsızım pırlanta olup olmaması konusunda çok resim eklenmiş baktığımda sızın resminiz birıncı sıradaydı:)ay evet canım ya sonradan gelenler bir sürü beğeni topladılar vallahi geçecekler beni :)
canım soruna gelince pırlanta hakkında hiç bir bilgim yok çünkü pırlanta falan aldırmayı düşünmediğimden hiç araştırmadım :)
ne oldu canım hayır olsun Allah başka dert vermesin ?
yasemin yardımınıza ihtiyacım var dediğim sayfayı beğenip bizim fotoğrafı da beğenir misin ?
Anladım canım ben de kararsızım pırlanta olup olmaması konusunda çok resim eklenmiş baktığımda sızın resminiz birıncı sıradaydı:)
Canım geçen hafta babaannem rahatsızlanmıştı vefat etti, sonra ben sınavlarıma giremedim okulum uzadı, ve bütün bunlar olurken fena halde grip oldum
Facebook kullanmıyorum ki canım, ama başka bir yol arar beğenirim yine
Canım geçen hafta babaannem rahatsızlanmıştı vefat etti, sonra ben sınavlarıma giremedim okulum uzadı, ve bütün bunlar olurken fena halde grip oldum
Facebook kullanmıyorum ki canım, ama başka bir yol arar beğenirim yine
kızlarr özgenin fotosuna beğeni toplamamız lazım ama ben de bişey sorucambugün ön araştırma için ünlü bi pırlanta mağazasına gittik markasını yazmak belki yasaktır diye yazamıyorum adam bize beş taş pırlanta yüzüğü 3000 bin TL ye bırakabileceğini söyledi ben normal alyans yerine önce 5 taş altına da tek taş istiyorum öyle hoşuma gidiyo. ama fiyat çok mu bilemedim pırlantanın berraklığı rengi falan en iyisindenmiş bi el atıverin soruma şimdiden teşekkürler
Canim bana 3bin az bile geldi 5tas pirlanta icin biraz daha arastir bence :)
canım başın sağolsun Allah sabır versin.İnşallah toparlarsın canım derslerini de çok çok geçmiş olsun dikkat et çok ilerlemeden grip iyileşmeye çalış. Beğeni içinde teşekkür ederim :)
2015 e kımse kımseden vazgecmezse bende varım hatunlar :)
2015 e kımse kımseden vazgecmezse bende varım hatunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?