• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ceren sevgilimin üzerindeki uyumsuzluk süper dimi neden biliyor musun kahverengi siyah çizgili hırka benim üşüdüğü için vermiştim ah canım o bana vermesi gerekirken ben veriyorum :)

:1: yok vala canim hic farketmedim onemli olan sizin uyumunuz bende bizim fotomuzu koyim o zaman :)

Kızlar selam bir süre sonra bende geldim sonunda, Birçok aksilik olumsuzluk kotu zaman geçirdikten sonra aranızdayım Allah daha kötülerini vermesin,

Sizinle olmak iyi olacak okudum butun yazılanları çok güzel devam ediyor

Kızlar selam bir süre sonra bende geldim sonunda, Birçok aksilik olumsuzluk kotu zaman geçirdikten sonra aranızdayım Allah daha kötülerini vermesin,

Sizinle olmak iyi olacak okudum butun yazılanları çok güzel devam ediyor

ne oldu canım hayır olsun Allah başka dert vermesin ?
yasemin yardımınıza ihtiyacım var dediğim sayfayı beğenip bizim fotoğrafı da beğenir misin ?

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var faceden sadık yldz(yıldız da ı'lar yok) photog....sayfasını beğenip oradan da benim özge gökmen olarak paylaşılan resmi beğenirmisiniz en yüksek beğeni alan resme ücretsiz çift çekimi ve albüm yapılacak ama mutlaka sayfayıda beğenmeniz gerekiyormuş yoksa fotoğraftaki beğeni sayılmayacak fotoğraf için yardım edermisiniz arkadaşlarınızada yaptırabilirseniz daha fazla beğeni olur ? :)
Tekrar tekrar yazıyorum gerilerde kalmasın diye beğeniler almış başını gidiyor ve yeni yeni insanlar da katılıyor çok beğeni olması lazım çok :)

Son düzenleme:
kızlarr özgenin fotosuna beğeni toplamamız lazım ama ben de bişey sorucam :17: bugün ön araştırma için ünlü bi pırlanta mağazasına gittik markasını yazmak belki yasaktır diye yazamıyorum adam bize beş taş pırlanta yüzüğü 3000 bin TL ye bırakabileceğini söyledi ben normal alyans yerine önce 5 taş altına da tek taş istiyorum öyle hoşuma gidiyo. ama fiyat çok mu bilemedim pırlantanın berraklığı rengi falan en iyisindenmiş bi el atıverin soruma şimdiden teşekkürler :16:

kızlarr özgenin fotosuna beğeni toplamamız lazım ama ben de bişey sorucam :17: bugün ön araştırma için ünlü bi pırlanta mağazasına gittik markasını yazmak belki yasaktır diye yazamıyorum adam bize beş taş pırlanta yüzüğü 3000 bin TL ye bırakabileceğini söyledi ben normal alyans yerine önce 5 taş altına da tek taş istiyorum öyle hoşuma gidiyo. ama fiyat çok mu bilemedim pırlantanın berraklığı rengi falan en iyisindenmiş bi el atıverin soruma şimdiden teşekkürler :16:

ay evet canım ya sonradan gelenler bir sürü beğeni topladılar vallahi geçecekler beni :)
canım soruna gelince pırlanta hakkında hiç bir bilgim yok çünkü pırlanta falan aldırmayı düşünmediğimden hiç araştırmadım :)

ay evet canım ya sonradan gelenler bir sürü beğeni topladılar vallahi geçecekler beni :)
canım soruna gelince pırlanta hakkında hiç bir bilgim yok çünkü pırlanta falan aldırmayı düşünmediğimden hiç araştırmadım :)
Anladım canım ben de kararsızım pırlanta olup olmaması konusunda çok resim eklenmiş baktığımda sızın resminiz birıncı sıradaydı:)

ne oldu canım hayır olsun Allah başka dert vermesin ?
yasemin yardımınıza ihtiyacım var dediğim sayfayı beğenip bizim fotoğrafı da beğenir misin ?

Canım geçen hafta babaannem rahatsızlanmıştı vefat etti, sonra ben sınavlarıma giremedim okulum uzadı, ve bütün bunlar olurken fena halde grip oldum

Facebook kullanmıyorum ki canım, ama başka bir yol arar beğenirim yine

Anladım canım ben de kararsızım pırlanta olup olmaması konusunda çok resim eklenmiş baktığımda sızın resminiz birıncı sıradaydı:)

benim için pırlantaya gerek yok ama bu tercih meselesi tabiki
evet canım 22 resim oldu 3 kişi benim önümde bile :)

Canım geçen hafta babaannem rahatsızlanmıştı vefat etti, sonra ben sınavlarıma giremedim okulum uzadı, ve bütün bunlar olurken fena halde grip oldum

canım başın sağolsun Allah sabır versin.İnşallah toparlarsın canım derslerini de çok çok geçmiş olsun dikkat et çok ilerlemeden grip iyileşmeye çalış. Beğeni içinde teşekkür ederim :)

Canim benim ya basin sagolsun gecmis olsun aksilikler pes pese gelmis ama uzme tatli canini onune bak :(

Canim bana 3bin az bile geldi 5tas pirlanta icin biraz daha arastir bence :)

Canim bana 3bin az bile geldi 5tas pirlanta icin biraz daha arastir bence :)

canım normalde 6000 TLlik yüzük adam iş yapamıyoruz dedi annemin iki yüzüğünü de 1500 TL olarak geri alacak yani biz pazarlık falan yaptık adam bize indirim de yaptı beş taş bize 3000 TL ye gelecek özel tasarımmış taşın berraklığı rengi de en iyi olanındanmış fiyatı düşük diyosan alsak mı ki çok harika bi şeydi taşları falan oldukça büyüktü :16:

canım başın sağolsun Allah sabır versin.İnşallah toparlarsın canım derslerini de çok çok geçmiş olsun dikkat et çok ilerlemeden grip iyileşmeye çalış. Beğeni içinde teşekkür ederim :)

2015 e kımse kımseden vazgecmezse bende varım hatunlar :)

Back