Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Hoş bulduk canım az kaldı sayılır ne giyeceğimi gelen misafirlerimize ne dağıtıcağımızı falan düşündük daha erkek arkadaşım askerde kısmetse 29 gün sonra geliyo birlikte karar vericez her şeye tek karar veremiyorum şu an için hazırlayacağımız bohçaya bi kaç şey aldım bide senin yastıklarından sipariş vericem mesaj gönderdim haber bekliyorum konuşmuştuk biliyosun canım B-)

ay hayırlısıyla gelir erkek arkadaşın da kavuşursunuz tez zamanda :)
Söz bohçası yapacaksınız yani neler aldın anlat bakalım ya da bohça bittiğinde içinde neler olacak ?
Canım yastıklar için ararsan daha çabuk iletişime geçmiş olursun maillere çok geç cevap geliyor ara istersen :)

Amin canım gelsin artık yaa sanki çok uzun zamandır askerdeymiş gibi hissediyorum çook özledim onu Bir kaç gündür bekliyorum haber arıyayım o zaman yoksa yetişmeyecek bu gidişle yastıklar:) bohça yapalım dedik canım erkek arkadaşımın tarafında da söz bohçası varmış biz şimdilik kravatını kemerini çorabını eşofman takımını ve kişisel bakım ürünlerinin de bi kaç tanesini aldık daha pijama iç çamaşırı gömlek, üzerine triko kazağı ve cüzdanı eksik canım kişisel bakım ürünleri de genelde daha küçük bi kutuda oluyo ya onu da kendim ahşap kutulardan aldım kendim boyayıp süsleyicem onun için bi kaç fikrim var malzemeleri aldım ama daha başlamadım boyamaya şimdilik elimizde bunlar var

Ayh ne guzel ya tatli telaslar askerden gelmesinede az kalmis son ay hemen gecer insallah canim peki hazirliklara ne zaman baslamayi onerirsin

Oyy canım benim ya özlem başka tabi yastıklar yetişir canım 3 gün sonra elimdeydi benim yalnız isim yazdıracağın kağıtları düz değilde etrafı çerçeveli gibi iste ya da başka yapabiliyorlarsa başka olsun çünkü kimisi büyük kimisi biraz daha küçük duruyor kağıtların ayrıca yazılar için de baskıya dikkat etmelerini de söyle bulanık çıkmasın benim bir arkadaşın tabi o başka yerden başka bir şey sipariş etmişti ama yazılar biraz kaymış şekilde geldi uyar önceden sorun çıkmasın :)
Ooo maşallah nişan bohçası gibi yapıyorsunuz inşallah askerin de gelir de kalanları beraber tamamlarsınız :)

Ayh ne guzel ya tatli telaslar askerden gelmesinede az kalmis son ay hemen gecer insallah canim peki hazirliklara ne zaman baslamayi onerirsin

Cereeennn bize de bu tatlı telaşlar tez zamanda nasip olur inşallah :)
Biz bohça falan yapmıcaz benim hediyelikler tamam olduğuna göre 1 ay önceden başlasam kıyafet ayakkabı yüzük tepsisi ikramlıklar içecekler neler olacak evde oturma yeri ayarlama gibi planlar yetişir herhalde :)
Ama ben ki hediyelikleri 1.5 sene varken alan insan kıyafeti kesin yazın alırım :)

Bencede canim biz bu yaz alalim koyalim nisan hazirliklarini dusunemiyorum simdiden baslamamiz lazim

Cerenkaan canım ben de baya bi önce davrananlardanım haa haaa her şeyi çok önceden planladım ama okul sömester tatiline girince başladık hazırlıklara üç ay öncesinden başladığında rahat rahat yetisirsin:)

Narantikibi canım dediklerini dikkate alıcam söyleyim öyle bi sorun olmasın ya da kendim mi hazırlasam etiketleri fotoğrafımızın da olduğu bi etiket onun altında isimlerimiz olur mu acaba:)

Narantikibi canım dediklerini dikkate alıcam söyleyim öyle bi sorun olmasın ya da kendim mi hazırlasam etiketleri fotoğrafımızın da olduğu bi etiket onun altında isimlerimiz olur mu acaba:)

kendinde hazırlayabilirsin tabi ki istediğin gibi ama önceden söyle ki kağıtlar yastıklara yapışık geliyor zımbalı vs değil önceden belirt sonra karar verirsen çıkarma imkanın olmaz canım :)

kendinde hazırlayabilirsin tabi ki istediğin gibi ama önceden söyle ki kağıtlar yastıklara yapışık geliyor zımbalı vs değil önceden belirt sonra karar verirsen çıkarma imkanın olmaz canım :)
Belirticem önceden canım etiket yapıştırmayın diye mahfetmeyim yastıklarımı sonra

Kızlar bende geldimm😃😃 24 yaşındayım bu yıl mezun olacam, okul iş derken 2015'e kaldık. Söz,nişan beraber olacak.. Babamı ikna edebilirsek tarihi öne çekecez

Kızlar bende geldimm😃😃 24 yaşındayım bu yıl mezun olacam, okul iş derken 2015'e kaldık. Söz,nişan beraber olacak.. Babamı ikna edebilirsek tarihi öne çekecez

hoşgeldin inşallah öne alabilirsiniz kaç senedir berabersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…