- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Saol canim iiyim ama daha iyi olucam insallah :))
Yaa ceren 12 aydan aşağı düştün çok heyecanlanıyorum senin takvimi görünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim iiyim ama daha iyi olucam insallah :))
İyi yapmışsın canım ileriyi de düşünmek lazım.
Şimdi nasılsın nasıl gidiyor tedavi iyisin dimi ?Allah hastalıktan kazadan beladan kötülüklerden korusun hepimizi
Aminnn canim agrilarim oldu ama simdi daha iiyim 2 gun sonra tedavim biticekmis su sıkıntılardan kurtulmak istiyorum artik
Yaa ceren 12 aydan aşağı düştün çok heyecanlanıyorum senin takvimi görünce
Bi kac gun giremedim ya bi gördüm sok oldum zaten ne cabuk geciyo ya saka maka 5. yilada girdik :) sizin takvimdeki gunlerde eriyip gitsin insallahhhh
Benimkinin resimli ve biraz yazı farklı olanını yapmışlar :)
Eki Görüntüle 947614
Seninki cok daha guzel canim ya bise sorucam bende mini kolonyalar dusunuyodum ya su butik soz kurabiyeleri cok hosuma gidiyo ikisi birlikte cok mu masrafli olur sen kac adeti ne kadara almistin canim
Cerencim geldiğin iyi oldu sana bir şey sorayım benim 2 şubatta sevgilimin doğum günü diyorum ki ellerimle bir şeyler yapayım sonra aklıma dilek ağacı geldi ama ben bunu anı ağacı olarak değiştireceğim hani 6 senedir beraberiz ya her bir seneye ait fotoğrafları yazdığım mini kartları yaptığım minik ağaca asayım böyle güzel kurdaleli falan sonra bir iki dal kısmına ise söz hediyeliği resmimi düşündüğüm davetiye yazımı vs.planladığım olmasını istediğim küçük ayrıntılardan bahsedeyim işte şu dalı söz günümüz için ayırdım bu dal nişan günümüz düğün günümüz vs. diye nasıl olur :)
Cerencim geldiğin iyi oldu sana bir şey sorayım benim 2 şubatta sevgilimin doğum günü diyorum ki ellerimle bir şeyler yapayım sonra aklıma dilek ağacı geldi ama ben bunu anı ağacı olarak değiştireceğim hani 6 senedir beraberiz ya her bir seneye ait fotoğrafları yazdığım mini kartları yaptığım minik ağaca asayım böyle güzel kurdaleli falan sonra bir iki dal kısmına ise söz hediyeliği resmimi düşündüğüm davetiye yazımı vs.planladığım olmasını istediğim küçük ayrıntılardan bahsedeyim işte şu dalı söz günümüz için ayırdım bu dal nişan günümüz düğün günümüz vs. diye nasıl olur :)
Cok guzel olur canim iyi dusunmussun ek olarak onunla ortak hayallerinizi kagitlara yazip icine seker cikolata falan koyup asabilirsin ben bi ara oyle kutu hazirlamistim bayilmisti
Biraz masraf olucak ama icimde kalsin istemiyorum bide bize 5o kisi falan gelicek nisanda dugunde daha kalabalik olucagi icin yapamam bari sozumde bonkör olim ne de olsa zaman var para ayiririm
zaten hayallerimizle ilgili dallar ayıracağım çikolata olarak ise hani şu raket diyorlar ya nikah şekerinde kullanıyorlar badem şekeri koyup kapatıyorsun bak şundan Eki Görüntüle 948924 içine şeker çikolata koyup bunlardan da asarım :)
Romantik kissin vala cok tatlilar canim aklima baska bise gelirse yazarim :))
bekliyorum canım ya bir de şey sormak istiyorum ben gerçek ağaç dalından yapamıcam nerden bulayım öyle düzgün dallı diyorum ki ne gibi bir malzemeden yapabilirim pipeti sarayım iple diyorum burkulur kıvrılabilen tel diyorum ne şekli vereceğim ya da ben en iyisi yarın bahçeyi dolanayım düzgün ağaç dalı arayım sonra sokakta falan yürürken ağaçlara bakıp gördüğünü koparayım napayım cerencim :)
O gun markette minyon agac biblosu gormustum biraz dolas cicekcilerde de belki plastik kucuk bise bulabilirsin o olmazsa bence agac dali daha hos durur pipetten vazgec köpüklere sekil verip boyayip onlara batirabilirsin yaldizli sprey boyalar cok hos duruyo dallarida boyayabilirsin canim
aynen zaten pipet hiç içime sinmedi dedim ki çöp şişlerden yaparım onları boyarım falan ama bulursam öyle ağaç mutlaka alırım renkli küçük bir saksı hani kaktüs dikiyorlar ya renkli renkli mini mini onlara saplarım ay inşallah bulurum :)
ben de geldiimmm herkese merhabaaa