• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım ben bunları sadece yastık olarak aldım daha sonra tül kurdela ve boncuk alarak bu hale getirdim :) yastıkları ise facebook kullanıyorsan gelin buketleri sayfasından Hatice hanım yaptı :) gelinbuketleri(com) diye de web sitesi var ama bu yastıklardan sitede yok o facebook sayfasında ki iletişim bilgisinden ulaşabilirsin :) bir arkadaşım yastık yaptırmış süslemiş kendisi diye bu fotoğrafı gönderirsen belki böyle hazır yapıp bile gönderebilir sende uğraşmamış olursun ben yastıkları aldıktan sonra aklıma geldiği için kendim yaptım ama Hatice hanımında yapacağını düşünüyorum :) Ayrıca arkası mıknatıslı hem dolap süsü olarakta kullanılıyor yani :)

sorarım canım o bayana ben evde dikiş makinesi olsa kendim bile dikerim diye düşündüm ama yok makine mıknatıslı olması çok hoş :16:

veeee 3. sınıfın yazına kadar beklememeye yarıyıl tatilinde sözü yapmaya karar verdik :52: halam annemin ağzını aramış birzcık ne düşünüyo diye sıcak bakıyomuş dediğine göre, etraftaki insanlarda söz düşünmüyormusunuz diye çok sordular bu aralar bizde birazcık gaza geldik gbi oldu :3: böyle bi karar aldık :1:

ne güzel çok sevindim :) seninle tanısamadık:) hayırlı olsun şimdiden bakalım. artık gün sayarsınız.maşallah

Ooooo ne güzel, söz tarihleri yaklaşmaya ve kesinleşmeye başlamış, tebrikler kızlar :16: yaa pek uğrayamıyorum buraya tez yazmakla ve kpps'yle uğraşıyorum :50: atanamazsak herşeyi ertelemek zorunda kalacağız çünkü

Ooooo ne güzel, söz tarihleri yaklaşmaya ve kesinleşmeye başlamış, tebrikler kızlar :16: yaa pek uğrayamıyorum buraya tez yazmakla ve kpps'yle uğraşıyorum :50: atanamazsak herşeyi ertelemek zorunda kalacağız çünkü

teşekkürler canım :)
Olsun önemli değil sen kpssyi atlat sevdiğine kavuş da biz hep buralardayız mutluluğunuzu ertelemeyin bol şans iyi çalış canım güzel haberlerini alalım atanırsın inşallah :)

Biz de 2014ün yazinda veya 2015basinda nisanlanmayi dusunuyoruz.Aslinda ben daha erken olsun istiyorum hayirlisi neyse o olsun deyip bekliyorum:rolleyes:
6yildir birlikteyiz ben 22 o 23 yasinda okul da engelimiz

Biz de 2014ün yazinda veya 2015basinda nisanlanmayi dusunuyoruz.Aslinda ben daha erken olsun istiyorum hayirlisi neyse o olsun deyip bekliyorum:rolleyes:
6yildir birlikteyiz ben 22 o 23 yasinda okul da engelimiz

bizde 6 yıldır beraberiz ama ben 19 yaşındayım benim hem okul hem yaş engelim :)
Kaça gidiyorsunuz ? benim yaşım büyük olsaydı beklemezdim okulu sözlenmek için ama yaşımda henüz 19 olduğundan birazda yaş bekliyoruz :)

Offff off bızde ertelıcez galıba sevgılımın derslerı ıyı gıtmıyor bunalıma gırıcem yakında :( Aynı dertteyız cnm galıba :5:

Back