Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok begendım canımm
canım ben bunları sadece yastık olarak aldım daha sonra tül kurdela ve boncuk alarak bu hale getirdim :) yastıkları ise facebook kullanıyorsan gelin buketleri sayfasından Hatice hanım yaptı :) gelinbuketleri(com) diye de web sitesi var ama bu yastıklardan sitede yok o facebook sayfasında ki iletişim bilgisinden ulaşabilirsin :) bir arkadaşım yastık yaptırmış süslemiş kendisi diye bu fotoğrafı gönderirsen belki böyle hazır yapıp bile gönderebilir sende uğraşmamış olursun ben yastıkları aldıktan sonra aklıma geldiği için kendim yaptım ama Hatice hanımında yapacağını düşünüyorum :) Ayrıca arkası mıknatıslı hem dolap süsü olarakta kullanılıyor yani :)
veeee 3. sınıfın yazına kadar beklememeye yarıyıl tatilinde sözü yapmaya karar verdik halam annemin ağzını aramış birzcık ne düşünüyo diye sıcak bakıyomuş dediğine göre, etraftaki insanlarda söz düşünmüyormusunuz diye çok sordular bu aralar bizde birazcık gaza geldik gbi oldu böyle bi karar aldık
Kızlar niye uğramıyorsunuz buraya ?
kızlaaaar 100. sayfada hep birlikte olalımm
sanırım herkes okul derdınden beklıyo cıldırazaam bızde ıste sevgılımın son senesınde yaparız dedık sozu.duğune ohooo
bizde iş yüzünden bekliyoruz kısmetse ocakta annem ile tanışacak sevdiğim ve annesi
Ooooo ne güzel, söz tarihleri yaklaşmaya ve kesinleşmeye başlamış, tebrikler kızlar yaa pek uğrayamıyorum buraya tez yazmakla ve kpps'yle uğraşıyorum atanamazsak herşeyi ertelemek zorunda kalacağız çünkü
Biz de 2014ün yazinda veya 2015basinda nisanlanmayi dusunuyoruz.Aslinda ben daha erken olsun istiyorum hayirlisi neyse o olsun deyip bekliyorum
6yildir birlikteyiz ben 22 o 23 yasinda okul da engelimiz
Ben 3.siniftayim sevgilim de oyle.sevgilimin ailesi uzun sure nisanliliga sicak bakmadiklari icin olmuyor.
Ooooo ne güzel, söz tarihleri yaklaşmaya ve kesinleşmeye başlamış, tebrikler kızlar yaa pek uğrayamıyorum buraya tez yazmakla ve kpps'yle uğraşıyorum atanamazsak herşeyi ertelemek zorunda kalacağız çünkü
Offff off bızde ertelıcez galıba sevgılımın derslerı ıyı gıtmıyor bunalıma gırıcem yakında Aynı dertteyız cnm galıba
Üzüldüm canım inşallah her şey yoluna girer de ertelemek zorunda kalmazsınız