bende aranıza katılmak istiyoruuuminşallah ailem erken demezse bizde 2015 yazında söz yapmayı düşünüyoruz
inşallah :) iki senelik bi ilşkimiz var 20 yaşındayım üniversite okuyorum 2. sınıftayım. öyle :)
amin :) sizin bekleme sebebiniz ne yaşlar kaç :)
günaydın kızlarr ben geldim bir iki saatede kaçar işe giderimdayanamadım sizsizliğe
gecen gün madam cocoya bakayım dedım neler varmıs dıye .cerencım sen almıstın dımı o guzel havluları ben pek bırsey bulamadım hatta havlu falan goremedım.hersey ındırımde dıye sanırım herseyın yerı karmakarısıktı ve sanırım benım ugradıgım ufak subelerden bırısıydıyanında karaca vardı orayada gır bı bak fıkır edınırsın dedım kendı kendıme
ay 2binliraya bile var yemek takımı ben gıttım 350 ye sunu begendim48 Para Vals Yemek Takm Yemek Takmlar - Complete KRC Online Maazas | Karaca & KRC
Peretki
Biz sevgilimle sadece doğum günlerimizde hediye alıyoruz birbirimize acaba bizde bir sorun mu var bugüne dek hiç yılbaşı veya sevgililer gününde hediye almadık, arada yaptığımız ufak sürprizler dışında.
Biz sevgilimle sadece doğum günlerimizde hediye alıyoruz birbirimizeacaba bizde bir sorun mu var bugüne dek hiç yılbaşı veya sevgililer gününde hediye almadık, arada yaptığımız ufak sürprizler dışında.
kızlarrr havlu yaptırdım ve cok begendım sızınle de paylasıyım dedımEki Görüntüle 880241
canım yaa cok guzeller.allah mutlulkla saglıkla kullanmayı nasıp etsın ınsallah
süpeeeeeeerbende bende bende 2015de sözlenebılrıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yada evlenebılırım. huh heyecanlandım
süpeeeeeeerkaç yaşındasın ne zamandır birliktesiniz anlt bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?