Herkez aynı olacak diye birşey yok tabi..Benimle birlikteyken başka biriyle tanışmış,bana söyleyemedi Oysa ben ona başka birine aşık olsan dahi söyle demiştim, dürüst olsun istemiştim..Ama o aptal durumlara girerek kendinden soğutmaya çalıştı,Anlatsam uzar gider konu..Sonuç olarak her yaptığı davranışın sebebi ikilemde kalmış olmasıydı.Ve hiç ayrılıp barışan insanlar değildik..Maddi manevi çok şey verdim hayatımdan..Doğuda yaptı askerliğini, ilk ona bağladım..Ben psikolojisi bozuk diye üzülürken, diğer tarafı ayarlama çalışıyormuş..Ve hala bilmem neden bitti diye..Çünkü karşıma geçip hiç mantıklı birşey söylemedi..Keşke karşıma çıkıp dürüst olsaymış,inan bu kadar üzülmezdim..Çünkü insan bu durumda kendini çok sorguluyor..Kendinde hata arıyor..Bütün dengemi alt üst etti.Kaç ay kendimi toparlayamadım...Çok şükür ki iyi ki bitmiş..Karakteri oturamamış insanla ömür geçmez..Şimdi 10 aydır birlikteliğim var..Ve kısmetse seneye bu zamanlarda evlenicem..Allah herşeyin hayırlısını versin.Bende kolay atlamadım elbet, kimseye güvenim, inancım kalmamıştı..Ama inan her şeyde bir hayır var..İnşallah senin durumun benim gibi olmadan atlatılır. Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın.[/QUOTE
Amin cnm saol açıkçası bnde bazen hayatında birimi var die dnsuyorm soruyorm yok dio varsa da kendi bir bukdr güzelggiderken beray çok yaklasmisken birden sebepsiz yere birakıp giden adamda vvardır bseyler bn blmiyorm orasi ayri ama şuan uzuluyorm tabiki bttigine değil ama ilk baskılarda bttigi için çok uzulmstmaama zamanla mantkli düşünmeye basliyo insan bni daha hicbsey yokkn brbırakan insandan hayr ne bekliym ki arrk nasıl guveniym en zoruma gderknde bn snn yanndaykende dusunuydum demesi artık Allahıma dua ederken diyorum kendine baey yapmasın ama hayrlısı buysa bnide onuda fazla uzmeden sogut Rabbim diorm ama smdi düşüyorumda çok seviyorum dil aglio en çok istedigimz (benim öyle sandgm) ailelrimz ikna olmuş hersy çok guzl gidip nişana fon 2 ay kalms ve pat die bn sna istedgn gbi bi hayat vermem diyip arkani don ve GT var bsey ama blmiyorm artık bilmekte istemiyorum İnşAllah herşeyin hayırlısı olur
CCnm