• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Evet , haklısın..senin çeyizleri gördüm ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :KK54: Bende bi rahatlık, bir genişlik bakalım sonum ne olacak :KK76:
teşekkür ederim ben baya rahatladım hala eksiklerim var ama onlarıda alırım bu aralara damat bohçasıyla ilgileniyorum :)

Herkez aynı olacak diye birşey yok tabi..Benimle birlikteyken başka biriyle tanışmış,bana söyleyemedi Oysa ben ona başka birine aşık olsan dahi söyle demiştim, dürüst olsun istemiştim..Ama o aptal durumlara girerek kendinden soğutmaya çalıştı,Anlatsam uzar gider konu..Sonuç olarak her yaptığı davranışın sebebi ikilemde kalmış olmasıydı.Ve hiç ayrılıp barışan insanlar değildik..Maddi manevi çok şey verdim hayatımdan..Doğuda yaptı askerliğini, ilk ona bağladım..Ben psikolojisi bozuk diye üzülürken, diğer tarafı ayarlama çalışıyormuş..Ve hala bilmem neden bitti diye..Çünkü karşıma geçip hiç mantıklı birşey söylemedi..Keşke karşıma çıkıp dürüst olsaymış,inan bu kadar üzülmezdim..Çünkü insan bu durumda kendini çok sorguluyor..Kendinde hata arıyor..Bütün dengemi alt üst etti.Kaç ay kendimi toparlayamadım...Çok şükür ki iyi ki bitmiş..Karakteri oturamamış insanla ömür geçmez..Şimdi 10 aydır birlikteliğim var..Ve kısmetse seneye bu zamanlarda evlenicem..Allah herşeyin hayırlısını versin.Bende kolay atlamadım elbet, kimseye güvenim, inancım kalmamıştı..Ama inan her şeyde bir hayır var..İnşallah senin durumun benim gibi olmadan atlatılır. Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın.

Herkez aynı olacak diye birşey yok tabi..Benimle birlikteyken başka biriyle tanışmış,bana söyleyemedi Oysa ben ona başka birine aşık olsan dahi söyle demiştim, dürüst olsun istemiştim..Ama o aptal durumlara girerek kendinden soğutmaya çalıştı,Anlatsam uzar gider konu..Sonuç olarak her yaptığı davranışın sebebi ikilemde kalmış olmasıydı.Ve hiç ayrılıp barışan insanlar değildik..Maddi manevi çok şey verdim hayatımdan..Doğuda yaptı askerliğini, ilk ona bağladım..Ben psikolojisi bozuk diye üzülürken, diğer tarafı ayarlama çalışıyormuş..Ve hala bilmem neden bitti diye..Çünkü karşıma geçip hiç mantıklı birşey söylemedi..Keşke karşıma çıkıp dürüst olsaymış,inan bu kadar üzülmezdim..Çünkü insan bu durumda kendini çok sorguluyor..Kendinde hata arıyor..Bütün dengemi alt üst etti.Kaç ay kendimi toparlayamadım...Çok şükür ki iyi ki bitmiş..Karakteri oturamamış insanla ömür geçmez..Şimdi 10 aydır birlikteliğim var..Ve kısmetse seneye bu zamanlarda evlenicem..Allah herşeyin hayırlısını versin.Bende kolay atlamadım elbet, kimseye güvenim, inancım kalmamıştı..Ama inan her şeyde bir hayır var..İnşallah senin durumun benim gibi olmadan atlatılır. Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın.[/QUOTE

Amin cnm saol açıkçası bnde bazen hayatında birimi var die dnsuyorm soruyorm yok dio varsa da kendi bir bukdr güzelggiderken beray çok yaklasmisken birden sebepsiz yere birakıp giden adamda vvardır bseyler bn blmiyorm orasi ayri ama şuan uzuluyorm tabiki bttigine değil ama ilk baskılarda bttigi için çok uzulmstmaama zamanla mantkli düşünmeye basliyo insan bni daha hicbsey yokkn brbırakan insandan hayr ne bekliym ki arrk nasıl guveniym en zoruma gderknde bn snn yanndaykende dusunuydum demesi artık Allahıma dua ederken diyorum kendine baey yapmasın ama hayrlısı buysa bnide onuda fazla uzmeden sogut Rabbim diorm ama smdi düşüyorumda çok seviyorum dil aglio en çok istedigimz (benim öyle sandgm) ailelrimz ikna olmuş hersy çok guzl gidip nişana fon 2 ay kalms ve pat die bn sna istedgn gbi bi hayat vermem diyip arkani don ve GT var bsey ama blmiyorm artık bilmekte istemiyorum İnşAllah herşeyin hayırlısı olur
CCnm

Bazen mantık devre dışı kalıyor bu durumlarda..Senin için hayırlısıysa zaten bir şekilde olur..Zamana bırakman en iyisi olacak..

Son durum bildiginz gbi kuznm cnmı sktı biraz imalı imalı konuştu yok hayatında biri olursa onun sana söylemem fln bnde tutamadım kndmi aradm yok dedi yeminler etti vs ve seninlemi uğraşıcam ya bitmiş gitmiş ne arıyosun artık aramak icin bahane arama hadi hadi ya fln dedi suratıma kapttı bikc dk snra aradı yine ayni şeyleri söyledi bnde tutamadım ağlamaya başladm snrden agzima geleni saydm o gayet soğuk bi şekilde hadi hadi bdha arama bitti çok mutlu ol yatcm seninle ugrasamam fln dedi kapattı :KK43: Allah korusun kdndisine bsey yapar die korkuyorm onada soyledim yemin etti yapmicm oyle baey rhat ol artk arama dedi bnm icin btti ama ynede icimde uzuntu var garip bi duygu :(

Son durum bildiginz gbi kuznm cnmı sktı biraz imalı imalı konuştu yok hayatında biri olursa onun sana söylemem fln bnde tutamadım kndmi aradm yok dedi yeminler etti vs ve seninlemi uğraşıcam ya bitmiş gitmiş ne arıyosun artık aramak icin bahane arama hadi hadi ya fln dedi suratıma kapttı bikc dk snra aradı yine ayni şeyleri söyledi bnde tutamadım ağlamaya başladm snrden agzima geleni saydm o gayet soğuk bi şekilde hadi hadi bdha arama bitti çok mutlu ol yatcm seninle ugrasamam fln dedi kapattı :KK43: Allah korusun kdndisine bsey yapar die korkuyorm onada soyledim yemin etti yapmicm oyle baey rhat ol artk arama dedi bnm icin btti ama ynede icimde uzuntu var garip bi duygu :KK43:
Allah aşkına bu adam kendine niye bişey yapsın canım yaa bu tamamen senin kuruntun bence artık numarasını engelleme zamanın gelmiş hayır hep suratına kapatıyo üstüne arayıp yine egosuyla verdiği savaşı kazanma derdinde ugraşmak istemiyosa aramasın offf çok sinirlendim

Allah aşkına bu adam kendine niye bişey yapsın canım yaa bu tamamen senin kuruntun bence artık numarasını engelleme zamanın gelmiş hayır hep suratına kapatıyo üstüne arayıp yine egosuyla verdiği savaşı kazanma derdinde ugraşmak istemiyosa aramasın offf çok sinirlendim
Bide bni düşünün cnm yllarca ailemi karsima alip sigindigim adam şuan karsima gecms nasıl davraniyo hala sokta gibiym okdr yanlız hissedyorm ki sanki havada asili kalmsm ucmayi blmiyorm gbi çok uzgunm ama biyanda sükrediyorm bittigne ama artık gercktn bnde engelli dusunuyorm.ama hala hazırdeilm.sanrm kndme bbiraz zmn verdim ondan snra herayi bnde silicm resimleri herseyi

Bide bni düşünün cnm yllarca ailemi karsima alip sigindigim adam şuan karsima gecms nasıl davraniyo hala sokta gibiym okdr yanlız hissedyorm ki sanki havada asili kalmsm ucmayi blmiyorm gbi çok uzgunm ama biyanda sükrediyorm bittigne ama artık gercktn bnde engelli dusunuyorm.ama hala hazırdeilm.sanrm kndme bbiraz zmn verdim ondan snra herayi bnde silicm resimleri herseyi
zor olur tabi herşeye yaklaşmışken böyle olduğuna göre hayırlısı bu heralde canım :(

hayırlısı olsun de canım ondan da hayır bekleme artık yazdıklarını okudum da sinirden ben çatlayacaktım yani.

Sorma cnm.Allahım babada bnm.durumumda olanlarda yardim etsin sabır versin gecen gün içime bi skntı girdi aradm.onu 20 defadn fazla aradm cvp vermedi normalde msgule atip arardi meşgule bile atmadı whatsaptn baktm bn ararken grms whatsapa neyse bi saat snra fln o aradi tlfnum odada kalms fln dedi bnde konstm braz bana dedi dön desem ne dersin dedi bnde cok gec kalmadnmi bunu sormk icn fln dedim oda don demiyorm sdece ne dicgni merk ettm dedi neyse oyle kapattk sabah tekrr konustuk dedim artk seni cok seviyorm ama artk olsak bile yine ayni seyleri yasicaz iki gun snra bu konulari hatrlicz vs bn koye gidicm orsa herkze ayrldgmzi soylicm dedim oda hakkim yok biliyorum ama snden bisey isticm dedi soyle dedim simdilik bittigini kimseye soylemesen dedi bnde nedn dedim oda blmiyorm fln dedi bnde donmem icin hic bi caba sarf etmedn aryp sormadn btti dedin bn haftalardr ne cekiyorum bnm gururumu gectim sen ailemn gururyla
Oynadn resmn fln neyae kapttm snra bi bcuk ay sonra dun aksam o bni aradi ilk napiosn fln dedi fln bn dsardydm ne isin var orda dedi bnde seni ilgilendirmz dedm oda ilgilendrr dedi neyse nie aradn dedim seni ozledim sesini duymak icin aradim yatmadn once dedi neyae bnde cok gec kaldn aramak icin bdha aramazsn iyi olur dedim oda oylemi fln dedi eve gidince arama bni evdeyim die dedi bnde snrlendm fln yine dedim sen bni en olmadk zamanda biz olurken biraktn daha cok brbrimze sarlmamz gwrkrkn fln dedim oda bn sni brakmadm sn abarttn bna bi kac ay zaman bile vermesn dedi bnde dedm bn yalvardm resmn bekle demeni istedm bi yil bile bekle demeni bekledm ama sn bitti olene kdr dedin oyle kapttk kzlar napmaya calsiyo bu ya seni cok seviyorm bnde hergun mutsuzm fln sni hic unutmicm btek seni sevicm bnm evlencigm insan snsin dio kafam allak bullak artk donmek istemiyorm ama seviyorum napio anlamiyorm uzun oldu braz k.bkmayn nolur

Sorma cnm.Allahım babada bnm.durumumda olanlarda yardim etsin sabır versin gecen gün içime bi skntı girdi aradm.onu 20 defadn fazla aradm cvp vermedi normalde msgule atip arardi meşgule bile atmadı whatsaptn baktm bn ararken grms whatsapa neyse bi saat snra fln o aradi tlfnum odada kalms fln dedi bnde konstm braz bana dedi dön desem ne dersin dedi bnde cok gec kalmadnmi bunu sormk icn fln dedim oda don demiyorm sdece ne dicgni merk ettm dedi neyse oyle kapattk sabah tekrr konustuk dedim artk seni cok seviyorm ama artk olsak bile yine ayni seyleri yasicaz iki gun snra bu konulari hatrlicz vs bn koye gidicm orsa herkze ayrldgmzi soylicm dedim oda hakkim yok biliyorum ama snden bisey isticm dedi soyle dedim simdilik bittigini kimseye soylemesen dedi bnde nedn dedim oda blmiyorm fln dedi bnde donmem icin hic bi caba sarf etmedn aryp sormadn btti dedin bn haftalardr ne cekiyorum bnm gururumu gectim sen ailemn gururyla
Oynadn resmn fln neyae kapttm snra bi bcuk ay sonra dun aksam o bni aradi ilk napiosn fln dedi fln bn dsardydm ne isin var orda dedi bnde seni ilgilendirmz dedm oda ilgilendrr dedi neyse nie aradn dedim seni ozledim sesini duymak icin aradim yatmadn once dedi neyae bnde cok gec kaldn aramak icin bdha aramazsn iyi olur dedim oda oylemi fln dedi eve gidince arama bni evdeyim die dedi bnde snrlendm fln yine dedim sen bni en olmadk zamanda biz olurken biraktn daha cok brbrimze sarlmamz gwrkrkn fln dedim oda bn sni brakmadm sn abarttn bna bi kac ay zaman bile vermesn dedi bnde dedm bn yalvardm resmn bekle demeni istedm bi yil bile bekle demeni bekledm ama sn bitti olene kdr dedin oyle kapttk kzlar napmaya calsiyo bu ya seni cok seviyorm bnde hergun mutsuzm fln sni hic unutmicm btek seni sevicm bnm evlencigm insan snsin dio kafam allak bullak artk donmek istemiyorm ama seviyorum napio anlamiyorm uzun oldu braz k.bkmayn nolur
valla anlasam ne istediğini şunu yada bunu yapmaya çalışıyo diycem ama...
aklıma gelen tek şey yaşananlardan yoruldu yeni biri çıktı sende demiştin ya geceleride whatsappda filan...
baktı ki onunla yolunda gitmeyen şeyler var seni elinde tutmanın çabasını veriyo gibi...
ama günahınıda almak istemiyorum

Amin canım amin gerçekten Allah büyük sabır versin.Deneme yanılma zamanlarının çoktan geçtiğini şu insana bir anlatmak lazım ne demek dön demedim ne diyeceğini merak ettim karşısında çocuk yok.Bu erkeklerin kimisinin gerçekten geçmişe de saygısı yok Allah ıslah etsin.Bu çocuk yolunu hazırlıyor ben sana söyleyeyim biz Gökmen'le tartıştığımız da ve kendimizce bitti gibi gözüken ilişkiyi barışırız anlaşırız diye yorumluyorsak kimseye bir sıkıntı olduğunu söylemeyiz saklarız.Ama seninki böyle bir şey değil resmen oyalıyor seni ola ki yaptığı plan ne şu an bilmiyorum ama tutmazsa ayrıl barış yaptığınızı bilmesinler diye söyleme diyor.çünkü her şey yolunda gitmeyebilir şayet planları düzgün giderse ne arar ne sorar bitti bile demeden kalırsın öyle açık net.ayrıca bu zamana kadar neler yaşadığımı biliyor musun gibi cümleler kurma çünkü bu onu daha çok güçlendirecek ve seni zaten kaybetmeyeceğini bildiği için rahat olacak.Gerçekten aileler işin içine girdikten sonra böyle olması çok daha zor ben tartıştığımızda bile kahroluyorum ailem biliyor nasıl olacak edecek diye.Merak ediyormuş ilgileniyormuş gibi yapıp senin duygularının bitmesini hala seni sevdiğini düşündürüp aranızdaki bağı koparmamaya çalışıyor ki bu da bir taktik bence.Bir ilişkide zaman demek bu ilişki bitecek ama bakalım kurtarılacak bir tarafı var mı düşüneyim demektir.seviyor ve evleneceği kişi olarak görüyor olsaydı bu ilişki devam ederken varsa sorun sıkıntı öyle çözmeye çalışırdı.Canım benim düşüncelerim böyle ağır yazdıysam kusuruma bakma gerçekten sinirlerim tepeme çıkıyor böyle erkeklere.

Amin canım amin gerçekten Allah büyük sabır versin.Deneme yanılma zamanlarının çoktan geçtiğini şu insana bir anlatmak lazım ne demek dön demedim ne diyeceğini merak ettim karşısında çocuk yok.Bu erkeklerin kimisinin gerçekten geçmişe de saygısı yok Allah ıslah etsin.Bu çocuk yolunu hazırlıyor ben sana söyleyeyim biz Gökmen'le tartıştığımız da ve kendimizce bitti gibi gözüken ilişkiyi barışırız anlaşırız diye yorumluyorsak kimseye bir sıkıntı olduğunu söylemeyiz saklarız.Ama seninki böyle bir şey değil resmen oyalıyor seni ola ki yaptığı plan ne şu an bilmiyorum ama tutmazsa ayrıl barış yaptığınızı bilmesinler diye söyleme diyor.çünkü her şey yolunda gitmeyebilir şayet planları düzgün giderse ne arar ne sorar bitti bile demeden kalırsın öyle açık net.ayrıca bu zamana kadar neler yaşadığımı biliyor musun gibi cümleler kurma çünkü bu onu daha çok güçlendirecek ve seni zaten kaybetmeyeceğini bildiği için rahat olacak.Gerçekten aileler işin içine girdikten sonra böyle olması çok daha zor ben tartıştığımızda bile kahroluyorum ailem biliyor nasıl olacak edecek diye.Merak ediyormuş ilgileniyormuş gibi yapıp senin duygularının bitmesini hala seni sevdiğini düşündürüp aranızdaki bağı koparmamaya çalışıyor ki bu da bir taktik bence.Bir ilişkide zaman demek bu ilişki bitecek ama bakalım kurtarılacak bir tarafı var mı düşüneyim demektir.seviyor ve evleneceği kişi olarak görüyor olsaydı bu ilişki devam ederken varsa sorun sıkıntı öyle çözmeye çalışırdı.Canım benim düşüncelerim böyle ağır yazdıysam kusuruma bakma gerçekten sinirlerim tepeme çıkıyor böyle erkeklere.

Estağfurullah cnm en acık şekilde fikirlerinizi buna söylememiz bnm.daha sağlam kararlar vermemde gercktn çok ise yariyor bn etrfmdkilere anlatınca siz barsrsnz o erkekte yapar fln dio bni bu sefer okdr çok krdiki tekrar inanmaktan korkuyorum ama artık istemiyorum gercktn böylesi daha hayrli sanrm bnde sizin dediklerini gbi dusunuyorm ama ona bunu belli edince bide ben suçlu oluyorum çok saolun kzlar d

valla anlasam ne istediğini şunu yada bunu yapmaya çalışıyo diycem ama...
aklıma gelen tek şey yaşananlardan yoruldu yeni biri çıktı sende demiştin ya geceleride whatsappda filan...
baktı ki onunla yolunda gitmeyen şeyler var seni elinde tutmanın çabasını veriyo gibi...
ama günahınıda almak istemiyorum
Bnde öyledusunuyorm ama yok ddil yeminler ediyor ama bnde gunahini almak istemiyorm çok yoruldm aetk ne hevesim kaldi nede gücüm tekrar onunla olmak aptallk olucak sanrm İnşAllah Rabbim hakkımızda herşeyinhayırlısnı verir

Back