- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
canım ben baska birsey diyemicem ama sen onu biraz zaman gecince unutursun cunku zamanla anlarsın sana yapılan haksızlıgı o zamanı gelince bence cok pişman olacak ama senin hayatında biri olursa ve mutlu olursan emin ol hiç umursamazsın bile onun da kendini öldürceinin falan sanmıyorum
kafası çok karışık ne istediğini bilmiyor canım belli ki.seviyorum diyormuş ama 1 sene yalnız kalmayı düşünmek nedir yani ? Bir de şu an pişman değil ki BELKİ pişman olurum demiş ve istemiyorum demiş.Hayırlısı olsun diye dua et.
ölecek olsaydı şu an ayrı kalamazdı mutluhatun doğru söylüyor.
aranızda yerim yok filan deme...Haklsnz arkdslr çok teskkr ederim destgnz için artık aranızdada yerm kalmadı hakknızı helal edin çok.saolun hersy için İNŞALLAH çok mutlu oluruz hepimiz
bu aynen şu demek senden sıkıldım gıt başkasıyla ol senı bıraz özlıyım gerı doncem demek aynısını yasadımTam alsmışken yokluguna ya ortaya ckarsa napicm ona denemek icin demistm ki ya yillar gecerse bnm hayatma baska biri girerse ozmn donmek istersn nolucak dedm oda merak etme sna yalvarmam dedi ama baskasyla olursam ölürms (Allah korusun)
sonuç ne oldu?bu aynen şu demek senden sıkıldım gıt başkasıyla ol senı bıraz özlıyım gerı doncem demek aynısını yasadım
hıç yapmıyacagım şeyı yapıp terketıştım onu aylarca aradı sonra şuankı erkek arkadaşımla tanıştım ve hayatın ondan ibaret olmadığını anladım eskı sevgılımın yenısının tırnağı bıle olamıyacagını anladım bıkac ay rahatsız ettı şuan konuştuğum erkek arkadaşım hallettısonuç ne oldu?
ve mutlu sonnnn:)hıç yapmıyacagım şeyı yapıp terketıştım onu aylarca aradı sonra şuankı erkek arkadaşımla tanıştım ve hayatın ondan ibaret olmadığını anladım eskı sevgılımın yenısının tırnağı bıle olamıyacagını anladım bıkac ay rahatsız ettı şuan konuştuğum erkek arkadaşım hallettı
ama ıyıkı o yanlış kişiler olmuşkı bıze doğru kişileri buldurmuş :)ve mutlu sonnnn:)
bazen yanlış kişileri seçyoruz işte
kesinlikle haklısın canım bende yanlış bi seçim yapmıştım iyi ki kurtulmuşum :)ama ıyıkı o yanlış kişiler olmuşkı bıze doğru kişileri buldurmuş :)
yasasın mutluluk dogr secım o zamankesinlikle haklısın canım bende yanlış bi seçim yapmıştım iyi ki kurtulmuşum :)
yasasın mutluluk dogr secım o zaman
cnm ya eger yanlış anlamassan evlılık için yaptığın lısteyı bana ozelden atar mısınkesinlikle haklısın canım bende yanlış bi seçim yapmıştım iyi ki kurtulmuşum :)
çeyiz listesi mi canım?cnm ya eger yanlış anlamassan evlılık için yaptığın lısteyı bana ozelden atar mısın
evetçeyiz listesi mi canım?
sanırım bana özel mesaj atılmıyomuş nıye bılmıyorum amaçeyiz listesi mi canım?
aa evet özel mesaj at butonu yok...sanırım bana özel mesaj atılmıyomuş nıye bılmıyorum ama
tmm denıyımaa evet özel mesaj at butonu yok...
sen bana atabiliyosan at mesaj canım cevap veriyim
gonderdım cnm bak bakıyım gelmış mitmm denıyım
aranızda yerim yok filan deme...
daha mutlu iyi haberlerini alıcaz senin herşey çok güzel olucak inşallah :)
Hersey icin cok saolun kzlar iyiki varsnz benm mutlu haberlerimi biraz gec alablrsniz ama bndn soylemesi bu aksam eve gidicm kndmce yapmk istedgm birkac bsey var onlri yapip onun numarsni whatspatn fln engellicm abdest alip iki rekatta namaz klicam kendime yeni bi sayfa acicam İNŞALLAHbu aynen şu demek senden sıkıldım gıt başkasıyla ol senı bıraz özlıyım gerı doncem demek aynısını yasadım
inşallah cnm sende iyiki varsın dert etme karsına kımler cıkcakHersey icin cok saolun kzlar iyiki varsnz benm mutlu haberlerimi biraz gec alablrsniz ama bndn soylemesi bu aksam eve gidicm kndmce yapmk istedgm birkac bsey var onlri yapip onun numarsni whatspatn fln engellicm abdest alip iki rekatta namaz klicam kendime yeni bi sayfa acicam İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?