• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ayy kızlar şimdi onlar bize tanışmaya gelmişti yaa şimdi sıra bizde bu ay yada önümüzdeki ay biz onları ziyarete gidicez çok heyecanlıyımmm:)

Ayy kızlar şimdi onlar bize tanışmaya gelmişti yaa şimdi sıra bizde bu ay yada önümüzdeki ay biz onları ziyarete gidicez çok heyecanlıyımmm:)
ne güzel sözden önce tanışma olmuş bizimki ayaküstü bi tanışma oldu sanırım söz günü tanışcaz

Bnmde gelmiyor barşmak istemiyorum onunla olmak da istemiyirm artık kendime yeni bi hayat kurmak istyorm ama elimde olmadan sesini duymak istiyorm kendine bsey yapmasından kormuyorm Allah korusun bn baskasiyla olursam ölürmüş hem boyle diyo hem de yanlız kalmak istiyorum istemiyorum senide kimseyi de diyo annem.şuan köyde ve yanlzm yanlz kaldgmda onunla güzel hayaller kurardk.belki de.ondan ariyorm ama çok kötüyüm nasıl unutucam ya tam unuttgumda yeni bi şeyler yasicgm an ckıp gelirse git dersem.kendine bisey yaparsa Allahım sen bana yardım.et.napicm bn :KK43:

mervecim çok üzüldüm çok şaşırdım yorumların hepsini okuyamadım ama duyunca inanamadım neden bitti ? :(

[QUOTEbilmiyorercan, post: 36816831, member: 517340"]mervecim çok üzüldüm çok şaşırdım yorumların hepsini okuyamadım ama duyunca inanamadım neden bitti ? :KK43:[/QUOTE]

Bnde blmiyorm cnm ackcasi sna layık bi hayat veremm dedi iki gündr gizli nodan ariyo aglio gbi konsnuuorm bu gun aradm dedm sn msn die zorla soylettm sesini duymk istedim dedi

[QUOTEbilmiyorercan, post: 36816831, member: 517340"]mervecim çok üzüldüm çok şaşırdım yorumların hepsini okuyamadım ama duyunca inanamadım neden bitti ? :KK43:

Bnde blmiyorm cnm ackcasi sna layık bi hayat veremm dedi iki gündr gizli nodan ariyo aglio gbi konsnuuorm bu gun aradm dedm sn msn die zorla soylettm sesini duymk istedim dedi[/QUOTE]

düzelme durumunuz var mı peki seviyorsunuz hala birbiriniizi

Bnde blmiyorm cnm ackcasi sna layık bi hayat veremm dedi iki gündr gizli nodan ariyo aglio gbi konsnuuorm bu gun aradm dedm sn msn die zorla soylettm sesini duymk istedim dedi

düzelme durumunuz var mı peki seviyorsunuz hala birbiriniizi[/QUOTE]

Bilmiyorum cnm çok uzgunum daha dun konustum bdha beni arama sesini duyurtma dedi ağlamaya basladi ilerde daha kotu olucaktk onun için smdiden ayrlmamz gerekiyor dedi napicagmi blmiyorm seviyorum ama artık barsmak iistemiyorum ama elimde değil çok üzülüyorum her gün rüyamda onu goruyorm nasıl unutucm napicm blmiyorm bana bi akl verin kzlr

Bilmiyorum cnm çok uzgunum daha dun konustum bdha beni arama sesini duyurtma dedi ağlamaya basladi ilerde daha kotu olucaktk onun için smdiden ayrlmamz gerekiyor dedi napicagmi blmiyorm seviyorum ama artık barsmak iistemiyorum ama elimde değil çok üzülüyorum her gün rüyamda onu goruyorm nasıl unutucm napicm blmiyorm bana bi akl verin kzlr

Bu işte bir iş var ama bilmiyorum bir erkek silerse siler öyle hem ağla zırla hem ayrıl olmaz.Yok ileride şöyle böyle olacaktı diye iş mi olur kim biliyor yarını ? İstemiyorum demişsin ya ona göre söylüyorum aramamaya gayret et canım o ararsa resti çek gidiyorsan git böyle ara ara kendini hatırlatarak unutulmaz çık git ve bir daha ne ben arayayım ne sen de.Unutmak konusunda bir şey diyemem canım Allah kolaylık versin zor.

Bu işte bir iş var ama bilmiyorum bir erkek silerse siler öyle hem ağla zırla hem ayrıl olmaz.Yok ileride şöyle böyle olacaktı diye iş mi olur kim biliyor yarını ? İstemiyorum demişsin ya ona göre söylüyorum aramamaya gayret et canım o ararsa resti çek gidiyorsan git böyle ara ara kendini hatırlatarak unutulmaz çık git ve bir daha ne ben arayayım ne sen de.Unutmak konusunda bir şey diyemem canım Allah kolaylık versin zor.
Saol cnm amin bncede bisey var ama blmiyorm artık yorldm dusunuyorm okdr çok sevse tam kavusmusken biz olmaya az kalmsken beni yari yolda brakmaazdi artk kimseye inanicak gücüm kalmadi

Arkadslr dun gece hic yapmam dedigim bsey yaptm omeri aradm aglayarak resmen yalvardm kesin barsrdk normalde ama oda aglar gibi oldu seni cok seviyorm ama istemiyorm dedi saatlerce aptal gbi yalvardm snra knstuk barsmak istemiyorm yanlz kalmk istyorm pisman olucm ama istemiyorm dedi braz oncede bnde arrk istemdgmi vs soyledm oda dedi pisman olucm ama sn bnde hic btmiceksn dedi bn dedm son bi sans vereblrm oda istemiyorm bekleme dedi omur boyumu dedim evet dedi on yıl gecsese barsmicaz mi dedim oda istemiyorm dedi seni cok aeviyorm dedi ama bn kndme inanmiyorm ya elimde olmadan ariyorm agliyorm nedn boyle oldu kzlar yasayanlar varmi acaba Allah korusun ztn kmsenin başına vermesinama napcm bn artk

Ben yaşadım buna benzer anlamsız bir ayrılık..Asker dönüşü değişti aramaz sormaz oldu..Hareketleri tıpa tıp aynı biliyormusun..Sende kendimi gördüm inan..

tabi ki hoşgeldinnn :)
kendini tanıt biraz :)

Hoşbuldum :KK28:

yarışmaya katılmış gibi hissettim kendimi bir an :KK76:..Bahsedeyim kendimden..25 yaşındayım , henüz evililik teklifimi bile almadım..kısmetse ocak ayında tanışmaya gelecekler.seneye eylül gibi düğün düşünüyoruz...Çeyize dair hiçbirşeyim yok :KK48:

Hoşbuldum :KK28:

yarışmaya katılmış gibi hissettim kendimi bir an :KK76:..Bahsedeyim kendimden..25 yaşındayım , henüz evililik teklifimi bile almadım..kısmetse ocak ayında tanışmaya gelecekler.seneye eylül gibi düğün düşünüyoruz...Çeyize dair hiçbirşeyim yok :KK48:
bir an önce çeyize başlamalısın yoksa çok zor olur:KK53:

Back