Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Günaydın kızlar, güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle =) ...

Bugün cilt ve saç için maske, kür araştırma çılgınlığına kapıldım bu yaz temmuzun sonuna kadar evdeyim nasıl olsa, akşamları uygulayacağım inşallah kpss veya öyp ile atanırsam tertemiz bir yüzle yeni hayatıma başlayacağım

Günaydın :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsın maske ve kür için bir de atandığın zaman oh mis :)

bizede anlatırsın kürleri artık bakıma girmem lazım eylüle ne kaldı ki
Merhaba kızlar nasılsınız ?

ben iyiyim canım sen nasılsın

bizede anlatırsın kürleri artık bakıma girmem lazım eylüle ne kaldı ki

ben iyiyim canım sen nasılsın

Şu an inceliyorum kendi cildime uygun birkaç tane buldum, bunları haftalık aylık çizelge şeklinde hazırlamayı düşünüyorum bakalım. Saç için olanlara henüz bakmadım ama aklımda bir kaç kür var

KK'dan baktım cilt bakımı sayfalarında neler var neler kendi cilt tipinize uygun seçebilirsiniz nişana düğüne bebek gibi ciltlerimiz olsun inşallah :115: :123:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu takimi yaptricam da hangi speti yaptrsam karar veremedim kadifeyimi hasirimi aslında hasır istyrm ama szede sormak istedim smdiden teskkrler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398626782746.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 43
  • $1398626792539.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar bu takimi yaptricam da hangi speti yaptrsam karar veremedim kadifeyimi hasirimi aslında hasır istyrm ama szede sormak istedim smdiden teskkrler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunlar nedir ve ne içinn :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…