ben alinin kahvesini özel sunmayı planlıyorum ama bakalım
hatta sütlü sever kahveyi belki öyle yaparım keyifle içsin
O güzel günde bir güzellik yapalım dimi =)
bilmem kıyamayacağım herhalde ama o gün olan ruh halime de bağlı
Aynen ortam guzelse moralim yerindeyse yapicm inşallah ama değilse yapmam herlde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herşey güzel olur inşallah
Günaydın kızlar, güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle =) ...
Bugün cilt ve saç için maske, kür araştırma çılgınlığına kapıldımbu yaz temmuzun sonuna kadar evdeyim nasıl olsa, akşamları uygulayacağım inşallah kpss veya öyp ile atanırsam tertemiz bir yüzle yeni hayatıma başlayacağım
Günaydın :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsın maske ve kür için bir de atandığın zaman oh mis :)
Merhaba kızlar nasılsınız ?
bizede anlatırsın kürleri artık bakıma girmem lazım eylüle ne kaldı kiBugün cilt ve saç için maske, kür araştırma çılgınlığına kapıldımbu yaz temmuzun sonuna kadar evdeyim nasıl olsa, akşamları uygulayacağım inşallah kpss veya öyp ile atanırsam tertemiz bir yüzle yeni hayatıma başlayacağım
Merhaba kızlar nasılsınız ?
bizede anlatırsın kürleri artık bakıma girmem lazım eylüle ne kaldı ki
ben iyiyim canım sen nasılsın
Arkadaşlar bu takimi yaptricam da hangi speti yaptrsam karar veremedim kadifeyimi hasirimi aslında hasır istyrm ama szede sormak istedim smdiden teskkrler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir büyük iki kucuk havlu sabun lavanta kesesi canm bn nisan bohcasna ek olarak almak istyrm banyomda kullanicm inşallahbunlar nedir ve ne içinn :44:
inşallah canım, hep aklımda sen varsın biliyor musun senin az kaldıgı gunlerde daha benim vardı ya bana uzak geliyordu,
evet canım sen de bitirdin çok şükür artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?