- 4 Kasım 2012
- 1.496
- 880
- 123
Günaydin canim =) =)herkese günaydınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin canim =) =)herkese günaydınnn
Eki Görüntüle 1093295 Eki Görüntüle 1093300 kızlar sonunda karar verdim önce küçük yastıkları bulmuştum büyüğü nasıl olur diye düşününüp duruyordum onuda buldum takımmış zaten tam düşündüğüm gibi
kızlarrrr bana yardım edin pastacı bildiğiniz tanıdığınız güzel bir yer var mıı bi kaç yerden fiyat aldım 15 kişilik pastaya 250 lira fiyat verdi çok fazla değil mi ((( bahsettiğim kişiye özel pasta bu arada
son kararım bu yastıklarCokk guzel cok begendim bnu
Selam kizlar nasilsiniz?ne var ne yok.
Bu ara aA101e fena dadandim:)
iiyim canım sen nasılsın askerin döndü hasret gideriyomusunuz :107:
son kararım bu yastıklar
selam canım ben iyiyim sen nasılsın :)ben takip edemiyorum canım neler aldın
senin söz resimlerini heyecanla bekliyoruuummmm çok az kaldı çookk :)
yanlış anlamadıysam sanırım aynı haftaya denk geliyor değil mi ? Sevgilin gelme gününü biraz ertelese çünkü kuzenin senin sözüne gelmese kötü hissedersin belki kuzeninde öyle düşünebilir yine de karar senin :)
iyiyi yapmışsın canım
bende konuşma balonları için sözler buldumEki Görüntüle 1094702
Sen bayag yapmissin bisiler cokta guzel olmus.bn daha bu hazirliklara baslamadm.fikirlerim falan var tabi ama hazirligim yk daaha:)
Bnlari nisandami kullancaksin?
Bnde smdi eve gelirken Şok'a ugradim yine aldim bisiler:)bnm mutfagimin buyuk olmasi gerekiyo bol dolap olmali anca sıgıcam:))
bende çok iyiyim canım evet döndü canım işte 140 günün acısını çıkarmaya çalışıyoruz
Selam kizlar nasilsiniz?ne var ne yok.
Bu ara aA101e fena dadandim:)
ben kendimi durdurdum bu aralar :)
nişanda değil canım kullanırsam eger sözde olucak :) gerçi bi aklımda söz nişan bi arada olsun tek seferde kurtul diyo ama :)
bende hala fikir aşamasındayım ama artık kararlarım net o mu bu mu diye dşünmüyorum meleklerimi alsam yastıklar hazır sayılır :)
senin fikirler neler:)
Annemde soz nisan bir arada olsun diyo ama bn ayri olsun istiyorm.hersey olsun eksik olmasn istiyorm:)
Ben isteme ve soz bi arada olsn dusuncesindeyim.söz icn herhangi birsey yapmycam.acik bufe olr.soz tepsisi yapicam sade birsey.hediyelik olarakta kurabiye yaptircam o kdr.
Nisan icn fotograf cercevesi ve konusma balonlari yaptirmayi dusunuyorm bende.nisan hediyeligi.
Nisanda Masa duzenlemesini kendim yapma gbi bi dusuncem var bu ara.ama altindan kalkabilirmiym,istediklerimi yapmama izin verecek bi restaurant bulurmuyum blmiyorum.
iyilik canım bende şu ara yavaşladım tek tük şey almaya çalışıyorum ama bi kere başladım ya hep alasım geliyo aldıklarının fotosunu bekliyoruz
anladım canım düzenlerini çok fazla değiştirmediğin sürece tabi izin verirler
ayrıca istersen yaparsın hiç altından kalkabilir miyim diye düşünme
Organizasyon firmalarini takip ediyorm bu ara.begendigim fikirleri uygulamayi dusunuyorum.mesela nisanda suplalari aynadan yada camdan kestirsem peceteleri duZenlemesini ben yapsam.masa numaralari koysam.samdanlari restaurantin olsa:)begenmezsen mesela cam vazo icine canli cicekler koysam.byle bisiler dusunuyorm yani:)
Yakin arkadasim yapariz birlikte hallederiz kostururuz dedi
Günaydin herkese =)