• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlarrrr bana yardım edin pastacı bildiğiniz tanıdığınız güzel bir yer var mıı bi kaç yerden fiyat aldım 15 kişilik pastaya 250 lira fiyat verdi çok fazla değil mi :(((( bahsettiğim kişiye özel pasta bu arada

Sanirim hamur kaplamali yaptirmayi dusunuyosn.iyi ve kaliteli pastanelerde genelde dilim fiyati 7-12tl arasinda degisir.15kisilik pasta icn cok fazla fiyat almissin.20kisilik pasta en fazla 180olur dilim fiyatini 9tl den dusunursek

Bende iyiyim cnm:)
Dun 12li guveç kaselerden aldim.bide renkli kucuk firin kaseleri vrdi onlardan aldim.
Gecenlerde tepsi,lokumluk,cam kavanoz ve plastik 3boy kase aldm.

iyiyi yapmışsın canım
bende konuşma balonları için sözler buldum $10245501_584945421613571_8916122990130894617_n.jpg :9:

senin söz resimlerini heyecanla bekliyoruuummmm çok az kaldı çookk :)

yanlış anlamadıysam sanırım aynı haftaya denk geliyor değil mi ? Sevgilin gelme gününü biraz ertelese çünkü kuzenin senin sözüne gelmese kötü hissedersin belki kuzeninde öyle düşünebilir yine de karar senin :)

Sevgilimde bursada zaten cnm :) ama söz bi ay sonra olucakms başkasının sozu cikti smdi annem onlarla gdicek bzde kuzenimn söz nisan bir olucak Rabbim nasip ederse o zmn gdicez cnm en son sevgililer gununden bi hafta önce bulsmstuk 9 gun snra gelck sevdgim 9 gun kaldi baya uzun gorusemedik çok özledik bu sefer :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
iyiyi yapmışsın canım
bende konuşma balonları için sözler buldumEki Görüntüle 1094702 :9:

Sen bayag yapmissin bisiler cokta guzel olmus.bn daha bu hazirliklara baslamadm.fikirlerim falan var tabi ama hazirligim yk daaha:)
Bnlari nisandami kullancaksin?
Bnde smdi eve gelirken Şok'a ugradim yine aldim bisiler:)bnm mutfagimin buyuk olmasi gerekiyo bol dolap olmali anca sıgıcam:))

Son düzenleme:
Sen bayag yapmissin bisiler cokta guzel olmus.bn daha bu hazirliklara baslamadm.fikirlerim falan var tabi ama hazirligim yk daaha:)
Bnlari nisandami kullancaksin?
Bnde smdi eve gelirken Şok'a ugradim yine aldim bisiler:)bnm mutfagimin buyuk olmasi gerekiyo bol dolap olmali anca sıgıcam:))

ben kendimi durdurdum bu aralar :)
nişanda değil canım kullanırsam eger sözde olucak :) gerçi bi aklımda söz nişan bi arada olsun tek seferde kurtul diyo ama :)
bende hala fikir aşamasındayım ama artık kararlarım net o mu bu mu diye dşünmüyorum meleklerimi alsam yastıklar hazır sayılır :)
senin fikirler neler:)

bende çok iyiyim canım :nazar: evet döndü canım işte 140 günün acısını çıkarmaya çalışıyoruz :1::1:

ne güzel canım bi daha hiç ayrı kalmazsınız inşallah :nazar: sizin gibi kavuşan çiftleri görünce biraz daha cesaret geliyo bende ilerde beklicem çünkü :31:

ben kendimi durdurdum bu aralar :)
nişanda değil canım kullanırsam eger sözde olucak :) gerçi bi aklımda söz nişan bi arada olsun tek seferde kurtul diyo ama :)
bende hala fikir aşamasındayım ama artık kararlarım net o mu bu mu diye dşünmüyorum meleklerimi alsam yastıklar hazır sayılır :)
senin fikirler neler:)

Annemde soz nisan bir arada olsun diyo ama bn ayri olsun istiyorm.hersey olsun eksik olmasn istiyorm:)
Ben isteme ve soz bi arada olsn dusuncesindeyim.söz icn herhangi birsey yapmycam.acik bufe olr.soz tepsisi yapicam sade birsey.hediyelik olarakta kurabiye yaptircam o kdr.
Nisan icn fotograf cercevesi ve konusma balonlari yaptirmayi dusunuyorm bende.nisan hediyeligi.
Nisanda Masa duzenlemesini kendim yapma gbi bi dusuncem var bu ara.ama altindan kalkabilirmiym,istediklerimi yapmama izin verecek bi restaurant bulurmuyum blmiyorum.

Annemde soz nisan bir arada olsun diyo ama bn ayri olsun istiyorm.hersey olsun eksik olmasn istiyorm:)
Ben isteme ve soz bi arada olsn dusuncesindeyim.söz icn herhangi birsey yapmycam.acik bufe olr.soz tepsisi yapicam sade birsey.hediyelik olarakta kurabiye yaptircam o kdr.
Nisan icn fotograf cercevesi ve konusma balonlari yaptirmayi dusunuyorm bende.nisan hediyeligi.
Nisanda Masa duzenlemesini kendim yapma gbi bi dusuncem var bu ara.ama altindan kalkabilirmiym,istediklerimi yapmama izin verecek bi restaurant bulurmuyum blmiyorum.

anladım canım düzenlerini çok fazla değiştirmediğin sürece tabi izin verirler :16:
ayrıca istersen yaparsın hiç altından kalkabilir miyim diye düşünme:9:

iyilik canım bende şu ara yavaşladım tek tük şey almaya çalışıyorum ama bi kere başladım ya hep alasım geliyo :1: aldıklarının fotosunu bekliyoruz :34:

Bn misafirlik yemek takimini halletmeyi dusunuyodm ki dayimla yengem yemek takimi ve ckb setini biz alicaz demis.onu cikardim sayiyorm aradan o yuzden:)
Bnde yavasladim gbi aslinda kasmıyorum yani artk ama gordukce eksiklerimi aliyorm.bgnde iş cikisi eve gelirken ugradim aldim bisiler.
Tabi koyarim bi ara:)
Sendende bekliyoruz:)

anladım canım düzenlerini çok fazla değiştirmediğin sürece tabi izin verirler :16:
ayrıca istersen yaparsın hiç altından kalkabilir miyim diye düşünme:9:

Organizasyon firmalarini takip ediyorm bu ara.begendigim fikirleri uygulamayi dusunuyorum.mesela nisanda suplalari aynadan yada camdan kestirsem peceteleri duZenlemesini ben yapsam.masa numaralari koysam.samdanlari restaurantin olsa:)begenmezsen mesela cam vazo icine canli cicekler koysam.byle bisiler dusunuyorm yani:)
Yakin arkadasim yapariz birlikte hallederiz kostururuz dedi

Organizasyon firmalarini takip ediyorm bu ara.begendigim fikirleri uygulamayi dusunuyorum.mesela nisanda suplalari aynadan yada camdan kestirsem peceteleri duZenlemesini ben yapsam.masa numaralari koysam.samdanlari restaurantin olsa:)begenmezsen mesela cam vazo icine canli cicekler koysam.byle bisiler dusunuyorm yani:)
Yakin arkadasim yapariz birlikte hallederiz kostururuz dedi

çok güzel keyifli olur :)
bu kadarcık şeye izin verirler diye düşünüyorum canım:9:
bu en yakın arkadaşların çektiği ne hiç bilmem bende bi arkadaşım için çok koşturmuştum gecem gündüzüm birbirine girmişti elimizde listelerle dolaşıyoduk:1:

Back