• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Arkadaşlar bu takimi yaptricam da hangi speti yaptrsam karar veremedim kadifeyimi hasirimi aslında hasır istyrm ama szede sormak istedim smdiden teskkrler :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence hasır sepet canım :)
herkeze günaydın :3::3::3:

günaydın kızlarrrrrrr:16:

Gunaydin cnm herkze :1:

herkese günaydınn mutlu günlerrr:16:

Kızlar haftaya hafta sonu sevgilim buraya gelicek Allahim izin verirse ama bu hafta sonunda kuzenimn sözü var oda bursada sizce gtsem mi yoksa gtmesemmi sozlusude sevgilimn yakn arkadaşı

evet canım sen de bitirdin çok şükür artık :)

senin söz resimlerini heyecanla bekliyoruuummmm çok az kaldı çookk :)

Kızlar haftaya hafta sonu sevgilim buraya gelicek Allahim izin verirse ama bu hafta sonunda kuzenimn sözü var oda bursada sizce gtsem mi yoksa gtmesemmi sozlusude sevgilimn yakn arkadaşı

yanlış anlamadıysam sanırım aynı haftaya denk geliyor değil mi ? Sevgilin gelme gününü biraz ertelese çünkü kuzenin senin sözüne gelmese kötü hissedersin belki kuzeninde öyle düşünebilir yine de karar senin :)

Selam kızlar =) az kalsın başka bir konuya cevap yazıyordum buraya yazarmış gibi isim 2015 sözlenecekler fln o grubun da :D son andan sayfa sayısından fark ettim :52:

Son düzenleme:
kızlarrrr bana yardım edin pastacı bildiğiniz tanıdığınız güzel bir yer var mıı bi kaç yerden fiyat aldım 15 kişilik pastaya 250 lira fiyat verdi çok fazla değil mi :(((( bahsettiğim kişiye özel pasta bu arada

Back