• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Günaydın kızlar, güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle =) ...

Bugün cilt ve saç için maske, kür araştırma çılgınlığına kapıldım :D bu yaz temmuzun sonuna kadar evdeyim nasıl olsa, akşamları uygulayacağım :D inşallah kpss veya öyp ile atanırsam tertemiz bir yüzle yeni hayatıma başlayacağım :16:

Bugün cilt ve saç için maske, kür araştırma çılgınlığına kapıldım :D bu yaz temmuzun sonuna kadar evdeyim nasıl olsa, akşamları uygulayacağım :D inşallah kpss veya öyp ile atanırsam tertemiz bir yüzle yeni hayatıma başlayacağım :16:

Günaydın :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsın maske ve kür için bir de atandığın zaman oh mis :)

bizede anlatırsın kürleri artık bakıma girmem lazım eylüle ne kaldı ki:9:
Merhaba kızlar nasılsınız ?

ben iyiyim canım sen nasılsın:16:

bizede anlatırsın kürleri artık bakıma girmem lazım eylüle ne kaldı ki:9:

ben iyiyim canım sen nasılsın:16:

Şu an inceliyorum kendi cildime uygun birkaç tane buldum, bunları haftalık aylık çizelge şeklinde hazırlamayı düşünüyorum bakalım. Saç için olanlara henüz bakmadım ama aklımda bir kaç kür var :D

KK'dan baktım cilt bakımı sayfalarında neler var neler :D kendi cilt tipinize uygun seçebilirsiniz :34: nişana düğüne bebek gibi ciltlerimiz olsun inşallah :12: :32: :115: :123:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu takimi yaptricam da hangi speti yaptrsam karar veremedim kadifeyimi hasirimi aslında hasır istyrm ama szede sormak istedim smdiden teskkrler :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398626782746.jpg
    $1398626782746.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 42
  • $1398626792539.jpg
    $1398626792539.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar bu takimi yaptricam da hangi speti yaptrsam karar veremedim kadifeyimi hasirimi aslında hasır istyrm ama szede sormak istedim smdiden teskkrler :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunlar nedir ve ne içinn :44:

Back