• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Günaydin herkese =)
Ayni benim de sinavlar bitti tatil verdim kendime =) ama hic firsatim olmadi buraya gelmeye. Sınavların nasıldı? =)

Ben de iyiyim sagol =) nasildi sinavlar?
=)
iyi geliyo sonuçlar canım senin nasıldı? :)
kızlarrr cuma günü a101 e bardak altlıkları kurabiyelik filan gelmiş ben hiç görmedim duymadım bileniniz var mı:53:
bizim burdakinde yoktu canım bazen satılmayan eski ürünleri tekrar koyuyolar ama prş için getirdikleri kolileri gördümm çaktırmadan baktım biraz 9:

canım cok güzel olmuş ellerine saglık, nerden aldın malzemeleri ?
Sitenin linkini bilgisayardan girdigimde özel mesaj atarim =) sagol canim =)

Çok güzel olmuşlar cnm bncede para kazanablrsin bu ciciseyleri yaparak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkürler =) Ay bilmiyorum ya, olabilir tabi de geliştirmek lazim =D

iyi geliyo sonuçlar canım senin nasıldı? :)

bizim burdakinde yoktu canım bazen satılmayan eski ürünleri tekrar koyuyolar ama prş için getirdikleri kolileri gördümm çaktırmadan baktım biraz 9:

İyi gibi benim de 2snden 70, 2 tanesinden 100 aldim =D yds puanim da 85 geldi, hepsi anlasmis gibi =D

harika olmuş canım :16:

Sagol Ceren =)

cok teşekkür ederim kızlar size inşallah darısı tüm bekleyeblerin ve bekleyeceklerin başına :16:

sevgilim bana sürpriz yaptı vee dün geldi akşam işten cıkmadan bir baktım kapıdan giriyor :16::16:
cok cok mutlu oldum :16:

işte bu asker dönüşü sürprizlerine kavuşmalarına bayılıyorum sırf bunun için beklenir onca zaman ya :)
Allah başka ayrılık vermesin canım benim :)

çok tatlı olmuşlar :)

Teşekkürler canım =)

Bugün elbisemi kısalttırdım =) ayakkabılarım takılarım hazır, bir tek çantam kaldı o da bulunur sanırım kolayca diye erteliyorum şimdilik :D sizce baloda erkek arkadaşım ne giymeli ? siyah takım elbise giyecek ama ceketini çıkarır içerde. Kravat takmasını istemiyorum. beyaz gömlek mi giysin :44: :52:

Teşekkürler canım =)

Bugün elbisemi kısalttırdım =) ayakkabılarım takılarım hazır, bir tek çantam kaldı o da bulunur sanırım kolayca diye erteliyorum şimdilik :D sizce baloda erkek arkadaşım ne giymeli ? siyah takım elbise giyecek ama ceketini çıkarır içerde. Kravat takmasını istemiyorum. beyaz gömlek mi giysin :44: :52:

canım elbisenin rengi ne italyan kesim takım elbiselere ince kravat çok yakışıyo şahsen ben siyah gömlek üstüne siyah ince kravat cok seviyorum tarz duruyo beyazada güzel durur neden istemiyosun kravat?

Teşekkürler canım =)

Bncede olur cnm kravatta tablr ama çok resmi gbi olblr :)

Bncede olur cnm kravatta tablr ama çok resmi gbi olblr :)

canım elbisenin rengi ne italyan kesim takım elbiselere ince kravat çok yakışıyo şahsen ben siyah gömlek üstüne siyah ince kravat cok seviyorum tarz duruyo beyazada güzel durur neden istemiyosun kravat?

Siyah takim elbisesi. Kravat istemiyorum cünkü kapali mekan oynaycz fln zaten cok daralir bir de kravat takip bunalmasin dedim. Beyaz gömlek giymem dedi bugün sordum =D siyah alcaz o yüzden =D

Son düzenleme:
Back