- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
herkeze günaydın
günaydın kızlarrrrrrr
bence hasır sepet canım :)Arkadaşlar bu takimi yaptricam da hangi speti yaptrsam karar veremedim kadifeyimi hasirimi aslında hasır istyrm ama szede sormak istedim smdiden teskkrler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkeze günaydın
günaydın kızlarrrrrrr
Gunaydin cnm herkze
bence hasır sepet canım :)
herkese günaydınn mutlu günlerrr
evet canım sen de bitirdin çok şükür artık :)
yanlış anlamadıysam sanırım aynı haftaya denk geliyor değil mi ? Sevgilin gelme gününü biraz ertelese çünkü kuzenin senin sözüne gelmese kötü hissedersin belki kuzeninde öyle düşünebilir yine de karar senin :)Kızlar haftaya hafta sonu sevgilim buraya gelicek Allahim izin verirse ama bu hafta sonunda kuzenimn sözü var oda bursada sizce gtsem mi yoksa gtmesemmi sozlusude sevgilimn yakn arkadaşı
Eki Görüntüle 1093295 Eki Görüntüle 1093300 kızlar sonunda karar verdim önce küçük yastıkları bulmuştum büyüğü nasıl olur diye düşününüp duruyordum onuda buldum takımmış zaten tam düşündüğüm gibi
Çok güzel yaaSeninkiler morlu olacak ama ben bu pudraya bayıldım acaba yeni elbise mi alsam nişana ya pudra rengi bibloyu bulabildin mi istediğin gibi?
henüz bakamadım canım ya
Eki Görüntüle 1093295 Eki Görüntüle 1093300 kızlar sonunda karar verdim önce küçük yastıkları bulmuştum büyüğü nasıl olur diye düşününüp duruyordum onuda buldum takımmış zaten tam düşündüğüm gibi
herkese günaydınnn
herkese günaydınnn
günaydınnnGünaydın canım nasılsın?
çok hoşmuş canım bu renkler de cok uyumlu güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?