Siyah, istemiyorum cünkü kapali mekan oynaycz fln zaten cok daralir bir de kravat takip bunalmasin dedim. Beyaz gömlek giymem dedi bugün sordum =D siyah alcaz o yüzden =D
siyah iyidir asildir canım boğmaz ya hatırlıyorum kaanla bi düğüne gitmiştik kapalı mekanda siyah gömlek giymişti gayette hoştu giysi kıyafet bi yere kadar siz eğlenmenize bakın canım
işte bu asker dönüşü sürprizlerine kavuşmalarına bayılıyorum sırf bunun için beklenir onca zaman ya :)
Allah başka ayrılık vermesin canım benim :)
Teşekkürler canım =)
Bugün elbisemi kısalttırdım =) ayakkabılarım takılarım hazır, bir tek çantam kaldı o da bulunur sanırım kolayca diye erteliyorum şimdiliksizce baloda erkek arkadaşım ne giymeli ? siyah takım elbise giyecek ama ceketini çıkarır içerde. Kravat takmasını istemiyorum. beyaz gömlek mi giysin :44:
amin canım allah kimseye uzun ayrılık yasatmasın
canım sonradan kararını vermişsin sanırım bende yeni gördum ceren gibi siyah gömlek taraftarıyım bende
iyi eğlenceler
huu huuuu herkes neredee?
Çok mutlu huzurlu saglikli ve calisanlar için çabucak ve guzel gecicek bi gün olsun inşallah gunaydin kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben burdayım canım iş okul seminerler derken vakit bulamıyorumhuu huuuu herkes neredee?
Çok mutlu huzurlu saglikli ve calisanlar için çabucak ve guzel gecicek bi gün olsun inşallah gunaydin kızlar
Herkese günaydııınnnn :)
Aşk dolu bir güne merhabaaaaaa
Evt sessiz kaldi buralar cnm çok güzel bi fikir bnde yapiyim bundan ama tuzlu kahve yapmaya dusnuyorum hala
ben yapmayacağım herhalde tuzlu kahveyi
Neden cnm bnmki kendi istyo tuzlu kahveyi :)
Çooooooooook güzel bir fikir, azcık önden korkutup sonra bu güzel bir fikirsevgilim hayatta içmez tuzlu gerçi normalini de içirebilirsem o gün iyi de Ben sevdim bu fikri =) ben annemlerin fincanlarına da bağlayacağım kurdele herkes farklı içiyor karışmasın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?