- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Doktora şikayet edeceksin aslında, iyi bir azarlayacak önce sorması lazım ne için geldiniz, evli misin bekar mı, şikayet nedir. Bazı insanlar gerçekten garip
nerde deli var beni buluyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora şikayet edeceksin aslında, iyi bir azarlayacak önce sorması lazım ne için geldiniz, evli misin bekar mı, şikayet nedir. Bazı insanlar gerçekten garip
Kızlar iki secenegim var bz mor olani bgndik ama KK ya sormadan karar alınmaz dmi ama :) söz tepsimi bunu ypmayi dsnuyorum suslicm tabi içine gri rengi bu yastktan yapicm başka bsey bulmazsam sade ve sık bi dusuncm var eğer yapablrsem tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2020 de sozlenekler gelebilirmi?
Hoş benim o tarihede umudum yok
kesinlikle mor :) ve gri püsküllü olsun :)
acaba tepsiye koymasan mı diye düşündüm ama canım biraz küçük ya tepsi için kuğu düşünebilirsin
hoşgeldinnn bu kadar umutsuzz olmaa
2020 de sozlenekler gelebilirmi?
Hoş benim o tarihede umudum yok
Tavsiyelern için teskkurler cnm kuğu yada midye gbi ufak şeyler aradm etrafımda bulamadım resmi ornek olsn die koydm ama tepsiye yaprsam mink bisey yapcm bas harflerimizi yazcm ona ama önce eminonune gidip dolasmam lazm kesin baska şeyler bulurum smdi gidemiyorm heveslendm yapiorm ama inşaallah sonunda mutlu olurum emeklerme değer
umutsuzluğa kplma cnm hc belli olmuyor bu isler bizden önce bile gdeblrsn hoşgeldin aramza
Hosbulduk cnm.umutsuz bile değilim. O kadar yani
Sevgilim bile yok.yalnizim dostlarim yalnızım yalnız
eminönünde vardır tabi :) şarkhana ugra mutlaka bende niyetleniyorum ama gidemedim bir türlü :)
kararsız kaldığım için öylece duruyor benim yastıklar
Gidecek yerim bile yok anneme kustum
Nie kararsızsn cnm
süslemesi için kararsızım canım nasıl bişey olsa bilmiyorum
Senn yastgn gayet hostu cnm sade ve sık <3
o ilk hali işte canım bide o yastıklar süslencek :)