- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
bence ayrı ayrı yaz canım
Ömer boyle olsun isimlerimiz bile ayrilmadn dedi ciddi bi seklde ve bzi etrafmzdakilrde genelde ömerve die taniyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ömer boyle olsun isimlerimiz bile ayrilmasn dedi ciddi bi seklde ve bzi etrafmzdakilrde genelde ömerve die taniyo onun için ve yaptgm hedyelelre bukdrni zor sgdrdm omer merve soz verdik yazrsm sgmz kararsız kaldm cnm
Arkadaşlar bildigiz gibi bnm adım merve erkek arkadasimin adı ömer smdi bz söz hediyemizin üzerine ömerve yazmayı dusunuyoruz sizce ayri ayrimi yazmaliym yoksa ömerve olurmu
bence ayrı yazma canım böyle bile biraz kalabalık geldi benim gözüme ayrı yazarsan hiç sıgmaz sanırım ömerve daha tatlı duruyo
Anlaşılıyor ömerve dmi cnm
Sagol canim =) evet askıdakinden farkli duruyor =)canım elbise uzerinde daha da bir güzel göründü bana cok yakışmıs,
Soz icn sadece kurabiye yaptrcam.nisan disarda olcak yine baska kurabiye yaptirirm birde nisan hediyesi yaptirirm bu sefer masalara koyarim yada stand yapmayi dusunuyorm.nisan icn dusndklerim var ama daha belirsiz:)kurabiyeleri kuZenimin arkadasi varmis 1TL den yaptirirm dedi:)
çok yakışmış canım
çok yakışmış canım
kızlar bu arada bana dua edin yaa korkuyorum bugün kadın doğum uzmanına gittim düzensizliğim var diye kontrollerde yumurtalıklarımda minik karartılar gördü doktor...
söktürücü verdi 3 günümde kontrole gidicem hormon testi yapıcak nolur değerlerim normal çıksın
İnsallah cok önemli bisey degildir canim.
kızlar bu arada bana dua edin yaa korkuyorum bugün kadın doğum uzmanına gittim düzensizliğim var diye kontrollerde yumurtalıklarımda minik karartılar gördü doktor...
söktürücü verdi 3 günümde kontrole gidicem hormon testi yapıcak nolur değerlerim normal çıksın
tabi canım zaten bunu anlamayanlar zahmet edip sizin özel gününüze gelmesin
Ömer boyle olsun isimlerimiz bile ayrilmasn dedi ciddi bi seklde ve bzi etrafmzdakilrde genelde ömerve die taniyo onun için ve yaptgm hedyelelre bukdrni zor sgdrdm omer merve soz verdik yazrsm sgmz kararsız kaldm cnm
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
sığdırma konusunda haklısın ama kimisi de çok basit görebilir hani isim birleştirmek sıradan gelebilir ben o yüzden söyledim ayrı ayrı karar verirsen yazı için başka bir şey seçebilirsin boncuk işleme gibi kum boncuklar daha az yer kaplar tabi karar senin sonuçta hediyeliklerin her evde yer alacak belki pasta için o şekilde düşünebilirsin yazıyı
inşallah canım doktor kötümser konuşmadı çok tatlı bi kadındı ama o asistan yok mu
Sanki kendileri çok şey biliyorlar dimi ilaçla düzelir canım merak etme =)
ilk sorusu kaç yıllık evlisiniz oldu deli mi ne
Kadın doğuma giden herkes evli oluyor ya cahillik işte
gülsem mi ağlasam mı bilemedim işin en kötüsü ultrasyon bakmayı akıl edemedi şöyle oturun dedi benim bildiğim bekarlar böyle muayne edilmiyor dedim ben şey sandım diyor
ne sandınız bilmiyorum ama doktor gelene kadar lütfen susun dedim