• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

gerçekten beğendim rengi falan çok güzel birazcık süslemek istiyor o kadar istersen şeker yastıktan bir örnek yap ona göre bakalım olur mu ? :)

Olur cnm ypicm ztn is ckisini iple cekiyorum eve gidip yapmak için :16:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işteyim canım gunluk calışma devam :1: ay evet az kaldı iyi oda ama artık sıkıldı birde zaman az kaldıkca daha da cok heyecan yapıyor insan
haftaya bugun akşam yanımda :1: gecsin su 3 hafta bir an önce :1:

nasıl haftaya bu akşam yanında 22 sinde gelmeyecek mi ? :)

İyi düşünmüşsün canım =) biz de öyle düşündük =) kurabiye yaptırcaz nişanımızda evde olursa =) ya da kendim yapıcam burda 3 tlden yapıyorlar en basitini :53:

Soz icn sadece kurabiye yaptrcam.nisan disarda olcak yine baska kurabiye yaptirirm birde nisan hediyesi yaptirirm bu sefer masalara koyarim yada stand yapmayi dusunuyorm.nisan icn dusndklerim var ama daha belirsiz:)kurabiyeleri kuZenimin arkadasi varmis 1TL den yaptirirm dedi:)

canım beraber olacağı için zaten o söz hediyeliği olmuş oluyor benimde kısmetse beraber olacak bende hediyeliğimi söz hediyesi olarak dağıtacağım küçük yastık ' bir yastıkta kocamak için söz verdik ' diye .Başka bir şey yaptırmayacağım.

Buyuk bi sepet yaptiririm icine kurabiyeler koyulur kardesim dagitr diye dusundum.yani bu hediyelik sayilirmi blmiyorm:)baska bisi yapmayi dusunmuyorm.

Arkadaşlar bildigiz gibi bnm adım merve erkek arkadasimin adı ömer smdi bz söz hediyemizin üzerine ömerve yazmayı dusunuyoruz sizce ayri ayrimi yazmaliym yoksa ömerve olurmu

Arkadaşlar bildigiz gibi bnm adım merve erkek arkadasimin adı ömer smdi bz söz hediyemizin üzerine ömerve yazmayı dusunuyoruz sizce ayri ayrimi yazmaliym yoksa ömerve olurmu

bence ayrı ayrı yaz canım

Back