Suslcm cnm ama bugün inşallah bitanede seker yastik ypicam hangisi hosuma gderse ondan ypicam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım bekliyoruz o zman onuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suslcm cnm ama bugün inşallah bitanede seker yastik ypicam hangisi hosuma gderse ondan ypicam :)
gerçekten beğendim rengi falan çok güzel birazcık süslemek istiyor o kadar istersen şeker yastıktan bir örnek yap ona göre bakalım olur mu ? :)
Tamam dene bakalım =) ben okula gidiyim artık bugün ders anlatmam gerekiyor biraz hazırlanmak iyi olacak kolay gelsin =)
Anladm cnm ama boyu büyük olu o o zmn şuan bile büyük kucultmye calsyrm ama snn dedgnide deneyim :)
işteyim canım gunluk calışma devam ay evet az kaldı iyi oda ama artık sıkıldı birde zaman az kaldıkca daha da cok heyecan yapıyor insan
haftaya bugun akşam yanımda gecsin su 3 hafta bir an önce
yok canım yalnış yazmısım 3 hafta sonra bugun olacak onasıl haftaya bu akşam yanında 22 sinde gelmeyecek mi ? :)
yok canım yalnış yazmısım 3 hafta sonra bugun olacak o
3 hafta ne ki canım hemencik geçer gider :)
evet canım 5 aydan sonra hiç bişey geliyor, sen nasılsın daha napıyrsun sınavların başladı mı?
yok canım 14 ünde başlayacak 18 inde bitecek az kaldı ama hiç çalışmıyorum ne yapacağım bilmem
eee nasıl olacak o zman ,
sıkışacağım baya ama bir şekilde halledeceğim artık hafta sonu başlarım çalışmaya
İyi düşünmüşsün canım =) biz de öyle düşündük =) kurabiye yaptırcaz nişanımızda evde olursa =) ya da kendim yapıcam burda 3 tlden yapıyorlar en basitini
canım beraber olacağı için zaten o söz hediyeliği olmuş oluyor benimde kısmetse beraber olacak bende hediyeliğimi söz hediyesi olarak dağıtacağım küçük yastık ' bir yastıkta kocamak için söz verdik ' diye .Başka bir şey yaptırmayacağım.
Buyuk bi sepet yaptiririm icine kurabiyeler koyulur kardesim dagitr diye dusundum.yani bu hediyelik sayilirmi blmiyorm:)baska bisi yapmayi dusunmuyorm.
güzel olmuş canım :)Eki Görüntüle 1047168
böyle bişey yaptım kızlar arkasına püskül yada kurdele ve mıkatıs takıcam sizce nasıl olmuş
güzel olmuş canım :)
çok yakışmış canım
Arkadaşlar bildigiz gibi bnm adım merve erkek arkadasimin adı ömer smdi bz söz hediyemizin üzerine ömerve yazmayı dusunuyoruz sizce ayri ayrimi yazmaliym yoksa ömerve olurmu