• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Günaydin kizlarr.Söz ve isteme birlikte olr diye dsunuyorumm.Sözde herhangi bir hediyelik vermemeye karar verdim.Sadece söz kurabiyesi yptrcam paketlenip kurdaleyle baglancak bi sepet icine kydurcam.Açık bufe tarzi masada kurulcak ztn.Sözde hediye vrmek mantikli glmiyor bna.Sevgilimle knstum oda sözde hediyeye grk yk kurabiye olr dedi.

İyi düşünmüşsün canım =) biz de öyle düşündük =) kurabiye yaptırcaz nişanımızda evde olursa =) ya da kendim yapıcam burda 3 tlden yapıyorlar en basitini :53:

İyi yapmssn cnm bnm yastgm olmusmu gotdnmu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet, yorum yapmıştım ama arada kaynamış demek ki =) beğendim güzel olmuş, püskül kullanabilirsin =) aklıma bir de acaba kalp şeklinde olsa nasıl olur diye geldi =) benim kırmızı kadife kalpli yatığım var birden ona benzettim :D

Evet, yorum yapmıştım ama arada kaynamış demek ki =) beğendim güzel olmuş, püskül kullanabilirsin =) aklıma bir de acaba kalp şeklinde olsa nasıl olur diye geldi =) benim kırmızı kadife kalpli yatığım var birden ona benzettim :D

Oda olablr cnm ama bnde btanede seker yastk ypicm ayni yaziyi yazıp ona gore karar vercm de seker yastk sence nasl olur :)

Oda olablr cnm ama bnde btanede seker yastk ypicm ayni yaziyi yazıp ona gore karar vercm de seker yastk sence nasl olur :)

Güzel olabilir =) taşların tonunda ipler veya kurdele ile de yanlardan bağlarsın =)

Evt cnm dencm bugün bitane onuda paylsrm hep beraber karar verrz artık :)

Tamam dene bakalım =) ben okula gidiyim artık bugün ders anlatmam gerekiyor biraz hazırlanmak iyi olacak :D kolay gelsin =)

Gercktn begndnmi cnm çok sevindim şeker yastgimi yapsam bnumu karaszm seker yastgnn ustnde ayni yazi olacak hangisi daha güzel olur cnm

gerçekten beğendim rengi falan çok güzel birazcık süslemek istiyor o kadar istersen şeker yastıktan bir örnek yap ona göre bakalım olur mu ? :)

Günaydin kizlarr.Söz ve isteme birlikte olr diye dsunuyorumm.Sözde herhangi bir hediyelik vermemeye karar verdim.Sadece söz kurabiyesi yptrcam paketlenip kurdaleyle baglancak bi sepet icine kydurcam.Açık bufe tarzi masada kurulcak ztn.Sözde hediye vrmek mantikli glmiyor bna.Sevgilimle knstum oda sözde hediyeye grk yk kurabiye olr dedi.

canım beraber olacağı için zaten o söz hediyeliği olmuş oluyor benimde kısmetse beraber olacak bende hediyeliğimi söz hediyesi olarak dağıtacağım küçük yastık ' bir yastıkta kocamak için söz verdik ' diye .Başka bir şey yaptırmayacağım.

Eki Görüntüle 1047168

böyle bişey yaptım kızlar arkasına püskül yada kurdele ve mıkatıs takıcam sizce nasıl olmuş :16:
canım yastıgını bende begendim guzel olmus biraz daha süsleyerek daha hoş olacaktır.

Herkese günaydııınnn aşk dolu bir gün diliyorum :16:

günaydın Özge'cim hepimize inşallah

Eki Görüntüle 1047242

Bu da elbisem =) kısalacak biraz:D

canım elbise uzerinde daha da bir güzel göründü bana cok yakışmıs, :16:

Eki Görüntüle 1047168

böyle bişey yaptım kızlar arkasına püskül yada kurdele ve mıkatıs takıcam sizce nasıl olmuş :16:

canım internetten yastıklara bakarken yastığın ortasını şu şekilde yapıp mesela boncuk diyelim onun üst kısmına ÖMERVE yazıp yastığın alt kısmına SÖZ VERDİK yazsan ama düz şekilde değil isimleriniz yastığın şekli ile yuvarlak oluşturur gibi söz verdik kısmı da u şekli gibi yazılsa olmaz mı ? Anlatabilmişimdir inşallah :)
$43902548_tn70_0.jpg

canım internetten yastıklara bakarken yastığın ortasını şu şekilde yapıp mesela boncuk diyelim onun üst kısmına ÖMERVE yazıp yastığın alt kısmına SÖZ VERDİK yazsan ama düz şekilde değil isimleriniz yastığın şekli ile yuvarlak oluşturur gibi söz verdik kısmı da u şekli gibi yazılsa olmaz mı ? Anlatabilmişimdir inşallah :)
Eki Görüntüle 1047399

Anladm cnm ama boyu büyük olu o o zmn şuan bile büyük kucultmye calsyrm ama snn dedgnide deneyim :)

bende iyiyim canım napıyorsun askerin nasıl ? az kaldı kavuşacaksın:16:

işteyim canım gunluk calışma devam :1: ay evet az kaldı iyi oda ama artık sıkıldı birde zaman az kaldıkca daha da cok heyecan yapıyor insan
3 hafta sonra bugun akşam yanımda :1: gecsin su 3 hafta bir an önce :1:

Son düzenleme:
canım yastıgını bende begendim guzel olmus biraz daha süsleyerek daha hoş olacaktır.

günaydın Özge'cim hepimize inşallah

canım elbise uzerinde daha da bir güzel göründü bana cok yakışmıs, :16:

Suslcm cnm ama bugün inşallah bitanede seker yastik ypicam hangisi hosuma gderse ondan ypicam :)

Back