• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar hepinize günaydın :16:

bebegin benim cok hozuma gitti canımi cok hoş görnüyor, birde el emegi olunca cok cok daha güzel, yatak ortüsünü sormussun canım bende dusunmuyorum, benim saten annemin yaptıgı pike takımım var zaten ilk onu sermeyi dusunuyoru mesela

sağol canım evet el emeği olunca daha güzelmiş gibi geliyor =) güzel olur canım pike takımı =)

Başladım bile cnm bitiryim bi tane deneme ypiyorum gostercm szlere :16:

hadi bakalım, merakla beklemekteyim =) ben de kına için keseler düşünüyorum =) kırmızı, altın detaylı fln =)
Eki Görüntüle 1046570

şirin görünüyorlar =) ben üst kısmından yaldızlı bir iple kına poşeti gibi birşeyler bağlamayı düşünüyorum sarkacak şekilde fes gibi birşeyler bilmiyorum :D

Bunu bnde dusunuyorm kızlar valla bana kalsa bn söz tarhim ksnlesnce yapicktm boyle şeyleri sizi görünce gaza gldm bde Askm ailesiyle knusup inşallah kesinleşti gibi bsey olunca yapiym bari diorm söz tepsinizi nasıl yapicksnz :1:

Bunu bnde dusunuyorm kızlar valla bana kalsa bn söz tarhim ksnlesnce yapicktm boyle şeyleri sizi görünce gaza gldm bde Askm ailesiyle knusup inşallah kesinleşti gibi bsey olunca yapiym bari diorm söz tepsinizi nasıl yapicksnz :1:

$suslu-nisan-tepsisi-ve-makasi-.jpg $kalptepsi.jpg

Ben bu tarz ahşap bişeyler istiyorum =) belki boyayıp üzerine kurdele nakışı bir desen fln oluşturup üzerini camla kaplayacağım, ya da bulursam böyle dantel olacak =) ama elbisem kırmızı nasıl bir renk, dizayn yapayım tam bilmiyorum :D

benim yastık olucak canım:1:

Back