- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
evi süsliycek misin canım peki
Çok abartili değil ama ufak süslemeler olablr belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evi süsliycek misin canım peki
Çok abartili değil ama ufak süslemeler olablr belki
ben kapı kollarına bide sandayelere tül ve kurdele baglıycam
kızlar hepinize günaydın
bebegin benim cok hozuma gitti canımi cok hoş görnüyor, birde el emegi olunca cok cok daha güzel, yatak ortüsünü sormussun canım bende dusunmuyorum, benim saten annemin yaptıgı pike takımım var zaten ilk onu sermeyi dusunuyoru mesela
Başladım bile cnm bitiryim bi tane deneme ypiyorum gostercm szlere
hadi bakalım, merakla beklemekteyim =) ben de kına için keseler düşünüyorum =) kırmızı, altın detaylı fln =)
Eki Görüntüle 1046570
bu detaylar benimde aklımda
şirin görünüyorlar =) ben üst kısmından yaldızlı bir iple kına poşeti gibi birşeyler bağlamayı düşünüyorum sarkacak şekilde fes gibi birşeyler bilmiyorum
Bunu bnde dusunuyorm kızlar valla bana kalsa bn söz tarhim ksnlesnce yapicktm boyle şeyleri sizi görünce gaza gldm bde Askm ailesiyle knusup inşallah kesinleşti gibi bsey olunca yapiym bari diorm söz tepsinizi nasıl yapicksnz
öyle mi canım :) olsun daha iyi hazırlanırsınız :)
Bunu bnde dusunuyorm kızlar valla bana kalsa bn söz tarhim ksnlesnce yapicktm boyle şeyleri sizi görünce gaza gldm bde Askm ailesiyle knusup inşallah kesinleşti gibi bsey olunca yapiym bari diorm söz tepsinizi nasıl yapicksnz
Bence beyaz çok kibar durmuş cnm elbsenn renginde minik cick yda fyonk koyblrsnEki Görüntüle 1046638 Eki Görüntüle 1046639
Ben bu tarz ahşap bişeyler istiyorum =) belki boyayıp üzerine kurdele nakışı bir desen fln oluşturup üzerini camla kaplayacağım, ya da bulursam böyle dantel olacak =) ama elbisem kırmızı nasıl bir renk, dizayn yapayım tam bilmiyorum
benim yastık olucak canım
Bence beyaz çok kibar durmuş cnm elbsenn renginde minik cick yda fyonk koyblrsn
Modeli nasıl cnm :)
Olabilir, elbise tadilata gidince artan kumaş parçalarını alacağım, onlarla bir şeyler yapabilirim belki =) ya da aynı renk boncuklar ararım
kararsızım canım küçük yastıklarım büyük yastığımın aynısı olucak ya :) yani en büyük anımı misafirlerimle paylaşıcam ondan karasızım :)
Elbsenn resmi varmi cnm merak ettim
Sen nasil bir tepsi istiyorsun?Elbsenn resmi varmi cnm merak ettim
Daha önceki sayfalarda vardı ama yarin sabah koyarim yine üzerimdeki haliyle =)
Sen nasil bir tepsi istiyorsun?