Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben almıcam zaten öyle ev açıp çeyiz görme de yapmayı düşünmüyorum o yüzden kimse almak zorundasın diyemez dese de almam bana göre gereksiz tabi herkesin kendi bileceği şey :)

ben ondan almıycam seninle aynı fikirdeyim canım
O ne canm nasıl bsey

şimdi resmini paylaşcam canım

ben almıcam zaten öyle ev açıp çeyiz görme de yapmayı düşünmüyorum o yüzden kimse almak zorundasın diyemez dese de almam bana göre gereksiz tabi herkesin kendi bileceği şey :)

Ben de aynı şekilde zaten kim bilir nerede olacak evim, kimse de gelemez öyle kolay kolay sürekli kullanacağım şeyler istiyorum

Böyle bir şeyler, desenli ya da sade...

kızlarrr bu pasta takımı nasıl aslında yemek takımının parçaları ama böylede takım oluyor annem bunun yanına bir kurabiyelik ve kek fanusu yeterli diyor :26:

pofuduk pofuduk =)
koku olarak da esans damlatılsa çabuk mu geçer acaba, lavanta yerine bir alternatif olabilir.
bence esansın kokusu çabuk geçer sabun rendesi olur mu
Ben beğendim diyebilirim =) güzel bir şekilde tamamlanırsa neden olmasın=) sonra başka bir takım da alabilirsin =)

tam o zaman pasta takımımda var

bence esansın kokusu çabuk geçer sabun rendesi olur mu

tam o zaman pasta takımımda var

Olabilir aslında =) şöyle güzel meyve kokulu =) Annem yazın dolaplara koydu hala çok güzel kokuyorlar sabun kalıcı olur güzel =) dolapların içine konulan kokular oluyor ya meyveli fln onlardan da olur=)

Hadi hayırlı olsun =)

Son düzenleme:

Ozalitcilerde kendine ozel yapistirmalardan hazirlat.kavanozlarida al.yapistir uzerine icinede kahve koy tamamdir.ck ugrastirmaz sni.bn kavanoza sicak baktm:)ama tabi karar senin:)

Tabiki asla diyormm o gelinlik gbi yatak ortulerinden almayi gec bakmam bile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…