• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar birşey soracağım, hani yatak örtüleri oluyor ya gelin yatak örtüsü fln, beyaz kocaman gelinlik gibi :53: onlardan almayı düşünüyor musunuz? Ben onlar yerine taç'ın jakar evlilik seti fln var onlardan istiyorum, annem de sen ne istersen o diyor :34: siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ben almıcam zaten öyle ev açıp çeyiz görme de yapmayı düşünmüyorum o yüzden kimse almak zorundasın diyemez dese de almam bana göre gereksiz tabi herkesin kendi bileceği şey :)

Kızlar birşey soracağım, hani yatak örtüleri oluyor ya gelin yatak örtüsü fln, beyaz kocaman gelinlik gibi :53: onlardan almayı düşünüyor musunuz? Ben onlar yerine taç'ın jakar evlilik seti fln var onlardan istiyorum, annem de sen ne istersen o diyor :34: siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ben ondan almıycam seninle aynı fikirdeyim canım:1::1:
O ne canm nasıl bsey

şimdi resmini paylaşcam canım:1::1:

ben almıcam zaten öyle ev açıp çeyiz görme de yapmayı düşünmüyorum o yüzden kimse almak zorundasın diyemez dese de almam bana göre gereksiz tabi herkesin kendi bileceği şey :)

Ben de aynı şekilde :46: zaten kim bilir nerede olacak evim, kimse de gelemez öyle kolay kolay :D sürekli kullanacağım şeyler istiyorum :D
$jakr.jpg

Böyle bir şeyler, desenli ya da sade... :16:

$Resim 144.jpg kızlarrr bu pasta takımı nasıl aslında yemek takımının parçaları ama böylede takım oluyor annem bunun yanına bir kurabiyelik ve kek fanusu yeterli diyor :26:

pofuduk pofuduk =)
koku olarak da esans damlatılsa çabuk mu geçer acaba, lavanta yerine bir alternatif olabilir.
bence esansın kokusu çabuk geçer sabun rendesi olur mu:1:
Ben beğendim diyebilirim =) güzel bir şekilde tamamlanırsa neden olmasın=) sonra başka bir takım da alabilirsin =)

tam o zaman pasta takımımda var:1:

bence esansın kokusu çabuk geçer sabun rendesi olur mu:1:

tam o zaman pasta takımımda var:1:

Olabilir aslında =) şöyle güzel meyve kokulu =) Annem yazın dolaplara koydu hala çok güzel kokuyorlar :16: sabun kalıcı olur güzel =) dolapların içine konulan kokular oluyor ya meyveli fln onlardan da olur=)

Hadi hayırlı olsun =)

Son düzenleme:
Kavanozlr için kavanoz alcm bulablrsm tabi stcker bastricm türk kahvesi ve lokum alcm kurdela alcm mknats alip onlari yapstricm suslicem ama yastkta taslari için kalip ckarip dizip makinada yapdtrcm sadece dktip suslicm snce hangisi daha ugrastrici olur cnm :)

Ozalitcilerde kendine ozel yapistirmalardan hazirlat.kavanozlarida al.yapistir uzerine icinede kahve koy tamamdir.ck ugrastirmaz sni.bn kavanoza sicak baktm:)ama tabi karar senin:)

Tabiki asla diyormm o gelinlik gbi yatak ortulerinden almayi gec bakmam bile:))

Back