- 4 Kasım 2012
- 1.496
- 880
- 123
aman da aman ne güzel olmuş incilerde tamamlanınca ohh Ellerine sağlık canım
Sağol canım =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman da aman ne güzel olmuş incilerde tamamlanınca ohh Ellerine sağlık canım
Kızlar birşey soracağım, hani yatak örtüleri oluyor ya gelin yatak örtüsü fln, beyaz kocaman gelinlik gibi onlardan almayı düşünüyor musunuz? Ben onlar yerine taç'ın jakar evlilik seti fln var onlardan istiyorum, annem de sen ne istersen o diyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
yap yap, görelim =) hem vakit geçirirsin =)
ben ondan almıycam seninle aynı fikirdeyim canımKızlar birşey soracağım, hani yatak örtüleri oluyor ya gelin yatak örtüsü fln, beyaz kocaman gelinlik gibi onlardan almayı düşünüyor musunuz? Ben onlar yerine taç'ın jakar evlilik seti fln var onlardan istiyorum, annem de sen ne istersen o diyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
O ne canm nasıl bsey
ben almıcam zaten öyle ev açıp çeyiz görme de yapmayı düşünmüyorum o yüzden kimse almak zorundasın diyemez dese de almam bana göre gereksiz tabi herkesin kendi bileceği şey :)
Tmm cnm kumaslarimi aliym siznlede paylascm pembe kumaş mor taş ile ismimizi yazicm rengi nasıl olur szce
ben ondan almıycam seninle aynı fikirdeyim canım
şimdi resmini paylaşcam canım
Eki Görüntüle 1044811 kızlarrr bu pasta takımı nasıl aslında yemek takımının parçaları ama böylede takım oluyor annem bunun yanına bir kurabiyelik ve kek fanusu yeterli diyor :26:
Eki Görüntüle 1044811 kızlarrr bu pasta takımı nasıl aslında yemek takımının parçaları ama böylede takım oluyor annem bunun yanına bir kurabiyelik ve kek fanusu yeterli diyor :26:
Bence güzel olur =) moru pek sevmem ama pembeyle uyumu güzel
bunda 2. takıma ihtiyaç duymam sanırım canım:)Güzel cnm olablr bnce ama yine renkli birseylerde alrsn snra iki takmn olur
lale mi o desenler? laleli peçeteler, yine benzer desenli kurabiyelikle fln güzel olabilir aslında =)
Ben de aynı şekilde zaten kim bilir nerede olacak evim, kimse de gelemez öyle kolay kolay sürekli kullanacağım şeyler istiyorum
Eki Görüntüle 1044810
Böyle bir şeyler, desenli ya da sade...
Bncede kumasi kadife alcam şuan karar verdim :)
evet lale :) annem haklı mı yani
düz beyaz yatak örtüsü daha iyi canım :)
bence esansın kokusu çabuk geçer sabun rendesi olur mupofuduk pofuduk =)
koku olarak da esans damlatılsa çabuk mu geçer acaba, lavanta yerine bir alternatif olabilir.
Ben beğendim diyebilirim =) güzel bir şekilde tamamlanırsa neden olmasın=) sonra başka bir takım da alabilirsin =)
Bncede kumasi kadife alcam şuan karar verdim :)
bence esansın kokusu çabuk geçer sabun rendesi olur mu
tam o zaman pasta takımımda var
Kavanozlr için kavanoz alcm bulablrsm tabi stcker bastricm türk kahvesi ve lokum alcm kurdela alcm mknats alip onlari yapstricm suslicem ama yastkta taslari için kalip ckarip dizip makinada yapdtrcm sadece dktip suslicm snce hangisi daha ugrastrici olur cnm :)
Kızlar birşey soracağım, hani yatak örtüleri oluyor ya gelin yatak örtüsü fln, beyaz kocaman gelinlik gibi onlardan almayı düşünüyor musunuz? Ben onlar yerine taç'ın jakar evlilik seti fln var onlardan istiyorum, annem de sen ne istersen o diyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?