Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ozalitcilerde kendine ozel yapistirmalardan hazirlat.kavanozlarida al.yapistir uzerine icinede kahve koy tamamdir.ck ugrastirmaz sni.bn kavanoza sicak baktm:)ama tabi karar senin:)

Bnde sevdicegime sordum kararszdm yastk daha güzel olur dedi karar verdim o anda :)

kahvaltı takımımda var o da aynı işlevi görür şimdilik rahatladım

ben saten tercih ettim yastıklar için sepet hazırlıycak mısın canım :)

Biricik annem bana bi sepet ordu ceyizim için pembe krem renkli onunla dagtmayi düşünüyorum daha değerli bnm için ama inşallah o gün gelsnde olmazsa hasır sepet alıp suslicm cnm

Kızlar söz için degsik mknatslı lavanta kesesi ve yastk tarzi brsey yapicm kadife kumaş için buna renk onerirmsnz kırmızı pembe mor renklri arasında kaldm

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın

Özge, nişan için paylaştıgın elbise cok hoş bende dısarda yapacak olsam bu tarz bisey olurdu biliyorsun paylaşmıstımda oyle elbiseler, renklerin uyumu ve duzenleme ile anlattıklarında cok güzel,

aaa bu cok guzel bir haber ani mi oldu ben mi atladım bu knuyu yoksa :44: ama olsun bu akşam demekki inşallah cok cok güzel gecer tatlım hersey yarına haberlerini bekliyoruz ve ilkimiz sen olacaksın

Eki Görüntüle 1044777 Eki Görüntüle 1044778

üst kısmına inci işliyordum yetmedi, 2 hafta sonraya kaldı

bebegin benim cok hozuma gitti canımi cok hoş görnüyor, birde el emegi olunca cok cok daha güzel, yatak ortüsünü sormussun canım bende dusunmuyorum, benim saten annemin yaptıgı pike takımım var zaten ilk onu sermeyi dusunuyoru mesela

size aldıgım masa örtüsünü göstereyim bende Ceren bimde saklama kablarından bende alamadım kalmamıştı .

Eklentiler

• $20140329_125629.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 76

hepiniz güzel şeyler söylediniz demek ki doğru seçim inşallah güzel olur sizinkiler de çok çok çok güzel olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…