Tabiki asla diyormm o gelinlik gbi yatak ortulerinden almayi gec bakmam bile:))
bunda 2. takıma ihtiyaç duymam sanırım canım:)
evet lale :) annem haklı mı yani
Ozalitcilerde kendine ozel yapistirmalardan hazirlat.kavanozlarida al.yapistir uzerine icinede kahve koy tamamdir.ck ugrastirmaz sni.bn kavanoza sicak baktm:)ama tabi karar senin:)
pofuduk pofuduk =)
koku olarak da esans damlatılsa çabuk mu geçer acaba, lavanta yerine bir alternatif olabilir.
kadfe sanki olmaz canım ama sen bilirsin tabi
kahvaltı takımımda var o da aynı işlevi görür şimdilik rahatladımEğer istersen dedm cnm evlendktn snra yanii annen hakli bncede :)
Bir tane gordm ince kadife çok sık duruyordu bakalm denicez ilmadi başka bi kumaş secicm cnm
kahvaltı takımımda var o da aynı işlevi görür şimdilik rahatladım
ben saten tercih ettim yastıklar için sepet hazırlıycak mısın canım :)
Biricik annem bana bi sepet ordu ceyizim için pembe krem renkli onunla dagtmayi düşünüyorum daha değerli bnm için ama inşallah o gün gelsnde olmazsa hasır sepet alıp suslicm cnm
bende hasır süsliycem
Hepinize günaydın kızlar:)
herkese günaydınnngünaydın kızlarrrr
Kızlar söz hediyelerini kaç tane yapmaliyim
herkese günaydınnn
ben 40 tane yapıyorum canım
slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyorbenim için bol bol dua etin canlarım :78:
Eki Görüntüle 1044777 Eki Görüntüle 1044778
üst kısmına inci işliyordum yetmedi, 2 hafta sonraya kaldı
günaydın kızlarrrr
Hepinize günaydın kızlar:)
size aldıgım masa örtüsünü göstereyim bendeCeren bimde saklama kablarından bende alamadım kalmamıştı .
kızlar hepinize günaydın
Özge, nişan için paylaştıgın elbise cok hoş bende dısarda yapacak olsam bu tarz bisey olurdu biliyorsun paylaşmıstımda oyle elbiseler, renklerin uyumu ve duzenleme ile anlattıklarında cok güzel,
aaa bu cok guzel bir haber ani mi oldu ben mi atladım bu knuyu yoksa :44: ama olsun bu akşam demekki inşallah cok cok güzel gecer tatlım hersey yarına haberlerini bekliyoruz ve ilkimiz sen olacaksın
bebegin benim cok hozuma gitti canımi cok hoş görnüyor, birde el emegi olunca cok cok daha güzel, yatak ortüsünü sormussun canım bende dusunmuyorum, benim saten annemin yaptıgı pike takımım var zaten ilk onu sermeyi dusunuyoru mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?