- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Hmm tm cnm bn kndm dkicem yada arkdsmn atölyesi var ona dktrcm :) içini doldururken elyaf mi koyuyosn sadece
elyaf koydumda canım güzel kokması için lavantada eklencek içlerine yada daha güzel koku veren birşey... ama ne olur bilmiyorum
Hmmm Tmm cnm arastralm bakalım ne guzl kokar die :)
Eki Görüntüle 1044777 Eki Görüntüle 1044778
üst kısmına inci işliyordum yetmedi, 2 hafta sonraya kaldı
bu çok havalı çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
ben lavantadan başka bişey bulamadım sen çeyiz işini naptın canım
Valla ceyiz delisi diolr bana ama simdilik sandık çeyizi yapiyorm ama aldgm şeylerde var tabi :)
Çok güzel ve şirin olmuş cnm ne zmn düğün :)
benim sandık çeyizinde bi havlularım kaldı annem şu an liflerimi yapıyor
neler aldın hiç bahsetmiyorsun
daha ortada hiçbir şey yok, ben biraz fazla ileriden gittim =) herkes söz hazırlığı yaparkenekime ya da ocağa söz nişan olur sanırım, onlar için herhangi bir hazırlık düşünmüyorum 2015 temmuz sonu ağustos başı gibi düğün olur diye konuşuyoruz sevgilimle, bakalım kısmet =)
Bzde annemle sürekli öruyoruz annem salon takmimi oruyo şuan bnde renk renk amerikan servisler örüyorum :)
Aldklarm fransız dantelli pike takimi 12 kişilik kare yemek takimi günlük için vakumlu saklama kablari yagdanlk cerzlik renkli kadehler cam cay kasiklari türk kahvesi fncanlari vs hatrladklarm bu kdr cok bsey almadm daha erkek arkdsmla aldi bazilarnida bn surekli oruyorm valla cnm unuttum bile valla neler olduğunu :)
Hayrlisi olsun cnm bnde söz hazrlklari yapmaya dusunuyorm ama cesaret edemiyorm :)
baban yüzünden mi? babam dün bebeği aldı seviyor fln ne olacak bu dedi söylemedimküçük şeyleri rahat hazırlayabilirsin =)
ben bilmiyorum valla örmeyi annemle anneannem örüyolar :)
pasta takımında sorun yaşıyorum ben
Blmiyorm cnm ama yapicm bu gdisle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?