• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Sabunluklarima bayiliyormm:)sabunluklar haric diger seyleri kuzenim hediye almisti:)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 64
bende bende çok beğeniyorum :52:aslında alacağım tarz belli yani belden oturtmalı altı dalgalı model ama hem uygun hem güzel bulmalıyım ikinci sade zarif şık ama pahalı geldi inşallah uygun böyle bulabilirim

inşallah bulursun canım ama çok beğendiğin bir şeyi de al bence ben mesela beğendiğim bir şeyi daha sonra bulamayınca çok üzülüyorum :43:

evet ya sümeyra gider diyordum ben ilk önce burcuyu önce veriyoruz=)
hatırlamıyorum canım galiba aynı gündü : o telaşı heyecanı atlatsın resimleri görmeksez olmaz :):1:

ben daha buradayım canım gitmedim :1: hatta bi 15 gün erteleyecez galiba çünkü benim sözümüzü isteğim tarihte annemin kuzeni evleniyomuş :5: biz de hazırlıklarımızı rahar rahat yetiştiririz napalım :)

ben daha buradayım canım gitmedim :1: hatta bi 15 gün erteleyecez galiba çünkü benim sözümüzü isteğim tarihte annemin kuzeni evleniyomuş :5: biz de hazırlıklarımızı rahar rahat yetiştiririz napalım :)

öyle mi canım :) olsun daha iyi hazırlanırsınız :)

Kızlar eski zmnda seker yastıklarni hatrliyormusunuz kızlar acaba onun minyatür halinimi yapsam yastk yerine ustune yazarm ismimizi :1: :16: :)

Son düzenleme:
Kızlar eski zmnda seker yastıklarni hatrliyormusunuz kızlar acaba onun minyatür halinimi yapsam yastk yerine ustune yazarm ismimizi :1: :16: :)

uzun iki ucuda baglanan yastıkları diyorsun dimi canım farklı olabilir :)
sen söz için başka şeyler düşünüyor musun?
yoksa sadece yastıklar mı önemli senin için :)

uzun iki ucuda baglanan yastıkları diyorsun dimi canım farklı olabilir :)
sen söz için başka şeyler düşünüyor musun?
yoksa sadece yastıklar mı önemli senin için :)
Evt cnm ondn :) ama suan Bnm yapcgm şey pek yastk gbi deil cnm lavanta kesesi ypicm top gbi oluck birlstrip dktgm yere mknats yapstricm orasi örn.buzdalbna yapstgnda alt tarafında bizim isimlermz yazicak bu aksam bi tane yapıp paylsrm cnm tabi söz kurabiyesi lokm flnda dsnuorm cnm

Son düzenleme:
Evt cnm ondn :) ama suan Bnm yapcgm şey pek yastk gbi deil cnm lavanta kesesi ypicm top gbi oluck birlstrip dktgm yere mknats yapstricm orasi örn.buzdalbna yapstgnda alt tarafında bizim isimlermz yazicak bu aksam bi tane yapıp paylsrm cnm tabi söz kurabiyesi lokm flnda dsnuorm cnm

evi süsliycek misin canım peki:9:

Back