bende yazarken şok oldum ama yavas yavas alınca hiçte gözde büyücek kadar değil canım :)Masallah bayag liste uzamis gtmiss ohh ohh dolsun tassin:))
sebze kurutucuya ihtiyaç duymadım canım ama french press i iyi hatırlattınsadece sebze kurutucu ve french press göremedim canım bende yazarım listemi
teşekkürler canım :) bence benim gibi yapabilirsin ben 6lı takımı baska tarz diğer 6lısını baska tarz istiyorum mesela birisi balık günleri için bi konsept olabilir 2 takımında aynı olucak diye bi şart yok sıkıldıkça değiştirirsin cok kalabalık misafirede misafir takımını çıkartırsın zatenYemin ediyorum kafayı yiyeceğim yurt interneti yüzünden
Yasemin hoşbuldum canım :)
Cerencim hayırlısı olsun hem uzun süre nişanlı beklemek istemiyordun hemde erasmus falan düşünüyormuşsun rahat rahat derslerine odaklanırsın Kaan da birikim yapar güzel hayırlı olur inşallah bizimde ne olacağı belli değil ama hayırlısı olsun yeter hepimiz için.Mutfak çeyiz listen süper ne eksik ne fazla kopya çekeceğim senden
Kızlar bende 6 kişilik yemek takımı var günlük ben bunu alırken bir heves aldım ama sonradan dediğim gibi günlük takımın 12 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum ben bu takımı kahvaltı takımı olarak kullansam kalan parçaları nasıl değerlendirebilirim takımın içinde çay fincanı kahve fincanı servis tabağı çukur tabak kase tatlı tabağı var aslında biz cam bardakta çay içeriz kullanacağımı da sanmıyorum ya bu takımı ben ne yapayım şimdi :)
aldıkların listene bayıldım canım tam senlik cicili biciliBenm ceyiz listesinin maddeleri cok asti kendini:))bnde bi ara yazarimm:)
evet canım az kaldı, inşallah canım gecsn gecsin
listen bnce guzel canım kopya bile cekebiliim yani
bende bugun meraktan uğradım A101 e tepsilerden eser kalmamıştı canım alabildiğine sevindim güle güle kullangünaydınnn artıkkk baykuşlu tepsim var :)
bende bekleyenlerdenim canım çeyiz işinin beklemeyi kolaylaştırdığına inanıyorum o yüzden kaptırdım kendimicanm çok güzel ve uzun liste sen sözlü müsün yoksa bzm gbi bklyormsn demştm ama smdi htrladm bekledigini bnde alaym ozmn erkn diodum ama deil sanrım :)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...biye-balo-dugun-108586688#product-information
kızlar bu elbise nasııll ? :)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...gun-kina-elbise-108523326#product-information bu da öndeki fiyonk olmasa çok zarif ama pahalı bir elbise :)
iki odamı yapacaksınız canım ?
bende beğendiiimm :)
sebze kurutucuya ihtiyaç duymadım canım ama french press i iyi hatırlattınbide meyve soyacağını yazmamışım senin listende cok güzel olmuş :)
bilmiyorum bakalım yarın ne konuşcaz :)
ben siyah rengini sevmiyorum:) beyaz eşyarım gri yada beyaz olur :)
isteklerime uygun resim bulursam paylaşırım :)
bende yazarken şok oldum ama yavas yavas alınca hiçte gözde büyücek kadar değil canım :)
sebze kurutucuya ihtiyaç duymadım canım ama french press i iyi hatırlattınbide meyve soyacağını yazmamışım senin listende cok güzel olmuş :)
teşekkürler canım :) bence benim gibi yapabilirsin ben 6lı takımı baska tarz diğer 6lısını baska tarz istiyorum mesela birisi balık günleri için bi konsept olabilir 2 takımında aynı olucak diye bi şart yok sıkıldıkça değiştirirsin cok kalabalık misafirede misafir takımını çıkartırsın zaten
aldıkların listene bayıldım canım tam senlik cicili bicili
Hangi bölümde okuyordun Ceren? ve Erasmus'a nereye gideceksin? Ben de gitmek istemiştim ama erkek arkadaşımı bırakamadım(o benim yanıma gelmek için üniversiteyi bırakıp tekrar sınava girmişti) içimde kalmadı da değil hani ama hayırlısı
Evet sndn siyah bi beyaz esya beklemezdm:))tmm cnm paylas tabi.bn yavas yavas ev dergileri almaya baslycam
bu listeyi bi tamamlasam bi banyo eksiklerim kalıyor benimama daha çok var
tamamlarsın canım bak 1 ayda nelerin oldusizin düğün ne zamandı canım?
haklısın Ceren aynı olmasına gerek yok günlük 6 lı kalsın ben Gökmen ve bana özel ikili takımlar yapayım kahvaltı için balık için vs. 6 kişi ve az gelirse günlük çıkarırım fazla olursa misafir artık öyle yaparım istersem sonra 12 li alırım gerek duyarsam.İnşallah gönlümdeki elbiseyi bulurum :)bende yazarken şok oldum ama yavas yavas alınca hiçte gözde büyücek kadar değil canım :)
teşekkürler canım :) bence benim gibi yapabilirsin ben 6lı takımı baska tarz diğer 6lısını baska tarz istiyorum mesela birisi balık günleri için bi konsept olabilir 2 takımında aynı olucak diye bi şart yok sıkıldıkça değiştirirsin cok kalabalık misafirede misafir takımını çıkartırsın zaten
:
Bayag varmis snnde ceyiz:)ck guzel hepsi bn daha bornoz nevresim olaylarina giremedm mtfaktan cikamadm bn:)gulu gule kullan cnm
bende yazarken şok oldum ama yavas yavas alınca hiçte gözde büyücek kadar değil canım :)
Hangi bölümde okuyordun Ceren? ve Erasmus'a nereye gideceksin? Ben de gitmek istemiştim ama erkek arkadaşımı bırakamadım(o benim yanıma gelmek için üniversiteyi bırakıp tekrar sınava girmişti) içimde kalmadı da değil hani ama hayırlısı
ben ayrı ayrı almayı düşünüyorum takımların içinde kullanmayacağım şeyler oluyor vs diye mesela tencere takımları en küçük boya kadar var yemek takımı ayrıntı çok fazla kahvaltı takımı düşünmüyorum gibi o yüzden ayrı ayrı da uygun bulacağımı düşünerek toplu almayacağım günlük takımım kütahya porselen :)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...biye-balo-dugun-108586688#product-information
kızlar bu elbise nasııll ? :)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...gun-kina-elbise-108523326#product-information bu da öndeki fiyonk olmasa çok zarif ama pahalı bir elbise :)
servis tabaklarını pasta takımı olarak değerlendirebilirim ama ben pasta takımı alacaktım :)
yok canım bulamam ki aynısından çoktan modeller değişmiştir düz tabaklarını kahvaltı da kullanırım diye düşündüm bende zaten çay fincanı falanda var 6 kişiliğe kadar idare eder beni.
Şimdi Gökmen bana bize o kadar kalabalık kişi gelmez dedi ben normalde günlüğü 12 kişilik yapacaktım ondan vazgeçtim sanırım 6 kişilik takım olarak kalacak.O kadar masrafta hazırda günlük takım varken anneme iki tane 12 li takım alalım diyemem çok lazım olursa evlendikten sonra yaparım 12 kişilik takımımı ilk zaman kalabalık olarak aileler gelir ona da misafir takım çıkarırım :)
kızlar bu nasıl sizce çok amaçlı bişey ..patates soğanda konur.banyoya da çok hoş bir hava verebilir.
çok teşekkür ederim canımaldıkların çok güzel güle güle kullan :)
kızlar hayırlı haberlerim var sevgilim ailesiyle konuşmuş ailesi maddiyatı takmayın inşallah merve bizim kızımız demişler bu yaz Allahın izniyle gelicekler İnşallah babamda ikna olur cok mutluyum duanızı bekliyorum kızlar
kızlar hayırlı haberlerim var sevgilim ailesiyle konuşmuş ailesi maddiyatı takmayın inşallah merve bizim kızımız demişler bu yaz Allahın izniyle gelicekler İnşallah babamda ikna olur cok mutluyum duanızı bekliyorum kızlar
cok sevindim canım, ,ailesinin boyle dusunmesi cok guzel, babanıda ikna edersin inşallah ve gönlunuzce olur hersey, yaazzzz geeelllsiiiinnnnn ::):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?