Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kararsızım işte gömlek beyaz olursa fuşya o zaman da çok sırıtır gibime geliyoren en iyisi her şeyinin siyah olması sanırsam

Canim fusya siyah falan fotolarda cok patlar beyaz gomlek en ideali ustunede siyah yada kiyafetine uygun kravat tamam iste bizim nisanda elbisem yesildi nisanlimda yesil kravat takti :)

Canim fusya siyah falan fotolarda cok patlar beyaz gomlek en ideali ustunede siyah yada kiyafetine uygun kravat tamam iste bizim nisanda elbisem yesildi nisanlimda yesil kravat takti :)

ben de onda karar kıldım canım en iyisi beyaz gömlek siyah kravat ve takım elbise olacak herhalde :)

kızlar ben evimi country tarzı istiyorum mutfak dahil annem sıkılırsın en azından mutfak modern olsun diyor...
ne yapsak ki?

çokkk mutluyumm çokkk mutluyum yarın mimarla görüşcez kızlar evin detayları için
önce kapılara ve mutfak dolabına karar vericez

Ooohh cok guzel bi haber.smdiden bnlari halletmeye baslamanizda ck mantikli bence.son dakikalarda bu ev isleri btmis olcakk kafan rahat olcak:)

Bence gomlek beyaz olsun diger hersey siyah olsun.gomlekte siyah olrsa cok siyah siyah olcak.bnce gomlekle bi aciklik gelsin derim ben:)

evet bide ben çok kararsızımdır :) ondan bu kadar erken başlıyoruz :)

Mutfak bembeyaz olcak bitek o konuda netim:)buzdolabi siyah olck.mutfaktaki diger beyaz esyalar gri siyah agirlikli olcak.oturma odasi icn gri l koltuk dusunuyorm birde plazma unitesi.ama banyo salon takimi yatak odasi bu knularda kararsizim:))

Mutfak bembeyaz olcak bitek o konuda netim:)buzdolabi siyah olck.mutfaktaki diger beyaz esyalar gri siyah agirlikli olcak.oturma odasi icn gri l koltuk dusunuyorm birde plazma unitesi.ama banyo salon takimi yatak odasi bu knularda kararsizim:))

iki odamı yapacaksınız canım ?
Bence ilk elbise daha guzel
bende beğendiiimm :)

Bencede mutfak modern olsun
bilmiyorum bakalım yarın ne konuşcaz :)

ben siyah rengini sevmiyorum:) beyaz eşyarım gri yada beyaz olur :)
isteklerime uygun resim bulursam paylaşırım :)

söz için biraz tuzlu :)

bence country tarzı istiyorsan tüm odaları öyle yap bir oda modern bir oda country çok alakasız buluyorum bütünlük olmuyor.

daha sonrada giyersin ama canım :)
country tarzını seviyorum ama sonradan sıkılır mıyım bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…