• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben yaptııımmm Ceren'in listesini aldım sanırım başlayacağım ufak tefek şeylere Gökmen heveslendirdi al beğendiğin şeylerden yavaş yavaş tamamlarız kenarda olsun dedi :)

Ben de bir ara yapayım :D hatta aşağı yukarı fiyat araştırayım ona göre para biriktiririm. Yoksa canım, bitanem, bebiktanem :38: şimdiden niye alıyon diye tavır yapıyor, annem de aldırmıyor :D

bende 1 tava 2 tencere aldım ben tencere alacağım diyince Gökmen ben alayım dedi ama ben annemden de para aldım bir tanesini annem diğerlerini Gökmen almış oldu :) Ben bordo hastası biri olarak çok beğendim tencereleri evimiz miss gibi yemekler koksun inşallah :nazar:

tavalar güzel canım biz de çok beğendik inşallah kokar evimizin her yeri lezzetli yemeklerle :nazar:

inşallah :)
Söze çok az kaldı neler yapıyorsun hazırlıklar nasıl heyecan var mı anlat biraz :52:

heyecan var hem de çok var elbisem dikiliyo ya bugün annemle ilk provama gittik elbisemi dikmeye başlamışlar onu denedim üstüme daraltma işlerini falan yaptılar üstümde beni olduğumdan zayıf gösterdi elbise beğendim yani :21: sonra gece yarılarına kadar hediyeliklerle uğraşıyoruz annem bir yandan kız kardeşim bir yandan yastıkları falan tüllerle süslemeye başlayacaz çok yoğunuz yani anlayacağın canım yoruluyoruz ama güzel telaşlar bunlar :17:
şeyi soracaktım bir de sedat o gün siyah giyinse nasıl olur biliyosun benim elbisem fuşya olacak sedata fuşya kravat biraz iddialı olur gibime geldi sen ne dersin :18:

heyecan var hem de çok var elbisem dikiliyo ya bugün annemle ilk provama gittik elbisemi dikmeye başlamışlar onu denedim üstüme daraltma işlerini falan yaptılar üstümde beni olduğumdan zayıf gösterdi elbise beğendim yani :21: sonra gece yarılarına kadar hediyeliklerle uğraşıyoruz annem bir yandan kız kardeşim bir yandan yastıkları falan tüllerle süslemeye başlayacaz çok yoğunuz yani anlayacağın canım yoruluyoruz ama güzel telaşlar bunlar :17:
şeyi soracaktım bir de sedat o gün siyah giyinse nasıl olur biliyosun benim elbisem fuşya olacak sedata fuşya kravat biraz iddialı olur gibime geldi sen ne dersin :18:

ay bende hemen bu telaşlara girmek istiyorum yaa babana nasıl açtınız nasıl belirlediniz söz tarihini ben bile buradan heyecan yaptım :52: hediyeliklerin süslenmiş halini bekliyorum :)
Valla ben elbise kravat uyumunu çokta gerekli görmüyorum Gökmen istiyor ama ben siyah takması yönünde ısrar edeceğim bence daha hoş duruyor ayrıca siyah taktı diye uyumsuz olmuyor ya siyah güzeldir ağır durur :)

Son düzenleme:
ay bende hemen bu telaşlara girmek istiyorum yaa babana nasıl açtınız nasıl belirlediniz söz tarihini ben bile buradan heyecan yaptım :52: hediyeliklerin süslenmiş halini bekliyorum :)
Valla ben elbise kravat uyumunu çokta gerekli görmüyorum Gökmen istiyor ama ben siyah takması yönünde ısrar edeceğim bence daha hoş duruyor ayrıca siyah taktı diye uyumsuz olmuyor ya siyah güzeldir ağır durur :)

valla annem söyledi bu tarihte istiyolar diye babam da bir şey demedi :1: gömlek takım elbise kravat siyah olsa olur mu benim elbisemde de siyah dantel detayı olacak

valla annem söyledi bu tarihte istiyolar diye babam da bir şey demedi :1: gömlek takım elbise kravat siyah olsa olur mu benim elbisemde de siyah dantel detayı olacak

gömlekte mi siyah olacak ? o zaman fuşya hiç hiç olmaz bence dediğin gibi iddialı kalır ve göze çok batar

gömlekte mi siyah olacak ? o zaman fuşya hiç hiç olmaz bence dediğin gibi iddialı kalır ve göze çok batar

kararsızım işte gömlek beyaz olursa fuşya o zaman da çok sırıtır gibime geliyoren en iyisi her şeyinin siyah olması sanırsam

Alinan ceyiz listesi part 2;
-6li Betty Boop cay fincan seti
-6li gunluk c.k.b takimi
-Domates,patlican,biskuvi,baykuslu kavanoz:)
-4lu turk kahvesi seti
-9lu kadeh
-2li kurdelali kahvalti tabagi
-12li heybet cay bardagi seti
-8li kahvalti tabagi
-american servisleri
-sarimsak ezici
-4lu mesrubat kadehi
-buyuk salata kasesi
-pizza kesici alet
-9lu su bardagi (renkli)
-3 boy sosluk tava
-2 boy kizartma tavasi
-6tane mutfak havlusu
-3boy celik tencere
-6li buyuk su bardagi
-6li kucuk su bardagi
-6li fincan seti
-2li makyaj fircalik kavanozu (ismini hatirlayamadim)
-2li tahta kasik kavanozu
-peceteler
-suzgec
-sos dokucu kasik
-spagetti servis
-cupcake katli servis
-su siseleri
-recellik kaseler
-kahvalti kaseleri
-limon sıkacagi
-slikon surahi kapaklari
-sekerlik
-slikon firin tutacaklari
-cam kavanozlar
-6li yumurtalik
-cupcake ayakli stand
-yumurta kalibi
-kavanoz acacagi
-kesme tahtasi
-kalip sekillendiriciler
-6li tahta tatli kasigi

kararsızım işte gömlek beyaz olursa fuşya o zaman da çok sırıtır gibime geliyoren en iyisi her şeyinin siyah olması sanırsam

Cnn bu arada hayirli olsun yorucu ama guzel telaslar oluyordur bir daha yasayamacagiz bu gunleri:)bnce hersey siyahsa ddign gbi fusya ck goze batar.kravat uyumunu nisanda yapmayi dusunuyorm ben.

çokkk mutluyumm çokkk mutluyum yarın mimarla görüşcez kızlar evin detayları için:1::1:
önce kapılara ve mutfak dolabına karar vericez:32::32:

bence gömlek siyah olmasın canım çok karalar baglamış gibi olur:26: beyaz gömlek siyah kravat iyi bence:16:

Cnn bu arada hayirli olsun yorucu ama guzel telaslar oluyordur bir daha yasayamacagiz bu gunleri:)bnce hersey siyahsa ddign gbi fusya ck goze batar.kravat uyumunu nisanda yapmayi dusunuyorm ben.

çok teşekkür ederim canım aynen canım yorulması bile güzel:) takım elbisesi siyah gömlek beyaz kravat fuşya bu da çok göze çarpmaz mı :18: en mantıklısı siyah takım elbise beyaz gömlek siyah kravat mı yoksa tamamen siyah giyinmesi mi

Back