• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Konu sahibi en son 6 şubatta girmiş, yeni konu açmak ihanet gibi mi olur ki:30::44: ama açmak da mantıklı :51:

valla nebilim sürklii burda olan biri açsa tabloları takip edebilcek biri bence güzel olur ihanet değilde sahip çıkmak diyelim :1: bi kura yapalım herkesle :D:52:

bakalım tabi daha denemedim :1: inşallah deneyince vazgecmem :1: çok aradın mı sen ?

4 mağazaya girdim 10 tane fln elbise denedim, ilk 2 tane prenses model denedim, çok güzellerdi yaaa:31: onlardan sonra en son girdiğim yerde bunu denedim görünce zaten ne kadar diye düşündüm pazarlık yaptım aldım :52: ben çok kararsızım bir de, arkadaşlarım ilk denediler hemen tamam dediler aldılar :53:

ama simdi tekrar baktımda burda oyle bir kısım yok, senin dediğin diğer panoda var, safakta kendi belirlemiş seciyorsun, nişanlım, oglum, kocam..... v.s :34:

tamam olsun sen oraya da yaz hitap şeklini :1:

valla nebilim sürklii burda olan biri açsa tabloları takip edebilcek biri bence güzel olur ihanet değilde sahip çıkmak diyelim :1: bi kura yapalım herkesle :D:52:

Diğer kızlar da gelsin de :D hzlvlkn da girer inşallah da konusuna sahip çıkar kaldığı yerden :34:

Ben şimdi okula gidiyorum, akşama görüşürüz, çok uzun uzun da konuşmayın yaaa ara verince sayfalar yetişmiyor:52::34: şaka şaka iyi sohbetler hadi size :9:

4 mağazaya girdim 10 tane fln elbise denedim, ilk 2 tane prenses model denedim, çok güzellerdi yaaa:31: onlardan sonra en son girdiğim yerde bunu denedim görünce zaten ne kadar diye düşündüm pazarlık yaptım aldım :52: ben çok kararsızım bir de, arkadaşlarım ilk denediler hemen tamam dediler aldılar :53:

ilk deneyip almak mı :53: benim de aklım kesin baska denesem nasıl olur diye kalırdı, sonunda ilk denediğimide alcak olsam baska baska dener oyle alırdım :) çokta denememişsin aslında 10 iyi bence :1:

Diğer kızlar da gelsin de :D hzlvlkn da girer inşallah da konusuna sahip çıkar kaldığı yerden :34:

İnşallah bakalım ne olcak :1:

günaydın tatlım aslında iyi fikir olur özge acsın :9:

bide taşaları nası bişey alacaksın ki :17:

günaydınnn canımmm herkes fikrini yazsın bakalım ona göre karar veririrz :1:

tepsi için alacağım taşlarımı diyorsun canım? onalr metre ile emin önünde satılıyor. dün kuğulu bi tepsi atmıştım ya annem onu çok begendi böyle yapabiliriz dedi. tepsinin ortasına ayna kestirip yapıştırabiliriz dedi bakalım şimdi aynalı tepsiler modaya ya öyle bişey olcak gibi:44:

İnşallah bakalım ne olcak :1:

günaydınnn canımmm herkes fikrini yazsın bakalım ona göre karar veririrz :1:

tepsi için alacağım taşlarımı diyorsun canım? onalr metre ile emin önünde satılıyor. dün kuğulu bi tepsi atmıştım ya annem onu çok begendi böyle yapabiliriz dedi. tepsinin ortasına ayna kestirip yapıştırabiliriz dedi bakalım şimdi aynalı tepsiler modaya ya öyle bişey olcak gibi:44:

çok güzel fikir olur canım taş görmedim ben hiç keçeye bakmaya gidince bakıyım bari ne güzel düşünmüş annen ayna konusunuda :9::16:

çok güzel fikir olur canım taş görmedim ben hiç keçeye bakmaya gidince bakıyım bari ne güzel düşünmüş annen ayna konusunuda :9::16:

annem biraz fiikir delisidir evdeki herşeyi yeniler eskiler çöpe değil yenileme usuluyle yeniden kullanılıyor :1: bak bak canım :34:
bak fotodaki gibi satılıyor $188255_w640_h640_366597274448.jpg

Back