- 4 Kasım 2012
- 1.496
- 880
- 123
canım ben şimdi mesaj attım gel artık diye toblodan bahsettim girer 2 hafta kadar once burayada yazmıstı, evet yeni konu acmak olmaz simdi
tamam, gelsin 500 küsür sayfa olmuşuz ne güzel devam edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben şimdi mesaj attım gel artık diye toblodan bahsettim girer 2 hafta kadar once burayada yazmıstı, evet yeni konu acmak olmaz simdi
hitap şekliniz yazan kısma yazıyorsun
Konu sahibi en son 6 şubatta girmiş, yeni konu açmak ihanet gibi mi olur ki:44: ama açmak da mantıklı
:44: bilemedim şimdikkk
valla nebilim sürklii burda olan biri açsa tabloları takip edebilcek biri bence güzel olur ihanet değilde sahip çıkmak diyelim bi kura yapalım herkesle
bakalım tabi daha denemedim inşallah deneyince vazgecmem çok aradın mı sen ?
ama simdi tekrar baktımda burda oyle bir kısım yok, senin dediğin diğer panoda var, safakta kendi belirlemiş seciyorsun, nişanlım, oglum, kocam..... v.s
valla nebilim sürklii burda olan biri açsa tabloları takip edebilcek biri bence güzel olur ihanet değilde sahip çıkmak diyelim bi kura yapalım herkesle
4 mağazaya girdim 10 tane fln elbise denedim, ilk 2 tane prenses model denedim, çok güzellerdi yaaa onlardan sonra en son girdiğim yerde bunu denedim görünce zaten ne kadar diye düşündüm pazarlık yaptım aldım ben çok kararsızım bir de, arkadaşlarım ilk denediler hemen tamam dediler aldılar
Ben şimdi okula gidiyorum, akşama görüşürüz, çok uzun uzun da konuşmayın yaaa ara verince sayfalar yetişmiyor şaka şaka iyi sohbetler hadi size
Dayanamadım çektim elbiseyi, aslında bayrak kırmızısı ama ışıkta turuncu görünmüş, bir miktar kısalacak
acaba bizden biri konu açsa hepimiz orayamı taşınsak :44::44:
inş canım nisan bizim için unutulmaz bir ay olsun
Diğer kızlar da gelsin de hzlvlkn da girer inşallah da konusuna sahip çıkar kaldığı yerden
günaydın tatlım aslında iyi fikir olur özge acsın
bide taşaları nası bişey alacaksın ki
İnşallah bakalım ne olcak
günaydınnn canımmm herkes fikrini yazsın bakalım ona göre karar veririrz
tepsi için alacağım taşlarımı diyorsun canım? onalr metre ile emin önünde satılıyor. dün kuğulu bi tepsi atmıştım ya annem onu çok begendi böyle yapabiliriz dedi. tepsinin ortasına ayna kestirip yapıştırabiliriz dedi bakalım şimdi aynalı tepsiler modaya ya öyle bişey olcak gibi:44:
annem biraz fiikir delisidir evdeki herşeyi yeniler eskiler çöpe değil yenileme usuluyle yeniden kullanılıyor bak bak canım
bak fotodaki gibi satılıyorEki Görüntüle 1020600