- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Çıktılar canım onda bir sorun olmadı çok şükür :) 15 gün az bir zaman değil Özgecim ohh ne güzel
canım gözün aydın anlattıklarını okurken yasadım o anı darısı söze olsun sözde hem daha detaylı anlatım hemde bol bol fotoraf bekliyoruz
teşekkür ederim canım çok uzun olmasın diye tanışmada fazla detaya girmedim ama sözü çok detaylı anlatıcam inşallah söz günü fotoğrafçı da ayarlayacaz hepsini burada paylaşıcam
evet o çok sinir bozucuBazı markalar ne kadar saçma pahalı, altı üstü 6 tane cam bardak
hayırlı olsun canım
meğer 30 haziran ramazana geliyormuş bende bitmesini bekleyemem bayramda sözlü olmalıyım okulum 12 sinde bitecek 17 ramazan 1.gün herhalde o arada bir zamanda yapacağız 15 i olsun ortası olsun dedik annemle inşallah uyar herkese :)
inşallah uyar canım erken erken söyleyin uysun herkese ona göre planlarını yapsın herkes :)
ohh söz göreceğiz yaa deneyim istiyoruz artıııkk :)
teşekkür ederim canım çok uzun olmasın diye tanışmada fazla detaya girmedim ama sözü çok detaylı anlatıcam inşallah söz günü fotoğrafçı da ayarlayacaz hepsini burada paylaşıcam
sayılı günler kaldı bu cuma günü terziye gidip kumaşta karar kılıp elbisemi diktirmeye başlayacaz canım :)
Canım çok mutlu olursun inşallah her işin sorunsuz hallolsun ne güzel mutluluk bunlar :)
babasıyla tanışması nasıl geçti acaba onu merak ediyorum =)
ayyy şimdiden heycan yaptım seni düşünemiyorum canım :81:
burası benim kaçıncı kararım bilmiyorum
hikayede kuaförde evden çıkarken o gün her an seninle düğün bitene kadar gün içinde bi kaç saat ayırıyosun dış çekiminde oluyor
normal pakette sadece dış çekim oluyor canım
en ucuzu 1800 canım
canım hem şafak saymaktan hem beklediğimiz anlara yaklaşmaktan, hersey için ya:) sende o gunlere geleceksin inşallah canım
oşgeldin canım aramızaaSelam kızlar bende aranıza geldim :) 2015 de inşallah bende sözlü olucam
düşündükçe öyle çok hevesleniyorum ki :) aslında galata çok istiyordum ama ciddi bi park sorunu olur ve herkes çok gerilir diye ordan vazgeçtim en az 13 araba kim nereye park edicek:44:Bn nedense daha nisan icn bakmadim hep dugun yeri bakiyorm:)halbuki nisani disarda dusunuyorm bakmam arastirmam lazim
O zmn bnm istedigm hikaye oluyoms:))
askerden geldikten sonra birde işe girme dönemi var işte canım önümüzde beklediğimiz, oda oldugu takdirde bekleyecek birseyimiz kalmayacak inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?